Yhökerho Amigoon ilmainen sisäänpääsy

Hang&Over Shot Yourself ja muut Amigon inspiroivat teemaillat Tallinnassa

Solo Sokos Hotel Estorian yökerhoon Café Amigoon on ilmainen sisäänpääsy su-ke koko tammikuun ajan. Heiluta tukkaasi Amigon parketilla ja joulukauden touhujen mukanaan tuoma uupumus häviää hetkessä!

Solo Sokos Hotel Estorian yökerhoon Café Amigoon on ilmainen sisäänpääsy sunnuntaista keskiviikkoon koko tammikuun ajan. Heiluta tukkaasi Amigon parketilla ja joulukauden touhujen mukanaan tuoma uupumus häviää hetkessä! Bileet pystyyn!

Sunnuntai-iltojen teemana on Hang&Over party - heilu kanssamme kunnes stressi on mennyttä. BeGin the Week –iltaa vietetään maanantaisin ja tiistaina D.I.S.C.O. laittaa lanteet liikkeelle. Shot Yourself -keskiviikkona hemmottelet itseäsi shoteilla.

Jokaiseen teemailtaan on luotu oma cocktailtarjous ja teemaan sopiva musiikkikattaus. Nauti Amigon teemailloista niin et kulje kohti viikonloppua väsyneenä, vaan olet huippufiiliksissä, kun viikonloppu alkaa! Lue lisää www.amigo.ee

Ovet avautuvat kello 22.

Nautitko Calvadoksen omenaisesta mausta? Tammikuun 30. vietämme Amigossa ‘the Calvados Trophy Estonia 2018' -kisaa – tervetuloa mukaan katsojana tai kisaajana! Tänä vuonna kilpailijoiden tehtävänä on suunnitella kasvispohjaisia cocktaileja. Kisa alkaa kello 16. Lämpimästi tervetuloa!