Friends Together menu tuo kaverit yhteen Helsinkiin!

Grill it! Helsinki kutsuu kaveriporukat juhlistamaan pikkujoulukautta tai muuten vaan nauttimaan yhdessäolosta hyvän ruuan seurassa!

Friends Together tuo kaverit yhteen Grill it! Kampissa!

Grill it! Kamppi kutsuu kaveriporukat juhlistamaan pikkujoulukautta tai muuten vaan nauttimaan yhdessäolosta hyvän ruuan seurassa!  Pöytävaraukset suoraan Grill it! Helsinkiin puh. 0504090690.

Friends Toghether -menu tekee nautinnosta mutkatonta ja hauskaa. Ateriaan kuuluvat ruoat on suunniteltu jaettaviksi porukan kesken. Alkuun on tarjolla Grill it! ravintolan suosittua Caesar-salaattia näyttävältä vadilta tarjoiltuna. Cesar-salaattiin voi valita käsin kuorittuja Jäämeren katkarapuja, kananrintaa sekä pekonimuroja.

Pikantti hiili maustaa pääruuan

Pääruuaksi nautitaan upealla lihavadilla hiiligrillin ylpeyttä, Black Angus- häränpaistia, pitkään raukkaudella haudutettua porsaan poskea, mausteista Chorizo-makkaraa ja mehukasta kanankoipea. Kylkeen laitamme herkulliset lisukkeet ja keittiön parhaimmat kastikkeet.

Jäätelövuori kruunaa illan

Friends Together -menu huipentuu Grill it! ravintolan kesäkauden suosikkiin Maximum Pleasure –jäätelöannokseen, joka on vuoren kokoinen annos jäätelöihanuutta. Annos on oman keittiömestarimme luomus, josta on muodostunut jo legenda, jota tullaan nauttimaan yhä uudestaan.

Tervetuloa herkuttelmaan elämäniloiseen Grill it! ravintolaan ystävien tai työporukan kanssa!