FiestaBuffa tarjolla joka päivä klo 15 lähtien

FiestaBuffa on tarjolla maanantaista sunnuntaihin 15-20.
FIESTABUFFA 10,90 €
FiestaBuffa sisältää runsaan salaattipöydän, nachoja ja salsaa, herkulliset ja mehevät pizzat, tortilloja, maissintähkä sekä vaihtelevan valikoiman erilaisia lämpimiä ruokia. Lihapullia, nakkeja, wingsejä, kermaperunoita. Hintaan sisältyy ruokajuoma ja kahvi.
 
SALAATTIBUFFA 7,90 €
Raikas ja monipuolinen salaattiBuffa on raikkaan kevyt vaihtoehto kevyempään herkutteluun. Sisältää ruokajuoman ja kahvin.
 
LASTEN BUFFA 2-5 V. 2,90 €
LASTEN BUFFA 6-12 V. 6,90 €
 
JÄÄTELÖBUFFA 1,90 €
JäätelöBuffa ruokailun yhteydessä niin paljon kuin haluat. Tuunaa jäde mieleiseksesi strösseleillä, jäätelökastikkeilla ja suolapähkinöillä.
 
JÄLKIRUOKASIRKUS 3,90€
Jälkiruokasirkus ruokailun yhteydessä Sirkus tarjolla Pe alkaen Klo:15.00-Su 20.00. Kokoa unelmiesi annos pehmytjäätelö, sorbetti, ohukainen, mansikkahillo, hedelmänaperot, suklaarae, pantterikarkkeja, kastikkeita, strösselit, popcorn
 
JÄLKIRUOKASIRKUS 5,90€  ilman ruokailua
 
TAKE AWAY PIZZA 10,90 € ASOM. 9,90€
Voit tilata pizzan myös etukäteen ja noutaa kauppareissullasi puh. 044 7886420
 
Täytevaihtoehtoina: ananas, aurajuusto, kinkku, bolognese-kastike, kebab, punasipuli, persikka, paprika, mozzarella, välimerenjuusto, herkkusieni, oliivi, jalapeno, kanapala, katkarapu, salamiviipale, pihvitomaatti, pekoni, vuohenjuusto, pulled pork, paholaisenhillo, N.Jauheliha, tomaattikuutio
 
Pizzoja saatavilla myös gluteenittomana, kysy henkilökunnalta tarkempaa tietoa.