Etsitkö vielä tilaa pikkujouluille? Parhaat paikat varataan nyt

Etsitkö vielä tilaa pikkujouluille? Parhaat paikat varataan nyt

Radisson Blu Hotelleissa ollaan jo valmiina toteuttamaan sinulle pientä tai suurta, juhlavaa tai kotoisaa pikkujoulua!

Me tiedämme, miten unohtumattomia elämyksiä luodaan. Lempeät joulusaunat, tunnelmalliset juhlatilat, osaava henkilökunta sekä herkulliset jouluateriat tarjoavat runsaasti valinnanvaraa. Ja kaiken kruunaa levolliset Blu Dreams -yöunet. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä kaikkien aikojen juhla!

Juuri teidän näköisenne Stadilaiset pikkujoulut - Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotelin urbaanit tapahtumatilat taipuvat juuri teidän näköisiinne pikkujouluihin. Muistathan varata myös majoituksen, jotta vältyt taksijonoilta.

  • Valimo-tapahtumatila on ihanteellinen paikka 100–300 hengen illallisille ja juhlille.
  • Katto Lounge & Sauna tarjoaa huikeat puitteet upeilla näkymillä. Parhaimmillaan Stadin kattojen yllä juhlii 50 henkeä.
  • Stand Up & Dinner -illat Bistro Gimiksessä! Vielä on paikkoja saatavilla. Voit tulla niin isolla kuin pienemmällä seurueella nauttimaan hyvästä ruoasta ja huumorista!

Tutustu Seasiden tarjontaan tästä

 

Pikkujoulut tuhansien tarinoiden näyttämöllä - Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Tammerin Salissa juhlat saavat arvoisensa ympäristön hotellin hohdokkaassa helmessä – grand-henkeä parhaimmillaan!

Vihtorin Veranta luo ainutlaatuisen ympäristön taianomaisessa talvipuutarhassa glögihetkelle tai cocktail-henkiselle tilaisuudelle.

Trattoria Tammerin puistossa tavataan ystäviä ja kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen intohimona italialainen ruoka, viini ja seurustelu.

ASTU HETI TUHANSIEN TARINOIDEN NÄYTTÄMÖLLE >>

 

Hollywood Show & Dinner sekä Pelle Miljoona - Radisson Blu Hotel, Oulu

Radisson Blu Hotel Oulu Goes Hollywood on upea koko illan juhla täynnä loistoa ja säihkettä! Elämyksen aikana syödään, juodaan ja nautitaan mahtavista esityksistä aina 20-luvulta tähän päivään. Ajankohtana lauantaina 17.11. Hinta alk. 77 €/hlö!

Tule ja koe suomipunkrockin todellinen paluu! Mittavalla 40-vuotisjuhlakiertueella nähdään juuri se legendaarinen läpimurtokokoonpano, jossa olivat mukana Pelle Miljoona, Tumppi Varonen, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Sami Yaffa! Ajankohtana lauantaina 23.11. Hinta alk. 81 €/hlö.

Varaukset: Puhelin: 020 1234 730, sähköposti: sales.oulu@radissonblu.com