Esteetön liikkuminen ravintoloissamme Mikkelissä, tervetuloa!

Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa on huomioitu esteetön liikkuminen niin hyvin kuin se vain on rakenteiden puolesta mahdollista. Ja jos ei ole, henkilökunta auttaa mielellään pääsemään perille.

Mikkelissä

Cafe Stella sijaitsee Kauppakeskus Stellassa Mikkelin torin laidalla. Kauppakeskuksessa on helppo liikkua esteettömästi ja kerrosten välillä pääsee kulkemaan sekä hissillä että liukuportaita pitkin. Kauppakeskuksen ovet avautuvat liiketunnistimilla. Kauppakeskuksessa on esteetön wc 1. ja 2. kerroksessa. Lasten leikkipaikka löytyy pohjakerroksesta.  

Prisman ravintolamaailma, Presso, Buffa ja Hesburger

Sijaitsee Graanilla Prisman yhteydessä. Katutasossa sijaitseviin ravintoloihin on esteetön kulku kauppakeskuksen pääovista, jotka toimivat liiketunnistimilla. Esteetön wc sijaitsee toisessa kerroksessa, sinne pääsee tilavalla hissillä.

Gastropub Eino 

Einon katutasoon pääsee liikkumaan esteettömästi. Einossa on invahissi, jolla pääsee pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa Einon Vintille sekä Viinikellariin. Esteetön wc on Einon katutasossa.  

Greeneri

Greeneriin pääsee esteettömästi luiskaa pitkin ja ravintolassa on esteetön wc.

Rosso

Mikkelin Rossoon (2.krs) on helppo tulla ja ravintolassa on helppo liikkua esteettömästi. Ravintolaan pääsee hissillä Kauppakeskus Stellan kautta tai Mikkelin torin laidalta (tätä reittiä kulkiessa on huomioitava alaovi, joka ei avaudu automaattisesti). Ravintolan yhteydessä on esteetön wc. 

Amarillo 

Amarillon Street Bar on katutasossa ja katutasossamme sijaitsee inva wc / lastenhoitohuone, jonne on esteetön kulku. Ravintolan lattiapintoja on eri tasoilla, niiden välillä ei ole luiskaa, henkilökuntamme auttaa mielellään tarvittaessa. Amarillon yläkerrassa ei ole eri tasoja ja yläkertaan pääsee helposti hissillä, kulkemalla ensin katutason ulko-oven luiskan avulla hissille. Hissille vievä ulko-ovi ei avaudu automaattisesti.

Frans & Michelle 

Sijaitsee Original Sokos Hotel Vaakunan katutasossa ja ravintolassa on hyvin tilaa liikkua esteettömästi. Hotellin pääovella on liiketunnistimella toimiva automaattiovi. Kokoustiloihin, esteettömään wc:hen ja lasten leikkipaikalle pääsee hissillä. Hotellin pysäköintihallissa (käynti Vilhonkadulta) on muutamia invapaikkoja ja autohallista pääsee hissillä katutasoon. Autotallin ja hissin välissä on ovia, jotka eivät avaudu automaattisesti.

Bar'n'Night Vaakuna

Sijaitsee myös Original Sokos Hotel Vaakunan katutasossa, ravintolaan on kadulta tultaessa muutama porras. Esteetöntä kulkua tarvitsevat ohjataan sisään hotellin pääoven kautta, josta henkilökunta huolehtii asiakkaat eteenpäin. Käynti esteettömiin wc-tiloihin on hissillä, henkilökunta ohjaa mielellään.

Pruuvi & Päämaja 

Pruuviin ja Päämajalle pääsee vain portaita pitkin. Ravintolasta löytyy luiskat, eli henkilökunta avustaa portaissa. Ravintola Pruuvissa on esteetön wc.

Wilhelm 

Wilhelm sijaitsee katutasossa ja ravintolassa on samassa kerroksessa sijaitseva esteetön wc.  

Tilausravintola Mikkelin Klubi 

Historiallinen Mikkelin Klubi sijaitsee 3. kerroksessa. Klubin tilausravintolaan pääsee hissillä, hissi on kuitenkin kooltaan pieni (ovi 70 cm leveä). Isommilla pyörätuoleilla (ei sähköinen) liikkujat pääsevät Klubille henkilökunnan avustamana. Esteetön wc on kerrosta alempana, käynti sinne myös samalla hissillä.

Bistro Sisu 

Saimaa Stadiumin Bistro Sisuun on helppo tulla ja siellä on tilaa liikkua. Ravintolatilat palvelevat katutasossa ja kokoustiloihin pääsee hissillä. Esteetön wc sijaitsee myös katutasossa.