Elojubilee Olavinlinnassa 17.-18.8.2018

EloJubilee - festivaali tuo Olavinlinnaan huippuartisteja!

Ensi kesänä 50 vuotta täyttävä Samuli Edelmann esiintyy EloJubilee-festivaalin avauskonsertissa Olavinlinnassa perjantaina 17.8.2018.

Edelmann julkaisee keväällä Orkestra Suora Lähetyksen kanssa uuden albumin, joka sisältää paitsi uusia kappaleita myös uusia versioita Edelmannin suurimmista hiteistä. Samuli Edelmann kuuluu Suomen rakastetuimpiin tulkitsijoihin ja näyttelijöihin. Mittava yli 20 vuotta jatkunut ura sisältää vakuuttavia menestysalbumeita ja -hittejä, ja hienoja roolisuorituksia niin tv:ssä kuin elokuvissakin. Takana on 14 menestysalbumia, sekä yksi duettoalbumi yhdessä Jipun kanssa. Juhlakiertueella kuullaan kaikki Samulin isoimmat hitit kuten Peggy, Pienestä kii, Ihana Valo (Sinä olet aurinko), Tuhat yötäEnkelten tuliEi mitään hätää ja Mahdollisuus.

EloJubilee-festivaalin ohjelmistossa on lauantai-iltana 18.8. Suuri Musikaaligaala. Gaalassa kuullaan suosikkimusikaalien tutuimpia sävelmiä ja myös uudempaa musikaalituotantoa. Konsertin solisteina laulavat Pentti Hietanen, Anna-Maija Tuokko ja Päivi Pylvänäinen. Säestyksistä vastaa Jyväskylä Sinfonia ja konsertin johtaa kapellimestari Heikki Elo.

Tapahtuman järjestäjänä toimii RT- tuotanto Oy, Olavinlinnan ravintolat toimii yhteistyökumppanina ravintolapalveluiden järjestäjänä. 

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä: http://www.elojubilee.fi/#tapahtuma