Joogaa Tallinnassa!

Eleri suosittelee joogamaan Tallinnassa

"Olen huomannut, että mitä stressaantuneempi olen, sitä enemmän joogaan. Joogaaminen on minulle ehdottomasti paras tapa ladata akut", Eleri Ojavere, Original Sokos Hotel Virun Revenue Manager toteaa suosikkiharrastuksestaan.

"Olen huomannut, että mitä stressaantuneempi olen, sitä enemmän joogaan. Joogaaminen on minulle ehdottomasti paras tapa ladata akut", Eleri Ojavere, Original Sokos Hotel Virun Revenue Manager toteaa suosikkiharrastuksestaan. "Vaikka aloitin joogan jo kolme vuotta sitten Skotlannin Edinburghissa opiskellessani, tunnen itseni vieläkin vasta-alkajaksi."

Eleri käy viikottain joogasalilla, jonka lisäksi hän tekee lyhyempiä harjoituksia kotonaan useasti viikossa. "Rakastan joogan fyysistä puolta sekä sen hetkessä olon -tuntua. Harjoituksissa tapaan erilaisia ihmisiä, joka tuo oman kiinnostavan lisänsä treeniin. Joogatuntia ei tarvitse jättää väliin matkoillakaan vaikka olisi missä päin maailmaa tahansa - harjoitukset ja asennot ovat samat kaikkialla."

Tallinnassa Elerin suosikkeja ovat kaupungin pienet joogastudiot: MyFitness kuntoklubi Viru Keskuksessa sekä Euphoria Studio ja Tasapisi Tasakaal Kalamajassa (3 km hotellista). Heinäkuun 28.-29. joogaajat kokoontuvat Haapsaluun Viron suurimpaan joogafestivaaliin.

Eleri rohkaisee antamaan joogalle mahdollisuuden. "Tälle lajille on annettava aikaa, sillä mitä enemmän harjoittelee, sitä enemmän nauttii. Mutta 10 minuuttiakin päivässä on parempi kuin ei mitään"

Joogasta tulee helposti elämäntapa, sanoi Elerin ensimmäinen joogaopettaja, 60-vuotias skottinainen, joka taipui jooga-asentoihin hyvin elegantisti.

Tevetuloa testaamaan joogaa Tallinnaan! Varaa huone Viru-hotellista!