Club Carson For Planners -ohjelma palkitsee

Tee seuraavasta kokouksestasi tai tapahtumastasi entistä nautittavampi ja ansaitse palkintoja siitä hyvästä, että teet varauksen meillä.

Club Carlson for Planners on maksuton, inspiroiva Radisson Blu hotellipalkinto-ohjelma, jonka tarkoitus on taata, että sinä, kokousten ja tapahtumien suunnittelija, saat jotain takaisin! Meillä on yli tuhat hotellia, joissa voit ansaita Club Carlson Gold Points -pisteitä. Oli siis kyse häistä tai tuotelanseerauksesta, konferenssista tai pienestä kokouksesta, varaa heti ja hyödy. Club Carlson tarjoaa eri palkintotasoja riippuen ansaitsemiesi pisteiden määrästä. Nauti huoneluokan korotuksista, säästöistä, varhaisesta sisäänkirjautumisesta, ilmaisista majoituksista ja paljosta muusta.

RYHDY ANSAITSEMAAN

Gold Points -pisteitä on helppo alkaa ansaita heti. Sinun ei tarvitse muuta kuin liittyä Club Carlson for Planners -ohjelmaan, ja seuraavan kerran kun varaat tapahtuman tai kokouksen jossain tuhannesta ohjelmaan osallistuvasta hotellistamme, pyydä Gold Points -pisteitä. Voit ansaita jokaisesta varauksestasi, ja mitä enemmän ansaitset, sitä enemmän vaihtoehtoja sinulla on käyttää pisteesi ja nauttia palkinnoista.*