Break Sokos Hotel Flamingoon uniikki lasiseinäinen tapahtumatila

Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa Vantaalla sijaitseva Break Sokos Hotel Flamingo saa uuden neljäsataaneliöisen tapahtumatilan. Lasiseinäiseen tilaan voi hurauttaa vaikka autolla sisään.

Break Sokos Hotel Flamingo uudistuu nyt isosti. Lentokentän läheisyyteen, Viihdekeskus Flamingon yhteyteen on valmistumassa yli 232 uutta hotellihuonetta sekä suuri tapahtumanäyttämö.

Uusi tapahtumatila Eventi avautuu syksyllä 2018 Flamingon rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen, entisen autoliikkeen paikalle. Lasiseinäinen tila soveltuu yhtä hyvin erilaisten näyttelyiden ja näytösten kuin juhlaillallisten ja pikkujoulujen järjestämiseen. Eventiin mahtuu helposti niin näyttävä catwalk, cocktailpöydät ja -baarit kuin viihdeorkesteri lavalle. Illallispöytiin katetaan paikat jopa 200 ruokailijalle.

Moderni ääni- ja valotekniikkakalusto sekä liikuteltavat kalusteet mahdollistavat tilan erilaiset käyttötarkoitukset sekä tapahtuman ilmeen räätälöinnin. Tilan voi valaista myös ulkoa päin näyttävästi. Tulijoiden saapumista sujuvoittaa oma sisäänkäynti; Eventiin voi astella tyylikkäästi vaikka punaista mattoa pitkin.

- Olemme innoissamme siitä, että tulevana pikkujoulukautena meillä on tarjota näin uniikki tapahtumatila yritysvieraiden käyttöön. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville Break Sokos Hotel Flamingo tarjoaa myös laadukkaan yöpymispaikan ja juhlailtaa voi täydentää viihdekeskuksen elämyspalveluilla, iloitsee Break Sokos Hotel Flamingon hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

- Tila ei jää ainoaksi ainutlaatuiseksi asiaksi Eventin osalta. Tuotteistamme parhaillaan uusia, lasitalon henkeen sopivia juhla- ja kokouspaketteja. Syksyllä Flamingossa voi juhlia vaikka eksoottisella jääteemalla, Uusitalo jatkaa.

Laajennuksen myötä Break Sokos Hotel Flamingossa pystytään jatkossa tuottamaan entistä isompia tapahtumakokonaisuuksia: noin 500 hengen illallisista isoihin yöpyviin kokouksiin ja autolanseerauksista elämyksellisiin pikkujouluihin.

Eventi täydentää Break Sokos Hotel Flamingon jo ennestään monipuolista tapahtumatilavalikoimaa. Hotellista löytyy tällä hetkellä 12 erilaista kokoustilaa sekä 280 hengen tilausravintola Bankett Flamingo. Tapahtumia voidaan kasvattaa myös samassa rakennuksessa sijaitsevan elokuvateatterin kuuteen auditorioon.

Eventi avautuu syksyllä 2018 ja on varattavissa tulevaan pikkujoulukauteen jo nyt, kysy lisää:

S-ryhmän kokousmyynti, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-18, sales.helsinki@sok.fi

Lisätietoja: Kaija-Riitta Uusitalo, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Flamingo, puh. 050 388 3885, kaija-riitta.uusitalo@sok.fi

Break Sokos Hotel  Flamingon tilat

  • 12 kokoustilaa, joista yksi luova tila Flow
  • Ravintola Amarillo
  • 220-paikkainen Eventi, valmistuu syksyllä 2018
  • 280-paikkainen tilausravintola
  • Kuusi auditoriota, suurin 350-paikkainen, Finnkino
  • 541 hotellihuonetta (12/2018)