Brain Food -ruoka pitää osallistujat keskittyneinä ja energisinä

Brain Food on ruokakonsepti, jonka Radisson Blu on kehittänyt kokouksille ja konferensseille.

Ydinajatuksena on tarjota ruokaa, jonka avulla verensokerisi pysyy tasaisena ja joka tarjoaa parhaan mahdollisen ravinnon aivotoiminnallesi. Kun syöt oikeaa ruokaa oikeaan aikaan, lisääntyy sekä oppimis- että keskittymiskykysi, reagointinopeutesi kasvaa ja stressintasosi alenee – kaikki tekijöitä, jotka vaikuttavat kokouksen laatuun ja hyvien päätösten syntyyn.

Kuusi Brain Food -periaatetta:

  • Perusperiaatteena maistuvat makunautinnot kaikille aisteille
  • Pääasiassa tuoreita, lähellä tuotettuja tuotteita.
  • Runsaasti kalaa, täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia.
  • Puhtaita aineksia, joita on käsitelty mahdollisimman vähän.
  • Vähemmän lihaa ja aina enintään 10 % rasvaa.
  • Luontaisia makeutusaineita ja aina enintään 10 % lisättyä sokeria. 

Ruokailutottumuksilla on merkittävä vaikutus jaksamiseen. Tutustu ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin vinkkeihin, kuinka työpäivän aikana tulisi syödä, että vireystaso säilyy tasaisena koko päivän. Videoon pääset tästä