Bistro MANUn Mestari

Janne Tihtosen keittiössä mennään Mestarin otteella

On lauantaiaamu. Pimeässä keittiössä soi musiikki, nupit on väännetty kaakkoon ja kaiuttimista kaikaa Kikka. Hämärässä heiluu valkoiseen kokintakkiin sonnustautunut mies. Keittiömestari Janne Tihtonen on tullut aamuvarhaisella esivalmistelemaan tulevan päivän annoksia.

Keittiömestarin käsivarteen on tatuoitu veitsi, jonka leveään terään on upotettu Keravan postinumero. Itseironiaa, huomauttaa Janne ja virnistää. Voimakas kuva kielii rakkaudesta kotikaupunkiin ja juuriin, joista ammentaa aitoa asennetta. Ilman oikeanlaista asennetta ja hurttia huumoria hektisessä ravintolakeittiössä tuskin pärjäisikään.

Mestarillisen meiningin ei tarvitse olla vakavaa – kun taito on hyppysissä, voi ottaa rennosti ja pitää hauskaa. Mestarin otteita voi seurata omin silmin Bistro Manun avokeittiössä, tervetuloa yksin, kaksin tai kaveriporukalla!