Belgessä uudistunut menu, tervetuloa maistamaan!

Belgen menu on uudistunut!

Belgen keittiö tietää miten herkkusuut saadaan hymyilemään. Uusi menu on tulvillaan maukkaita vaihtoehtoja. Tule maistamaan!

Belgen maittava menu on nyt entistäkin herkullisempi. Uutuutena on tarjolla Biancan preludi, alkupala, jonka saat tehtynä röstiperunasta tai vohvelista – kumpaa vain mielesi tekee! Myös täytteissä riittää valinnanvaraa. Tarjolla on muun muassa kylmäsavulohi- tai lihatartaria, ylikypsää, karamellisoitua possua tai roquefortjuustomoussea. Kelpaa vaativaankin makuun, sillä onhan Biancan preludin innoittaja Tintti-kirjoista tuttu oopperadiiva "Milanon satakieli" Bianca Castafiore.

Suosittelemme lämpimästi myös Belgen erikoisuutta, simpukoita. Moules frites -annos sisältää 500 g sinisimpukoita, dijonsinappimajoneesia, rapsakoita Belgen perunoita, leipää ja kastikkeen valintasi mukaan. Erikoisuus on myös belgialainen vaalea boudin blanc -makkara, joka nautitaan kermaisen dijonsinappikastikkeen kera. 

Herkullinen ruoka ansaitsee laadukkaan juoman. Olemmekin valinneet valmiiksi annoksille sopivat viinit ja oluet, joiden kanssa makuelämys on vieläkin maukkaampi.    

Tervetuloa Belgeen, jossa rento tunnelma ja hyvä ruoka kuuluvat yhteen!