Asiakkaiden suosikit nyt erikoishintaan Amarillossa!

Asiakkaidemme sydämet todella sykkivät margaritoille ja fajitoille!

Tiesitkö, että Original Sokos Hotel Virun yhteydessä sijaitsevassa ravintola Amarillossa valmistetaan 12 938 mansikka-margaritaa vuodessa ja että tämän kulttidrinkin valmistamiseen käytetään yhteensä peräti 1 600 kiloa mansikoita?

Asiakkaidemme sydämet todella sykkivät margaritoille ja fajitoille!

Syyskuussa kaikkien texmexruoan ystävien on syytä jälleen suunnata askeleensa Amarilloon, josta saa kuun loppuun saakka margaritat tarjoushintaan 5 euroa (norm. 7,30 euroa) ja fajitat tarjoushintaan 10 euroa (norm. 18,50 euroa).

Virkistävää margaritaa on täysin mahdotonta vastustaa, ja jääkylmä juoma tuo mieleen lämpimät ja auringonpaisteiset mietteet myös syksyn koittaessa. Mausteisista fajitoista saat energiaa ja vireyttä ja löydät varmasti mieleisesi täytteen vaikkapa karitsanlihasta, broilerin rintafileestä tai chorizosta, unohtamatta myöskään kasvisruoan ystäviä. Tule yksin tai ystävien kanssa ja nauti värikkäistä mauista ja Amarillon tarttuvan positiivisesta ilmapiiristä!

Ravintola Amarillo tarjoaa yhdistelmän tulisia meksikolaisia makuja ja USA:n etelävaltioiden leppoisia makuja. Ruokalistalta löytyy maistuvia ruokahalun herättäjiä, mausteisia tacoja, fajitoja ja quesadilloja, meheviä hampurilaisia, tiriseviä liharuokia sekä suussa sulavia vegeruokia. Ruoan seuraksi voit nauttia mieleenpainuvia juomia vaikuttavasta valikoimasta. Poikkea tutustumaan!

Me odotamme Sinua jo!