asiakasomistajaviinit Raflaamo asiakasomistaja

Asiakasomistajan omat viinit ja samppanja

Kestävää kehitystä ja alhaista hiilijalanjälkeä unohtamatta herkullista makua. Asiakasomistajan vegaaniset luomuviinit alkaen 26,90 €. Mukana myös tuttu Nicolas Feuillatte -samppanja alkaen 46,90 €.

Vastuullisen viininystävän valinnat S-Etukortilla alkaen 26,90 € (norm. 38,90 €). Samppanja alkaen 46,90 € (norm. 78,90 €).

Saatavilla S-ryhmän ravintoloista kautta maan. Ei kerrytä Bonusta. (AL 51.2 §)

MGM/Barone Montalto on tuottaja, jolle kestävä kehitys on ollut toiminnan tärkein arvo ja periaate alusta pitäen. Yritys on perustettu 1991 ja he pitävät kokonaisvaltaisesti yllä kestävää kehitystä kaikissa tuotannon kanavissa sekä henkilöstöön liittyvissä asioissa. MGM on Italiassa ehdottomasti edelläkävijä näissä asioissa.

Punaviini Barone Montalto Organic Rosso

Keskitäyteläinen ja tummanpunainen viini, jonka hennon mausteisessa maussa mukana aavistus vadelmaa ja kirsikkaa. Erinomainen esimerkiksi burgerin, pastan, pizzan, lihan sekä ruokaisten kasvisruokien kanssa. Tai luonnollisesti vain nautiskeluun. Rypäleet: 80 % Nero D'avola, 20 % Merlot. Luomu, vegaaninen. S-Etukortilla 26,90 €/plo (norm. 38,90 €/plo).

Valkoviini Barone Montalto Organic Bianco

Oljenkellertävän värinen mukavan hapokas ja raikas valinta. Kuivan valkoviinin maussa muun muassa kypsää melonia ja persikkaa. Sopii nautittavaksi esimerkiksi, kanan, kalan, salaatin tai kasvisruokien kanssa sekä tietenkin sellaisenaan. Rypäleet: 80 % Catarratto, 20 % Pinot Grigio. Luomu, vegaaninen. S-Etukortilla 26,90 €/plo (norm. 38,90 €/plo).

Kuohuviini Barone Montalto Organic Brut

Kuiva, monipuolinen, raikas, tasapainoisen hapokas ja kukkea kuohuviini sopii erinomaisesti niin seurusteluun kuin juhlamaljaksi. Kuohuviini sopii loistavasti nautittavaksi myös antipastin, ruokaisien salaattien sekä äyriäisten kera. Rypäleet: 80 % Chardonnay, 20 % Pinot Grigio. Luomu, vegaaninen. S-Etukortilla 26,90 €/plo (norm. 38,90 €/plo).

Roseeviini Barone Montalto Organic Rosato

Vaaleanpunertava, kuiva ja hedelmäinen roseeviini. Maussa aistittavissa punaisia marjoja. Seurustelujuoma, joka sopii niin nautiskeluun kuin kanan, kalan, salaattien ja kasvisruokien kanssa juotavaksi. Rypäleet: 100 % Nero D'avola. Luomu, vegaaninen. S-Etukortilla 26,90 €/plo (norm. 38,90 €/plo). Saatavilla rajoitetun ajan.

Samppanja Nicolas Feuillatte Brut

Nicolas Feuillautte -samppanja toimii yhtä hyvin aperitiivina, nautiskelujuomana tai vaikka läpi aterian. Nicolas Feuillatte Selection Brut on pehmeän hedelmäinen, jossa voi aistia omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa. Ja se maistuu monelle – Nicolas Feuillatte on maailman kolmanneksi suurin samppanjatuottaja. Rypäleet: 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot Meunier, 20 % Chardonnay. Ei luomu, ei vegaaninen. S-Etukortilla 46,90 €/plo (norm. 78,90 €/plo).