Kahveli Kirsta Uusikaupunki puhelin arvonta maaliskuu

Arvomme kaikkien maaliskuussa Ravintola Kahvelissa tai Kirstassa ruokailleiden kesken Samsung Galaxy J5 (arvo n. 199,00€) puhelimen.

Tervetuloa ruokailemaan Ravintola Kahveliin ja Kirstaan! Arvomme maaliskuussa ruokailleiden kesken puhelimen, Samsung Galaxy J5 (arvo n. 199,00€).
Päätettiin näin maaliskuun alkuun arpoa puhelin! Homma toimii niin, että tuut meille syömään joko Kahveliin tai Kirstaan. Halutessasi voit osallistua arvontaan ruokailun yhteydessä henkilökunnalta saadulla arvontakupongilla (1kpl/ruokailija). Kuponki tulee palauttaa Kahvelissa sijaitsevaan arvontalaatikkoon tai henkilökunnalle. Kisa on voimassa 1.3-30.3.2018, arvonta suoritetaan Ravintola Kahvelissa 1.4.2018. Kaikkien arvontaan osallistujien kesken arvotaan Samsung Galaxy J5-puhelin (arvo n. 199,00€). Palkinto pitää lunastaa henkilökohtaisesti Ravintola Kahvelista.
 
Kilpailun säännöt:
1.        Järjestäjä
Turun Osuuskauppa, Ravintola Kahveli ja Kirsta, Uusikaupunki
PL 186, 20101 Turku, (myöhemmin "järjestäjä")
Puh. 010 764 4000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
2.        Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Ravintola Kahvelissa tai Kirstassa ruokailevat. Järjestäjän työntekijät eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.
3.        Osallistumisaika
Osallistumisaika on 1.3.-30.3.2018. Palkinto arvotaan Ravintola Kahvelissa 1.4.2018.  Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.
4.        Kilpailuihin osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua täyttämällä arvontakupongin ruokailun yhteydessä Ravintola Kahvelissa tai Kirstassa. Arvontakuponki tulee Ravintola Kahvelissa palauttaa arvontalaatikkoon. Arvontakuponkeja annetaan yksi (1) kappale /ruokailija.
5.        Palkinto
Kaikkien arvontaan osallistujien kesken arvotaan Samsung Galaxy J5-puhelin (arvo n. 199,00 €). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto tulee lunastaa henkilökohtaisesti Ravintola Kahvelista.
6.        Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen
Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä yksityisviestillä. Voittajien nimet voidaan julkaista myös internetissä www. raflaamo.fi sekä Facebookissa facebook.com/RavintolaKahveli.  Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai postitettu palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.
7.        Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
8.        Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Kunkin kilpailuun osallistuneen antamia yhteystietoja käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseksi.
9.        Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen.
10.     Tarkastusoikeus
Asiakas voi tarkastaa hänestä rekisteriin tallennetut tiedot kirjallisella, asiakkaan allekirjoittamalla pyynnöllä, joka asiakkaan tulee toimittaa S-ryhmän asiakaspalvelupisteeseen. Tiedot voi tarkastaa myös Oma S-kanava –palvelusta osoitteessa www.s-kanava.fi.