Anatude ja muut huippukonsertit Rovaniemellä

Huhtikuu tuo mukanaan huippukonsertteja Rovaniemelle.

Ma 2.4. klo 19.00 Samuli Putro: Putro pienenä. Korundi.

Samuli Putron viime keväisen "Valkoinen hetero" -albumin julkaisun jälkeen Putro totutti liveyleisönsä kuulemaan kappaleensa yhtyeen säestämänä. Nyt tuo mainio yhtye on laskettu talviunille, ja Putro muuttaa keikkakokoonpanoaan tulevaa kiertuettaan varten pienemmäksi. Putro palauttaa kappaleensa alkuperäiseen muotoonsa. Putro oli yksin säveltäessään ja sanoittaessaan kappaleitaan, ja yhtä yksin hän on keväisillä esiintymisillään. Biisilistalla tulee olemaan myös vielä julkaisemattomia kappaleita.

 

La 14.4. klo 15 & 19 Queen-musikaali: Show Must Go On. Korundi.

Show Must Go On on musikaali, joka perustuu Queen yhtyeen tarinaan. Esitys on huikea spektaakkeli huippulaulajineen, Queen tyylisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimmalle laulajalle, Freddie Mercurylle. Häntä esittää huikea Dimitri Keiski, joka on voittanut Swedish True Talent laulukilpailun ja on tunnettu Queen-tulkinnoistaan.  Artistien kanssa lavalla on tietenkin myös Queen-bändi. Tätä esitystä ei voi katsoa vaikuttumatta! Tule ja koe sensaatiomainen show! Jo yli 90.000 katsojaa!

Musikaalissa kuullaan Queenin suurimmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure ja paljon muuta.

 

La 14.4. Mayhem @ Ounasvaara. Ounasvaaran hiihtokeskus.

Vuoden 2018 tulokastunturi Mayhem-perheeseen on Ounasvaara! 14.4. järjestettävä Mayhem @ Ounasvaara tuo talviurheilijat uusille suorituspaikoille Rovaniemelle. Joulupukin kotikonnuilla mukana on tietenkin kaikki perinteiset Mayhem-lajit: Slope Style -kisat laskijan ikään, sukupuoleen tai välineeseen katsomatta ja Hill Climbit sekä crossipyörille että kelkoille. Toivotetaan Ounasvaara mukaan Mayhem-huumaan!

14. huhtikuuta järjestettävään koko perheen tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy. Snowmobile & Motox Hill Climb kilpailuja lukuun ottamatta myös lajeihin osallistuminen on maksutonta.

 

La 14.4. klo 20 Antti Tuisku: Anatude – Mun on pakko twerkkaa – areenakiertue. Lappi Areena.

ANTTI TUISKU URANSA SUURIMMALLE KIERTUEELLE SUOMEN ISOIMMILLE AREENOILLE! 
 
Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku tekee keväällä 2018 kattavan areenakiertueen. Kiertue on Antin viimeinen ennen pidempää taukoa.
 
- Odotan kuin kuuta nousevaa tähänastisen urani suurimman haaveen toteutumista. Megaluokan show'ta ei tuoda pelkästään pääkaupunkiin vaan musiikillisesta ja visuaalisesta iloittelusta päästään nauttimaan ympäri Suomen. Tulevan kiertueen rinnalla ylistetty Hartwall Arenan Peto show oli vasta alkusoittoa. En malta odottaa, Antti intoilee.

 

The Table - Amarillossa

Perjantaisin ja lauantaisin Rovaniemen Amarillossa kello 20.00 katetaan The Table – iso ateria uniikkine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea! Pöytävaraukset https://www.raflaamo.fi/fi/rovaniemi/amarillo-rovaniemi

 

 
Tule meille vieraaksi! Varaa majoituksesi ajoissa.
Majoituksen voi varata Original Sokos Hotel Vaakunan myyntipalvelusta puh. 020 1234 694, ma-pe 9-16
tai hotellin vastaanotosta puh. 020 1234 695 
tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta, puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-20 tai netistä.
 
Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.