Amarillo BigJam tuo kansainvälisen laulukilpailun ja konserttikiertueen Suomeen

Amarillo BigJam yhdistää uudella tavalla rokkaavat livekeikat ja laulukilpailun ja tarjoaa voittajalle ponnahduslaudan musiikkitaivaalle. Ruotsalaistuottaja Jan Simonsin kanssa yhteistyössä toteutettu BigJam-kiertue etsii Suomen seuraavaa tähtiartistia ja tuo Suomen eturivin muusikot bilekeikoille ympäri Suomen. Kiertueen ohjelma takaa menoa ja melskettä koko kevään ajan Amarilloissa.

Suomen suosituin texmex-ravintola Amarillo tuo BigJam-kykyjenetsintäkilpailun Suomeen. Tukholmassa asuvan ja Suomessakin vaikuttavan musiikkituottaja Jan Simonsin luomaan BigJam-kokonaisuuteen kuuluu solistikilpailu ja illan musiikkiteeman mukaan vaihtuvien tunnettujen artistien konserttikiertue. Solistikilpailun voittaja saa artistisopimuksen, äänitysmatkan Los Angelesiin, huippumuusikoista koostuvan oman bändin sekä julkaisukiertueen syksyllä. Voittajasingleä on tekemässä muusikoita, joiden meriittilistalta löytyy useita viime vuosien kansainvälisiä maailmanhittejä.

BigJam-keikat ja -kilpailu sisältävät n. 30 tapahtumaa eri puolilla Suomea Amarillo-ravintoloissa. Kiertue käynnistyy pe 9.3.2012 Porvoon Amarillossa ja huipentuu finaaliin perjantaina 15.6.2012 Tampereen Ilveksen Amarillossa. Muita tapahtumapaikkakuntia ovat Helsinki, Rovaniemi, Kokkola, Joensuu, Oulu, Lahti, Kouvola, Pori, Vaasa ja Hyvinkää, joten vauhdikasta bilemeininkiä on luvassa ympäri Suomen. Iltaa vauhdittavat paikkakunnasta ja illan musiikkiteemasta riippuen vaihtuvat huippuartistit.

Amarillo BigJam 9.3.–15.6.2012. Kiertueen ajankohdat ja paikkakunnat julkaistaan helmikuussa, ohjeet kiinnostusilmoitukseen ja lisäinfoa osoitteessa www.amarillo.fi/bigjam.

BigJam myös facebookissa www.facebook.com/bigjamfinland.

Lisätietoja
Klaus Klefström, Brand Manager
SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
puh. 010 7682 846, klaus.klefstrom@sok.fi
www.amarillo.fi