Aleksanteri Lounge tarjoilee kauden herkkua, suomalaista villisorsaa

Syksyn jahti- ja sienestysaika näkyy loppuvuoden pata-annoksessamme, jonka kruununa on suomalainen villisorsa.

Suomalaisten kotien ruokapöydissä näkyy edelleen sesonkien vaikutus, vaikka nykyisin kaikkia ruoka-aineita on saatavilla ympäri vuoden. Eri sesonkeina kullekin vuodenajalle tyypilliset raaka-aineet ovat kuitenkin tuoreimmillaan ja parhaimmillaan, ja siksi Aleksanteri Loungen pataruuat pohjautuvat eri sesonkeihin. 

Syksyn jahti- ja sienestysaika näkyy loppuvuoden pata-annoksessamme, jonka kruununa on suomalainen villisorsan rintafilee. Filee on paistettu päältä rapeaksi yrttisessä voissa ja suosittelemme sen nauttimista mediumina. Makua ryydittää paistoliemeen valmistettu vahva punaviinikastike. Filee tarjoillaan talon kasvispadalla. Annokseen loppusilauksen antaa Parmesan-gratinoitu tatti-ohratto.