Katto Lounge Radisson Blu Seaside Hotellissa Helsingissä

5 x Paras juhlatila Helsingissä

Vietä pikkujouluja tai kauden päätösjuhlaa omalla porukalla tyylikkäästi. Meiltä saat tilattua juhliin myös unohtumattomat tarjoilut!

1. Takkahuone - Radisson Blu Plaza Hotel

Historiallisen Radisson Blu Plazan Takkahuone on kodikas ja rento mutta samalla arvokas juhlatila. Joustavasti muokattavissa oleva istumajärjestys, elävä takkatuli ja aito taide muodostavat hienostuneen tilan ikimuistoisille tapahtumille. Sijainti Helsingin päärautatieaseman kyljessä mahdollistaa helpot kulkuyhteydet mistä tahansa. Tee virtuaalikierros tilassa ja varaa »

2. Katto Lounge - Radisson Blu Seaside Hotel

Seasiden Katto Lounge on uniikki tila, josta avautuu upeat maisemat suoraan merelle. Mikä parasta, tila muokkautuu tarpeidesi mukaan ja yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa luomme juuri teidän näköiset juhlat! Tutustu ja varaa »

3. Aleksanteri Loft - Radisson Blu Aleksanteri Hotel

Radisson Blu Aleksanterin ylimmän kerroksen Loft on suosittu juhlatila rennompiin illanviettoihin. Tilassa on sauna sekä kattoterassi upeilla näkymillä. Rauhallinen sijainti Helsingin sydämessä tekee Loftista ainutlaatuisen paikan juhlille. Tutustu tilaan ja varaa »

4. Ravintola 10. Kerros - Original Sokos Hotel Vaakuna

Vaakunan 10. Kerros tarjoaa monipuoliset juhlatilat upeissa maisemissa Helsingin kattojen yllä. Juuri valmistunut sisustus takaa hulppeat puitteet juhlille, ja ruoka- ja juomavalikoima on tarkkaan harkittu kokonaisuus moderneista klassikoista. Tutustu tiloihin ja varaa »

5. Pressan VIP Sauna - Original Sokos Hotel Presidentti 

Presidentistä löydät lukuisia vaihtoehtoja isoihin ja pieniin juhliin. Järjestä esimerkiksi pikkujoulut saunaillan merkeissä! Hoidamme kaikki onnistuneen illan yksityiskohdat puolestasi ja voit keskittyä täysin vieraidesi parissa viihtymiseen. Varaa sauna helposti netissä »


Katso lisää juhlatiloja »