Aleksanterin pata

100 vuotta historiaa liemessä

Ylpeytemme Aleksanterin Pata on kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle. Padan resepti on työstetty yhteistyössä keittiöpäälliköidemme ja Uudenmaan Marttojen kanssa.

Ylpeytemme Aleksanterin Pata on kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle. Padan resepti on työstetty yhteistyössä keittiöpäälliköidemme ja Uudenmaan Marttojen kanssa. Pata on saanut innoituksensa maamme rikkaasta ruokaperinnöstä, ja sen syvän ja herkullisen maun salaisuus piilee sen sydämessä – taiten valmistetussa lihaliemessä.

Aleksanterin Padan syvän ja herkullisen maun salaisuus piilee sen sydämessä – taiten valmistetussa lihaliemessä. Liemeen on kerätty 1900-luvun vaihteen ruuanlaitossa suosittuja yrttejä ja luonnonvaraisia maustekasveja. Yhdessälihan ja kasvisten kanssa ne ovat muhineet useita tunteja ja luovuttaneet liemeen poikkeuksellisen upean arominsa.

Aleksanterin pata tarjoillaan pyhäastiastoamme käyttäen, kuten aivan erityisille vieraille kuuluukin.