#syäkympil ravintoloissamme 10.-20.6.!

Herkuttele ravintoloissamme kympin annoksilla ma-pe klo 14-18!

Ravintolamme Amarillo, Rosso, Torero ja Pub Winston tarjoavat 10 euron annoksia kahden viikon ajan ma-pe klo 14-18. Nyt kannattaa pyytää ystävätkin mukaan ja lähteä herkuttelemaan – kympillä! Ehkä testaat ravintolan, jossa et ole aiemmin käynyt? Tai kokoat työkaverit afterworkkiin?

Ota kuva kampanjassa mukana olevassa ravintolassa ja jaa se Instagramissa tunnisteella #syäkympil. Porikorttelit arpoo osallistujien kesken 2 kpl Pori Jazz lippuja (avoin lippu, 1 päivä). Palkinto arvotaan osallistujien kesken ma 24.6.2019. Palkinnon arvo yht. 158 €.

Tervetuloa herkuttelemaan kympillä!

Ravintoloidemme kympin annokset (katso kuvat ylempää kuvakarusellista):

 

AMARILLO, Gallen-Kallelankatu 7, Pori

Hampurilainen ranskalaisilla sisältää bbq, salaatti, tomaatti, pihvi, marinoitu punasipuli, Hellmans-majoneesi ja juusto.

 

PUB WINSTON, Gallen-Kallelankatu 8, Pori

Winstonilainen ja juoma kampanjaviikoilla vain kympillä! Annos sisältää Sprezel-sämpylän, välissä Kivikylän jahtimakkaraa, relissiä, paahdettua sipulia, sinappia sekä kurkkusalaattia. Juomana olut, siideri, lonkero tai alkoholiton juoma.

 

ROSSO, Antinkatu 11, Pori

Rosson terassilla nautiskelet kesäpizzan kympillä! Pizza sisältää broileria, ananasta, paholaisen hilloa, tomaattikastiketta ja juustoa.

 

TORERO, Yrjönkatu 12, Pori

Kampanjanviikoilla espanjalainen makuelämys kympillä! Toreron tapaslajitelma sisältää Taiston perunaa, juustodippiä, pimientos paprikoita, tapas salaattia, Chistorra-makkaraa, ilmakuivattua porsasta ja Manchego-juustoa. Annos on laktoositon ja gluteeniton.