Kauden makuja tarjoileva Saarihotellin Pyhäinpäivänbrunssi on katettu Kotkan Frans & Rosalie -bistroon su 3.11.2024 klo 12–15!
Hinta:
- aikuiset 35 €/hlö, S-Etukortilla 30 €/hlö
- lapset 1,50 €/ikävuosi 12 vuoteen asti
Alkuruokana:
- Vihersalaattia
- Pikkelöityjä vihanneksia
- Waldorfin salaattia ja paahdettua saksanpähkinää
- Kurpitsa-vuohenjuustosalaatti
- Piparjuurella maustettua perunasalaattia
- Kylmäsavulohta
- Katkarapusalaattia
- Paholaisen munia
- Vehmaan makujen mustasavukalkkunaa ja tryffeliaiolia
- Croissantteja
- Perunarieskoja
- Hapanjuurileipää ja kirnuvoita
- Puolukkasmoothie
Pääruokana:
- Paahdettua lohta choronkastikkeessa
- Riistawallenbergit ja tummaa tattikastiketta
- Yrteillä maustettuja bataattilohkoja
- Veta-punajuuripaistos
Jälkiruokana:
- Pannukakkuja ja inkivääri-omenahilloketta
- Juustolajitelma ja hilloa
Sis. lasin kuohuviiniä (tai alkoholiton vaihtoehto).
Tiedustelut ja varaukset raflaamo.fi tai myyntipalvelustamme: sales.kymenseutu@sok.fi tai puh. 010 783 9100 (arkisin klo 8–17)
Näissä ravintoloissa
Keskuskatu 21, 48100, Kotka