Kiinnostaisiko oppia lisää samppanjan ihmeellisestä maailmasta ja päästä samalla maistelemaan eri samppanjoita sommelierin johdolla?
Me aloitamme marraskuun kuplivissa merkeissä, ja järjestämme samppanjatasting & -koulutustilaisuuden ravintola Utussamme lauantaina 2.11. klo 14-17!
Tilaisuuden tulee emännöimään upea Vuoden Tarjoilija 2023 ja sommelier Kirsi Seppänen! Kirsi on intohimoinen viiniharrastaja, jolla riittää kerrottavaa ja opetettavaa samppanjan ihmeellisestä maailmasta! Kirsi toimii tällä hetkellä ravintolapäällikkönä sekä sommelierina ravinteli Haarlassa Tampereella.
Nyt jos koskaan on siis erinomainen mahdollisuus päästä todella ammattitaitoiseen oppiin!
Tilaisuus järjestetään ravintola Utussa lauantaina 2.11. klo 14-17, hintaan 49€/hlö. Täydellinen jatkumo on siirtyä jatkamaan iltaa herkullisten ruokien ääreen ravintola Frans&Sophien puolelle Ranskalaiseen iltaan! Katso lisää ranskalaisesta illasta sekä menu: Ranskalainen ilta Frans&Sophiessa
Varaukset ja tiedustelut suoraan myyntipalvelustamme puh. +358 (0)10 7629 500 (pvm/mpm), sales.peeassa@sok.fi (ark. 8.30-17) tai suoraan ravintolastamme, puh. 010 7853 912 (pvm/mpm), raflaamo.fi