Leiketupa avataan 28.5.2024

Uusi ravintola aukeaa Kuopion parhaalle paikalle!

Toukokuun 28. päivä Sokoksen ravintolamaailmaan aukeaa uusi Leiketupa-ravintola

Kotimaisia raaka-aineita, reilut annoskoot ja pannupizzan paluu Kuopioon. Leiketuvan tuomisesta osaksi Kuopion ravintolatarjontaa vastaa kokenut joukko PeeÄssän ravintola-alan ammattilaisia.

– Otamme mielenkiinnolla vastaan uuden ravintolan tuomat haasteet ja tuomme mukanamme meille tyypillisen savolaisen otteen tekemiseen, kuvailee Leiketuvan keittiöpäällikkö Marika Noponen.

Suomalaista makumaailmaa kunnioittavan ruokalistan antimista on helppoa löytää oma suosikkinsa. Tuoreet kotimaiset raaka-aineet, omassa keittiössä leivitetyt leikkeet ja pitkään odotettu pannupizzan paluu takaavat mielekkäitä ruokahetkiä moneen makuun, myös perheen pienimmille. Viihtyisä leikkipaikka varmistaa onnistuneen ravintolakokemuksen koko perheelle.

Asiointia Leiketuvassa voi kuvailla laadukkaaksi ja jouhevaksi. Ravintolassa on mietitty palvelupolkua uusin silmin palvelemaan nykyajan asiakkaita. Tilauksen voi käydä tekemässä tiskillä, josta vierailu jatkuu salaattipöydän kautta pöytään. Valmiit ruoat tarjoillaan suoraan pöytään.

Osuuskauppa PeeÄssän kehittäessä ravintolapalveluitaan vuonna 2024, myös Leiketuvassa tullaan tulevaisuudessa tarjoamaan asiakkaille mahdollisuutta kätevään mobiilipalveluun, joka mahdollistaa tilausten tekemisen pöydästä suoraan omalla puhelimella.

Itä-Suomessa Leiketupa on tuttu ravintolakonsepti Joensuun Prisman ravintolamaailmasta. Täysin monistettuna ravintola ei kuitenkaan Kuopioon tule, vaan henkilökunta on päässyt itse vaikuttamaan annosten kehittämiseen.

– Tuotekehityksessä on kyse siitä, että olemme miettineet millaista ruokaa haluamme asiakkaillemme tarjota. Työn jälki näkyy suoraan lautasilla ja alkuvaiheessa onkin tärkeää kerätä paljon palautetta asiakkailta, Marika sanoo.

Leiketuvan tarjonta parantaa koko Sokoksen, ja etenkin ravintolamaailman, asiointikokemusta.

– Sokoksen ravintolamaailmassa asiakkaille on tarjolla erilaisiin tarpeisiin soveltuvat laadukkaat ravintolapalvelut. Leiketuvan myötä haluamme erityisesti panostaa ravintolamaailmassa asioinnin sujuvuuteen ja selkeyteen, kertoo PeeÄssän ravintoloiden ja tapahtumien ryhmäpäällikkö Johanna Kämäräinen.

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN