Sokos4 - Hiihtoloman helpottaja Tampereen Sokoksella!

Sokos4:n ravintoloista löydät hiihtoloman helpot ja nopeat herkut!

Hiihtolomalla suunta Tampereen Sokokselle, rullaportaita tavaratalon 4. kerrokseen ja herkuttelemaan Sokos4:n ravintoloihin!

Monipuolisen tarjonnan takaa Sokos4:n kolme eri tyyppistä kokonaisuutta:

  • Filppa vastaa lounasnälkään herkullisella kotiruokalounaalla sekä filippiiniläistyylisillä lounasannoksilla. Lisäksi Menun kaikki pienet ja isot herkut ovat tilattavissa kokoaukioloajan perheen pienimpiä unohtamatta! Filpassa talttuu yhtälailla pieni kuin iso nälkä. Hiihtolomaviikoilla (19.2.-1.3.-24) kannattaa vilkaista S-mobiiliin ja hyödyntää 2 lounasta yhden hinnalla -kuponki.
  • Aiemmin -2. kerroksessa Ravintola Herkussa tarjotut salaatit löytyvät uuden nimen alta Saladista aamu kymmenestä pitkälle iltaan! Kevyt lounas tai illallinen hoituu ketterästi, jos vaan pystyy valitsemaan runsaasta valikoimasta sen herkullisimman - onko tänään Caesar-salaatti päivä vai valitsisiko jonkun pastasalaatin? Ja jos ylimmän kerroksen valikoimasta ei löysy sopivaa, kannattaa käydä tutustumassa 1. kerroksen Take Away -salaattivitriinin valikoimaan.
  • Kahvihampaan kolotukseen ja herkkunälkään löytyy apua Kaffen valikoimasta. Maistuisiko vasta paistettu Kaffebulla ja tuoksuva tummapaahtoinen Korpi-kahvi vai onko tänään Cappuccino ja kakkupala päivä? Suolaisia vaihtoehtoja on vitriini pullollaan ja sieltä löytyy aina myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Lapsille Sokos4:stä löytyy ruokien ja herkkujen lisäksi leikkipaikka, missä viihtyy pidempäänkin!

Istu hetkeksi alas ja nauti talvisesta lomapäivästä - me Sokos4:ssa pidämme sinusta huolen.

Näissä ravintoloissa

  • Hämeenkatu 21, 33200, Tampere

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN