Toreron Show & Dinner -paketit keväällä 2024

Varaa Show & Dinner -pakettisi näin:

Mikä olisikaan mukavampi tapa rentoutua ja viettää iltaa teatterin parissa, kuin yhdistää se maukkaaseen menuun Torerossa? Suositut show & dinner -paketit tulevat taas keväällä 2024!

Toreron show & dinner -paketti sisältää teatterilipun Joensuun kaupunginteatterin Kolmen kimppa parisuhdekomediaan sekä maukkaan kolmen ruokalajin menun Torerossa. Kolmen kimppa on hullunkurisesta tilanteesta ja väärinkäsityksestä toiseen heittäytyvä komedia yhteiselämän ylä- ja alamäistä. Tämä komedia sopii kaikille, jotka ovat koskaan ihastuneet, rakastuneet, deittailleet, seurustelleet, avioituneet, eronneet tai ajautuneet tahtomattaan auttamaan kaveria parisuhdehässäkässä.

Show & Dinner -paketti saatavilla Torerosta:
pe 1.3. klo 18 esitykseen
la 2.3. klo 17 esitykseen
pe 22.3. klo 18 esitykseen
la 23.3. klo 17 esitykseen

Show & Dinner hintaan 65,60 €/hlö
Sis. teatterilipun sekä Toreron kolmen ruokalajin menun.
Huom. paketti ei kerrytä bonusta.

MENU
Jättikatkaravunpyrstöjä (L)
Lisäksi aiolia, sitruunaa ja talon leipää.
(Saatavana myös gluteenittomana).

Sitruunamarinoitua broileria (L, G)
Sitruunamarinoitua kotimaista broilerin rintafileetä, valkoviinikastiketta,
Toreron riisiä sekä espanjalaista pistoa.

Appelsiini Crema Catalana (L, G)
Katalonialaisen keittiön versio perinteisestä paahtovanukkaasta.
Lisäksi kahvi tai tee

Varaa ja maksa paikkasi ennakkoon täältä
Varaa näin: valitse päivämääräksi haluamasi esitys joko 1.3., 2.3., 22.3. tai 23.3. sekä syötä haluamasi henkilömäärä ja kellonaika. Varaathan ruokailuun min. 1,5h ottaen huomioon, että esitys alkaa joko klo 17 tai 18 riippuen esityspäivästä. Esitys Joensuun kaupunginteatterilla ja se kestää noin 2h väliajan kanssa. Valitse Show & Dinner -tuote tuotevalikoimasta ja maksa pakettisi ennakkoon. Paketin ostaneiden teatteriliput odottavat Joensuun kaupunginteatterin kassapisteellä nimelläsi (https://pko.fi/tietosuoja/pohjois-karjalan-osuuskaupan-tilausten-ja-varausten-yhteystietorekisteri/). Paikkasi teatterisalista sinulle valitaan teatterin toimesta. Huom. paikkoja on rajoitettu määrä!

Ryhmien osalta suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä myyntipalveluumme sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660.

Tervetuloa nauttimaan teatterista sekä maukkaasta Toreron uniikista menusta!

Varaa Show & Dinner -pakettisi näin:

1) Valitse päiväksi jokin seuraavista: 1.3., 2.3., 22.3. tai 23.3., kellonaika ja henkilömäärä. Syötä tarkistusnumero. 2) Valitse tuotevalikoimasta Show & Dinner -tuote ja täytä varaukseen tarvittavat tiedot. 3) Paketti edellyttää ennakkomaksua. 4) Maksun ja vahvistuksen jälkeen saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Huomioithan, että teatteriliput odottavat sinua teatterilla varaajan nimellä. Paikat sinulle varataan ennakkoon.
Osta pakettisi täältä

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN