Riistaviikot Vltavassa 19.9.–12.11.
Riista on ollut aina osa tšekkiläistä ruokakulttuuria. Vuosisatojen taidolla tšekkiläinen keittiö kunnioittaa riistan monimuotoisuutta ja pyrkii hyödyntämään erilaisia valmistustapoja korostaakseen raaka-aineiden parhaita ominaisuuksia. Tämä tuo ruokiin syvyyttä ja monipuolisuutta, joista pääset nauttimaan nyt Vltavassa.
Aloita makumatkasi samettisella tattikeitolla, joka avaa aistisi tuleville herkuille. Pääruokana tarjoilemme mehevää ylikypsää saksanhirven entrecôtea ja hirvichorizoa sakealla punaviinikastikkeella. Herkullinen makuseikkailu saa päätöksensä suomalaisten metsien aarteista – mustikasta ja puolukasta – valmistetulla piiraalla. Koko menu S-Etukortilla 42 € (norm. 48,50).
Kutsu ystävät seuraksesi ja jakakaa unohtumattomat hetket yhdessä syöden. Makuelämysten pyörteissä, hyvässä seurassa, koet varmasti ikimuistoisen illan. Tervetuloa herkuttelemaan Vltavaan!
Näissä ravintoloissa
Elielinaukio 2, 00100, Helsinki