Ravintola Utun Show&dinner-illat 2023

RAVINTOLA UTUN SHOW&DINNER-ILLAT 2023

S-Etukortilla 86€/hlö (norm. 89€/hlö) sisältää ohjelman, alkumaljan, keittiömme mestareiden luoman runsaan buffetpöydän antimet sekä naulakkomaksun.

Ovet iltaan avataan vieraille klo 18:00 ja ensimmäinen show aloitetaan alkuruoan jälkeen noin klo 19:00.

*******************************************************************

Pe 10.11. sekä la 11.11. Swinging 20´s Pamela & Duo Primadonnat

  • Pamela & Duo Primadonnat johdattavat kultaiselle 20-luvulle, salakapakoiden svengaavaan maailmaan. Ohjelmistossa on iloista jazzia ja swingiä ajan henkeen sovitettuna laululle, pianolle ja viululle. Kappaleina kuullaan mm. Honeysuckle rose, Summertime, All of me, Smile, I´m beginning to see the light, Everybody loves a lover / Kellä kulta, sillä onni, I wanna be loved by you ja Charleston.

La 18.11. Noora Karma

  • Mentalisti ja taikuri Noora Karma – kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko ja mentalisti, jonka show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, visuaalista taikuutta, mentalismia, hypnoosia, musiikkia ja komediaa. Katsoja pääsee osalliseksi temppuihin ja nauttimaan Nooran taikuudesta sekä eläytymään hänen esiintymiseensä. Viihtyvyys on taattu, sillä kyseessä on maailmanluokan viihdettä parhaimmillaan! Ei sen vähempää eikä yhtään sen enempää.

Pe 15.12. Pete Poskiparta

  • Show sisältää taikuutta, ajatustenlukua ja magiaa. Show joka ei jätä ketään kylmäksi ja jonka nähtyäsi huomaat miettiväsi mitä juuri tapahtui? Show joka viihdyttää, naurattaa ja sopii niin suurille lavoille kuin pienille juhlille. Täydellinen setti mentalismia Suomen ainoalta Dunninger Memorial Award - palkinnon saaneelta Mentalistilta. Pete Poskiparta show jättää pysyviä positiivisia kuvia katsojien mieleen!

La 16.12. Jose Ahonen

  • Uskomaton mentalisti Jose Ahonen – tarjoaa viihdettä lavalla ja lähellä sekä ällistyttää vaativimmankin katsojan vieden hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan. Silmänkääntäjän duuni on saada sut unohtamaan sun duuni. Vuorovaikutteista, hauskaa, ällistyttävää ja uniikkia viihdettä – tule ja koe itse!

Asiakkaan kertomaa: "Jose Ahosen show on viihdyttävää ja taitavaa taikuutta. Esitys pitää yleisön otteessaan alusta loppuun ja sitä seuraa aivan 'äimän käkenä'. Kannattaa kokea!"

**********************************************************************

Suosittelemme lämpimästi varaamaan paikat show & dinner iltoihin ennakkoon, sillä paikkoja rajoitetusti.

Tiedustelut ja varaukset:

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio, Puh./Tel. +358 (0)10 7629 500 (0,0835 €/puhelu + 0,1209€/min), sales.peeassa@sok.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite:

Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Postiosoite:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Y-tunnus:

0116323-1

Myyntipalvelu, pääkaupunkiseutu

0300 870 020 (arkisin klo 8.00-18.00)

51 snt/min + pvm/mpm

Myyntipalveluiden yhteystiedot, koko Suomi

SOK:n puhelinvaihde

010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00)

0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Palaute


Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla