Staff Picks -olutkaappi ja Taproom – Näin Kaisla uudistuu!

Kaisaniemen Kingdom of Beers astuu uudelle aikakaudelle, kun remontoitu Kaisla avaa ovensa torstaina 31.8. klo 17. Kaisla on nyt entistäkin viihtyisämpi paikka maistella oluita, istahtaa etätöihin, nauttia nopeat lasilliset tai viettää pitkää iltaa lautapelien äärellä. Tutustu Kaislan TOP 5 uutuuksiin ja tule käymään!

1. Rakkaudesta olutmakuihin – Testaa uudet maistelulaudat!

Suomen laajimmasta olutvalikoimastaan tunnettu Kaisla on ykköspaikka oluenystäville. Tiskiltä löytyy viikoittain uusia makuja, ja ammattitaitoiset baarimestarit tekevät valinnasta helppoa. Uudessa Kaislassa voit tutustua juomalistaan myös kaikessa rauhassa pöydässä olevan QR-koodin avulla. Saatavilla on oluen lisäksi myös muita herkkuja siidereistä lonkeroihin ja alkoholittomiin juomiin.

Tarjolla nyt myös aivan uudet maistelulaudat! Nappaa tiskiltä maistelukortti, valitse neljä kiinnostavinta hanaolutta juomalistalta, kirjoita nimet korttiin ja palauta se tiskille. Saatavilla on myös valmiita maistelulautoja: suosikeista koostuva Kaisla Classics sekä vaihtuvan vieraspanimon Guest Taproom -maistelulauta.

2. Staff Picks -kaapissa henkilökunnan suositukset

"Mitä suosittelisit?" on ehkä yksi yleisin kysymys tiskillä – ja hyvästä syystä! Kaislan henkilökunta nimittäin tuntee oluet läpikotaisin ja heiltä saa parhaat vinkit, mitä juuri nyt kannattaa maistaa. Sen takia toimme Kaislaan uuden Staff Picks -olutkaapin, joka on omistettu pelkästään henkilökunnan suosituksille. Fiilistele rauhassa kaapin sisältöä, lue perusteluja suosituksille ja nappaa kiinnostavimmat testiin.

3. Uutta! Vaihtuvan panimon oma Guest Taproom

Kaislan toiveena on olla paikka, joka yhdistää oluen parissa intohimoisesti työskentelevät taiteilijat ja oluen mauista nauttivat asiakkaat toisiinsa. Siksi Kaisla haluaa tarjota osan oluthanoista vierailevien panimoiden käyttöön. Guest Taproomissa pääset maistelemaan vaihtuvan panimovieraan tuotteita joko yksi kerrallaan tai valmiina maistelulautana. Tutustu ensimmäiseen panimovieraaseen »

4. Vietä viihtyisä ilta lautapelien äärellä

Tunnelmallinen paikka, kattava valikoima lautapelejä, oheen hyvää juomaa ja ehkä jotain syötävää uudistuneelta ruokalistalta – täydelliset puitteet viihtyisälle illalle ystävien kanssa! Kaisla on ottanut uudessa sisustuksessa erityisesti huomioon, että ravintolasta löytyy tarpeeksi tilaa ja valoa kunnon peli-iltoihin.

5. Rentoa ruokaa naposteluun ja jaettavaksi

Kaisla tarjoilee sielukkaita suosikkeja pienellä twistillä. Menu nojaa perinteisiin makuihin, joskin vaikutteita on poimittu myös olutravintoloiden ruokatrendeistä maailmalta. Pienempiä annoksia voi tilailla useampia vaikkapa porukalla jaettaviksi. Listalla muun muassa fondue, dippivati, curryvöner, rapeaa japanilaista katsua ja grillattuja levain-leipiä. Katso menu »

Tervetuloa uudistuneeseen Kaislaan!

Lue myös: S-mobiilietu! Hanaolut, -siideri tai viini –20 %

Näissä ravintoloissa

  • Vilhonkatu 4, 00100, Helsinki

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite:

Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Postiosoite:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Y-tunnus:

0116323-1

Myyntipalvelu, pääkaupunkiseutu

0300 870 020 (arkisin klo 8.00-18.00)

51 snt/min + pvm/mpm

Myyntipalveluiden yhteystiedot, koko Suomi

SOK:n puhelinvaihde

010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00)

0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Palaute


Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla