Ilveksen Iloinen Itsenäisyys 5.12.2023

Tule juhlistamaan Suomen itsenäisyyttä Ilveksen legendaariseen itsenäisyyspäivän juhlaan!

Tapahtuma on täynnä mahtavaa ohjelmaa, ainutlaatuista tunnelmaa, ikimuistoisia kohtaamisia sekä tietysti herkullista ruokaa ja juomaa.

Musiikista vastaavat Suomen kiistattomat kärkiartistit: Arttu Wiskari, Vicky Rosti ja BESS. Luvassa on live-energiaa ja järjetön määrä hittejä – yhdellä lipulla näet kaikki keikat!

Peruslipun lisäksi tapahtumaan on myynnissä VIP-paketteja. VIP-paketit sisältävät huippuartistien lisäksi herkullisen buffetruokailun Ball Roomissa tai Ilves Bar & Nightissa valintasi mukaan, sekä Scandinavian Dancersien vauhdikkaan tanssi- ja musiikkishown. Menu julkaistaan myöhemmin kesän lopulla.

Tapahtuma on todellinen tamperelainen klassikko, juhlitaanhan sitä tänä vuonna peräti 31. kerran. Tule mukaan juhlimaan yhdessä ystävien tai vaikkapa työporukan kesken!

HINNAT JA VARAUKSET:

Peruslippu: sis. pääsylipun ja narikan. 39 €/hlö

VIP-paketti 1: Sis. pääsylipun, narikan ja buffetruokailun Ilveksen tyylikkäässä Ball Roomissa. 99 €/hlö

VIP-paketti 2: Sis. pääsylipun, narikan ja buffetruokailun Ilves Bar & Nightissa. 89 € /hlö

Perusliput voit ostaa: lippu.fi

VIP-paketit, alle 10 hengelle, voit ostaa osoitteesta raflaamo.fi: BALL ROOM / ILVES NIGHT

tai yli 10 hengen ryhmävarauksissa

Sokos Hotels Myyntipalvelusta: +358 300 870 030 / sales.tampere@sokoshotels.fi

Haluatko varata samalla majoituksen?
Lipun ostaneet juhlavieraat voivat varata majoituksen tarjoushintaan Original Sokos Hotel Ilveksestä TÄSTÄ

*Pääsylippu on esitettävä hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä.

***

Show & Buffet - Scandinavian Dancers hosted by Petri “Mauno” Ahonen

Show & Buffet tilaisuuksien aikana koetaan vauhdikasta ja kimaltelevaa menoa, kun lavan valtaa Scandinavian Dancers -showryhmän upeat artistit yhdessä tanssin huippuammattilaisten kanssa. Lavalla nähdään mm. Tanssi Tähtien Kanssa -ohjelmaformaatista tuttu Matti Puro. Alkuillan Show & Buffet kokonaisuuden juontaa viihteen monitaituri Petri ”Mauno” Ahonen, joka on monille tuttu niin TV:stä, kuin isoimmilta show-areenoiltakin.

***

Artistiesittely - Arttu Wiskari

Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön artisti on hurmannut muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Arttu Wiskarin tunnetuimpia hittejä ovat edellämainittujen lisäksi muun muassa Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Mökkitie ja Meidän biisi.

Arttu Wiskarin viimeisimmät singlet ovat olleet jymymenestyksiä. Arttu rikkoi Leavings-Orkesterin kanssa tehdyllä kappaleella ”Tässäkö tää oli?” henkilökohtaisen ennätyksensä: se on ensimmäinen hänen biiseistään, joka on noussut Spotifyn top 50 -listan ykköseksi! Laulu viihtyi listan kärkisijoilla kuukausitolkulla. Lisäksi singlen musiikkivideo kohosi suoraan Youtuben Nousussa-listan kärkeen ja sillä on yli 9 miljoonaa näyttökertaa. Suomen muotoisen pilven alla -single ei kalpene seuraajansa rinnalla: se on ylittänyt Spotifyssa triplaplatinarajan ja sen lyriikkavideollakin on Youtubessa 11 miljoonaa katselukertaa. Kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi Suomessa.

***

Artistiesittely - Virve Rosti

Sata Salamaa lyö taatusti tulta, kun Vicky Rosti nousee lavalle! Ikinuori energiapakkaus on kiertänyt viihdyttämässä lauluillaan suomalaisia jo viidellä vuosikymmenellä ja hän keikkailee edelleen aktiivisesti ravintoloissa, tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa. Elokuussa 2019 Virve Rosti palkittiin mittavasta urasta himoitulla Iskelma-Finlandia palkinolla. Hänet nähdään myös syksyllä 2023 alkavalla Vain Elämää -ohjelmaformaatin 14. kaudella.

***

Artistiesittely - Bess

Nelinkertainen Emma-voittaja BESS julkaisi uuden "KÄDET YLÖS" -pitkäsoiton keväällä 2023. Albumi lähenteli tuplaplatinarajaa jo ennen ilmestymistään! Monipuoliselta kokonaisuudelta löytyy rouhean soundin saattelemana tanssittavaa poppia parhaimmillaan, mutta bileiden vastapainoksi myös syvyyttä. Kuten BESS itse toteaa: "ilman pimeyttä ei oo valoo".

Koko kansan tuntemaksi pop-tähdeksi noussut BESS debytoi jo vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikkiin yhdistelevän helsinkiläisartistin settilista onkin täynnä lukuisia multiplatinaa, platinaa tai kultaa striimanneita ajattomia hittejä. Ennätyksiä rikkonut Ram pam pam -single muodostui vuoden 2022 kuunnelluimmaksi kappaleeksi Suomessa, kun taas Tempo on saavuttanut triplaplatinaa. Emmojen lisäksi BESS on palkittu myös Iskelmä Gaalassa Vuoden naisartistina sekä Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden läpimurto -tunnustuksella.

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite:

Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Postiosoite:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Y-tunnus:

0116323-1

Myyntipalvelu, pääkaupunkiseutu

0300 870 020 (arkisin klo 8.00-18.00)

51 snt/min + pvm/mpm

Myyntipalveluiden yhteystiedot, koko Suomi

SOK:n puhelinvaihde

010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00)

0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Palaute


Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla