All Female Panel Gastropub Einossa Mikkelissä

All Female Panel stand up -show räjäyttää kannat kattoon Gastro Pub Einossa torstaina 27.7.!

All Female Panel on suosittu koomikkokollektiivi, jonka jäsenet ovat niittäneet mainetta komediaklubien ja -festivaalien lisäksi niin tv:ssä, teatterissa kuin radiossakin, sekä esiintyjinä että käsikirjoittajina. Tämä show on neljän naisen totuus, täystykitys hurttia hulluutta, sulaa rakkautta, räävitöntä rehellisyyttä ja ennen kaikkea puhdasta huumorijuhlaa!

Esittelyssä All Female Panelin jäsenet:

SAANA PELTOLA

Saana on kollektiivin perustajajäsen ja tarinoiden ylipapitar, Suomenlinnan shamaani ja oman elämänsä Gandhi. Tykkää haistella chakraöljyjä ja shoppailla hyvinvointia. Harrastuksena henkinen kasvu. Valaistuu helpoiten kookosveden voimalla luonnollisessa elinympäristössään premium-taksin takapenkillä tai Kämp-spa'ssa. Horoskoopiltaan Saana on nouseva selittäjä.

HELENA PÖLLÄNEN

Helena on nelikon koossapitävä luonnonvoima ja kollektiivin turvallinen isähahmo. Hellu on tarinankertoja, syntymähauska tilannekommentaattori ja raskaansarjan vitsailija. Diagnoosi: Suomineidon aura ja rallikuskin sielu. Vadelmaströsselimuffinssi jaloviinasisuksella. Kokeile ja jää koukkuun!

INKA VALIMA

Inka on nelikon nuorikko, baby spice, tiedostava milleniaali ja sähäkkä feministi.. Erittäin woke. Supervoimina itseironia ja luontainen trendikkyys. Heikkoutena synnynnäinen sober curiosity. Horoskoopiltaan Inka on nouseva influensseri. Nautitaan suoraan pullosta turvallisessa tilassa.

JOHANNA TOHNI

Johanna on porukan vaatimaton kuningatar. Rehellinen muija, joka ei lupia kysele. Tämä leidi laukoo anteeksipyytelemättömän totuuden tiskiin, tehden sen yhtä aikaa rennosti ja terävästi. Johanna ei ole vitsinkertoja, vaan rohkea avautuja, joka säveltää, sovittaa ja sanoittaa koko elämänsä set up - punch line -rytmiin. Diagnoosi: ihan vitun hauska.

Lisätietoja All Female Panelista: www.allfemalepanel.com

Esitys alkaa klo 19:00

Esityksen kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan

Edulliset ennakkoliput Einosta 25€ / 15€ opiskelijat ja eläkeläiset

Liput esitysiltana ovelta: 30€ / 25€ opiskelijat ja eläkeläiset Mikäli lippuja vielä jäljellä.

Liput ennakkoon tulee pian myyntiin lippupalveluun.

Näissä ravintoloissa