Pidetään huolta toisistamme

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu.

"Pidetään huolta toisistamme" on ohjelma, jolla huolehdimme sekä vieraidemme että henkilökuntamme turvallisuudesta. Ohjelma sisältää toimenpiteitä pohjautuen viranomaisohjeisiin ja -määräyksiin sekä yrityksen sisäisiä konsepti- ja hygieniaohjeita. Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä ja toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

  • Kannustamme niin henkilökuntaamme kuin vieraitamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmettyä.
  • Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
  • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.
  • Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.
  • Ravintola- ja kokoustilojen turvaetäisyyksistä huolehdimme vähentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla käyttöön lisätiloja ja ravintolan puitteista riippuen tarjoilujen osalta myös kattausaikoja. Jokaiselle asiakkaalle on varattu oma istumapaikka.
  • Henkilökuntamme käyttää viranomaisten alueellisen suosituksen mukaisesti työssään, jossa muodostuu lähikontakteja, visiiriä tai maskia, tai asiointipisteillä on pleksi.
  • Käytäthän sinäkin asiakkaana maskia alueellisen suosituksen mukaisesti asioidessasi ravintoloissamme. Maskia ei tarvitse käyttää aterioidessa tai istuessa oman seurueen kanssa pöydässä. Muista myös hyvä maskihygienia: huomioi, että maski on kertakäyttöinen, laita käytetty maski muovipussiin tai kääräise se paperin sisään, ei pöydälle, ja puhdista kädet ennen ja jälleen maskin riisumisen ja pukemisen.
  • Noudatamme valtioneuvoston asetuksia aukiolo- ja anniskeluaikoihin sekä käytössä olevien asiakaspaikkojen määrään liittyen. Tarkistathan aukioloajat ravintolan sivuilta.
  • Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä.
  • Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolavierailu meille kaikille!

Päivitämme toimintamallejamme ja yllä mainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon ja mahdollisten alueellisten rajoitusten mukaan.