Asiakasomistajan omat viinit ja samppanja

S-ommelier: “Valitsimme vegaaniset luomuviinit nautittavaksesi!”

Moi, S-ommelierimme kävivät puolestasi läpi koko joukon eurooppalaisia tiloja – valitsimme sinun ja muiden asiakasomistajiemme nautittavaksi erinomaiset Murviedro EKO -luomuviinit Espanjasta! Valencialainen Murviedron tila on perustettu vuonna 1927 ja sen viinit ovat sekä kansainvälisesti tunnettuja että palkittuja. Mikä parasta, nautit niistä asiakasomistajan omaan hintaan alk. 24,90 €. Ja tässä ne ovat – maistellaan ja nautitaan!

S-ommelier Anna

Rubiininpunainen Murviedro EKO -punaviini on pehmeätanniininen ja keskitäyteläinen. Maussa löydät meheviä tummia marjoja ja orvokin aromeja. Sopii hyvin pastan, pizzan, burgereiden ja liharuokien kanssa nautittavaksi – mutta myös seurusteluun. Rypäleinä Tempranillo (50%), Cabernet Sauvignon (25%) ja Merlot (25%).

Hinta S-Etukortilla alk. 24,90 € (norm. alk. 38,90 €/plo)

Kuiva, hennon kellertävä Murviedro EKO -valkoviini on miellyttävän hedelmäinen ja raikas. Mukavan pitkässä maussa on esimerkiksi päärynän ja ananaksen aromeja. Sopii hyvin ruokaisille salaateille, kasvisannoksille, kala- ja äyriäisruoille sekä alkupaloille. Rypäleinä Macabeo (50%), Chardonnay (25%) ja Sauvignon Blanc (25%).

Hinta S-Etukortilla alk. 24,90 € (norm. alk. 38,90 €/plo)

Vaaleanpunainen Murviedro EKO -roseeviini on kesäisen hedelmäinen ja marjainen. Toimii oivasti aperitiivina, mutta sopii myös pastalle, riisiruoille, mausteisille ruoille, salaateille, kasvisannoksille sekä ihan vaan seurusteluun! Rypäleenä Bobal (100%).

Hinta S-Etukortilla alk. 24,90 € (norm. alk. 38,90 €/plo)

Vaalean kellertävä Murviedro EKO -kuohuviini on mahtiyhdistelmä trooppista raikkautta, kuplia ja pitkää jälkimakua. Sopii aperitiiviksi ja juhlakilistelyyn, mutta myös kala- ja kasvisannoksille. Rypäleenä Sauvignon Blanc (100%).

Hinta S-Etukortilla alk. 24,90 € (norm. alk. 38,90 €/plo)

Pehmeän hedelmäisessä Nicholas Feuillatte Selection Brut -samppanjassa aistit omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa – sopii aperitiiviksi, herkuttelujuomaksi tai nautittavaksi vaikka läpi aterian. Rypäleinä Pinot Noir (40%), Pinot Meunier (40%) ja Chardonnay (20%). Huomaa, että Nicholas Feuillatte Selection Brut ei ole luomu eikä vegaaninen.

Hinta S-Etukortilla alk. 44,90 € (norm alk. 78,90 €/plo)

Saatavilla S-ryhmän ravintoloista kautta maan. Ei kerrytä Bonusta. (AL 51.2 §)