RAKKAUS RUOKAAN TUO JUHLAN ARKEEN

Anguksen menu tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Anguksen asiakaslupaus on ’Rakkaus ruokaan tuo juhlan arkeen’ ja tämän myötä Angus-ravintola ylpeänä esittelee menunsa, joka tarjoaa asiakkaille elämyksen rakkauden ja intohimon täyttämästä ruokakulttuurista. Listalta löydät erilaisia annoksia, jotka on huolella valmistettu, korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Unohtamatta tietenkään vanhoja tuttuja annoksia, listalta löytyy mm. legendaarinen Tassoksen pippuripihvi ja saksanhirvi. Ruoka-annosten mukaisesti myös viinilista on päivitetty täydentämään annosten makuja. ”Uusi ruokalistamme on suunniteltu yhdistämään perinteisiä makuja uusiin makuelämyksiin. Olemme käyttäneet vain parhaita raaka-aineita, jotta jokainen annos olisi täynnä makua ja tuoreutta. Toivomme, että asiakkaamme nauttivat uusista makuelämyksistämme ja poistuvat ravintolastamme tyytyväisinä” kertoo listan suunnitellut keittiömestari Tuomas Nororaita.

Lounaslista on myös uusiutunut, kaikkiin lounaisiin kuuluu talon salaatti ja leipä pöytiin tarjoiltuna. Jälkiruoaksi tietysti Lehmus Roasteryn kahvia sekä suklaakonvehteja. Tämän lisäksi keittiömestari on laatinut valmiit suosittelumenut, jotka ovat voimassa lounasaikaan.

Anguksen uusi ruokalista on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hyvää ruokaa ja haluavat juhlistaa arkeaan erityisellä tavalla. Tule nauttimaan intohimoisesta ruokakulttuurista ja maistelemaan uusia makuelämyksiä, joita Angus tarjoaa rakkaudella valmistettujen ruoka-annosten kera.

Tervetuloa rakastumaan makuihin!

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite:

Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Postiosoite:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Y-tunnus:

0116323-1

Myyntipalvelu, pääkaupunkiseutu

0300 870 020 (arkisin klo 8.00-18.00)

51 snt/min + pvm/mpm

Myyntipalveluiden yhteystiedot, koko Suomi

SOK:n puhelinvaihde

010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00)

0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Palaute


Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla