Kevätsesongin parhaat à la carte toi parsat Talriikkiin
Kevätkauden lista on vihreän kullan ystävälle loistava kokonaisuus. Alkuruoka, Myöhäinen aamiainen, on annos, jonka keskipisteenä on parsa. Tämän herkullisen parsa annoksen ympärille on tuotu tuttuja makuja perinteiseltä aamiaslautaselta, aina pekonista paahdettuun leipään. Kaikille keiton ystäville löytyy herkullinen ja parsainen Samettinen parsakeitto. Pääruokana listalta löytyy jo lähes Talriikin klassikkona tunnettu, Parsaa ja hollandaisekastiketta.
Pääruokalautasissa Voissa paistettua merilohta -annos pyöräyttää varmasti kokeneemmankin kalastajan sukat kertaalleen ympäri. Ja unohtamatta kunnon lihansyöjiä, listalle sesongin raaka-ainesta on loihdittu Talriikin klassikkoannos Härkää kahdella kastikkeella, joka täyttää suuremmankin ruokailijan sydämen Atrian takuumurean ulkofileen muodossa.
Jälkiruokaosiossa suosittelemme tutustumaan makeaan uutuus annokseemme Pappilan hätävaraan, joka vie kielen mennessään. Aina yhtä ihanan Talriikin vanukkaan kaverina oleva raparperi löytyy lautaselta geelin muodossa, lisänä pensasmustikoita ja herkullista lakritsimarenkia.
Tervetuloa maistelemaan kevätkauden makuja meille Talriikkiin!
Näissä ravintoloissa
Kauppatori 3, 60100, Seinäjoki