Roots Nights @ Sky Bar & Terrace Vaasa keväällä 2024

Halloween Blues ja Sky Bar & Terrace tuovat lämpöä talven kylmyyteen järjestämällä neljä Roots Night keikkaa Skylla. Tänä keväänä Skyn lavalle nousee Euroopan kovimmat blues- ja rockabillybändit. Showtime 20.00, free entre!

12.1. keikat aloittaa hollantilainen LITTLE BOOGIE BOY.

Hollantilainen kitaristi-laulaja Hein “Little Boogie Boy” Meijer on karismaattinen esiintyjä, joka tempaa yleisönsä mukaan vauhdikkaalla lavashow`llaan ja iloisella asenteellaan.Eurooppalaiseen blueseliittiin kuuluva Little Boogie Boy innostui mustan musiikin rytmeistä jo lapsena ja liidasi ensimmäistä yhtyettään jo varhaisessa teini-iässä. Hänen viimeisin levynsä “It`s all in the blues” oli sekä arvostelu- että myyntimenestys. Suomen kiertueellaan Little Boogie Boy`n rytmiryhmänä toimii luottomiehet Jaska Prepula (basso) ja Mikko Peltola (rummut).

24.2. Sky:n lavan ottaa haltuun suomalaisen rockabilly-musiikin tuore superkokoonpano HI-SPEED ROCKETS.

Debyyttialbumi Turn back the time julkaistiin viime syksynä, mutta rakettimoottorit käynnistyivät ensimmäistä kertaa jo lähes vuosikymmen sitten. Hi-Speed Rockets soittaa rockabillyä rootsvaikutteilla ja modernilla twistillä. Kaikki neljä muusikkoa (Alex – laulu ja kitara, Gona – kitara, Janne – basso ja Hape – rummut) ovat genren konkareita, joilla jokaisella on yli 30 vuoden soittokokemus. Eivätkä kannukset ole ansaittu kaikilla pelkästään roots-piireissä, sillä bändin solisti Alex Ojasti on myös dance-pop -yhtye Aikakoneen perustajajäsen. Vanha suola on janottanut häntä kuitenkin jo kauan ja Alex on palannut ensirakkautensa rockabillyn pariin. Keikkasetti koostuu omasta materiaalista sekä huolella valituista covereista.

23.3. Skyn rootsiltoja jatkaa Pohjanmaan ylpeys Lumberjacks!

Yhtye sekoittelee rohkeasti tyylejä juurimusiikin laajassa kirjossa. Toinen jalka on tiukasti bluesissa, mutta toinen ottaa askeleita milloin mihinkin suuntaan raja-aidoista välittämättä. Bändin muodostavat kitaristi-laulaja Urmas “Big Hand” Niemi, basisti Miikka “Chef” Kivimäki, pianisti Jarkko Salo sekä rumpali Janne Käpylä. Lumberjacks-soundiin kuuluu olennaisena osana vahvat tausta- ja stemmalaulut, koska jokainen bändin jäsen on myös väkevä laulusolisti.

26.4. Constantine & The Call Operators, tanssittavan soulin ja rytmibluesin maailmassa seikkaileva kvartetti perustettiin Helsingissä vuonna 2012. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2021. Suomen esiintymislavojen lisäksi yhtye on ehtinyt keikkailla festivaaleilla ja klubeilla myös Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa ja Belgiassa. Bändin keulahahmo Konstantin Kovalev on osoittanut taitonsa niin laulajana kuin kitaristina. The Call Operators-yhtyeessä hänen seuranaan on Suomen blues-ja soulmuusikoiden eliitti: Harri Taittonen piano; Jaska Prepula, basso sekä Tyko Haapala, rummut.

Lisätietoa:
Sami Lehtonen (SKY)
p. 0504784083
sami.2.lehtonen@sok.fi

Anssi Marttinen (Halloween Blues, Bändivastaava)
anssi.marttinen@radiovaasa.fi
p. 050-3232 995

Showtime 20.00

Ilmainen sisäänpääsy, lämpimästi tervetuloa!

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN