Jyväsen ruokalista uudistui – Katso uudet annokset!

Jyvät on nyt eroteltu akanoista. Toimme listalle paljon uusia makuja, mutta säilytimme tutut lempparit. Tutustu annoksiin ja tule maistamaan!

Katso uusi ruokalista »

Meillä pääsee nyt herkuttelemaan tirisevillä valkosipulietanoilla, joiden kanssa tarjoillaan paahdettua hapanjuurileipää. Toinen uutuus on ruokaisa maalaissalaatti, joka on saatavana kolmella eri täytteellä: pariloitua broilerinrintaa ja ranch-majoneesia, kylmäsavulohta ja sitruunacremeä tai friteerattua tofua, yrttiöljyä ja paahdettua valkosipulimajoneesia.

Pääruokien joukkoon toimme kanakorin sekä uudet vegaaniset kaalikääryleet! Jälkiruoaksi suosittelemme ihastuttavaa kaura-pähkinäpaistosta tai Jyväsen lettuja omalla mansikkahillolla.

Listalta löytyy edelleen vanhat suosikit, kuten Jyväsburger, lihapullat, hieman uudistunut Jyväsen pannu sekä talon suklaakakku.

Tervetuloa maistelemaan!

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

AmarilloBacaro Doppio Cafe & DeliBistroChico'sCoffee HouseFafa'sFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausJyvänenLa FamigliaOksaOluthuoneetPapà GiovanniPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressRosso PizzaSiipiyhtiöSpaghetteriaTrattoriaVENN