Saunomaan Aittarantaan!

Tervetuloa saunomaan ravintola Aittarannan tunnelmalliseen saunaan!

Aittarannan saunassa vietät pienemmän porukan saunaillat helposti ja viereisessä saunakabinetissa voit rennosti oleskella, tilata ruokaa ja virvokkeita sekä viettää vaikka rentoa palaveria.

Saunan saat vuokrattua hintaan 15 €/hlö 6-10 hlö ryhmille 2h saunomisajalla. Varaukset minimissään 6:lle tai 6 henkilön mukaan. Huom. pyyhkeet eivät kuulu hintaan. Jos ryhmässäsi on enemmän kuin 6, suosittelemme varaamaan myös viereisen saunakabinetin 150 € takuumyynnillä. Nauti virvokkeita tai ruokaa vähintään 150:llä ja et maksa tilavuokraa erikseen. Mikäli summa alittaa takuumyyntisumman, maksat vain erotuksen. Takuumyyntisummasta voidaan vähentää myös ravintolalasku pöytävärauksesta, joka liittyy samaan varaukseen. Käy siis vaikka syömässä ennen tai jälkeen saunomisen!

Saunakabinettiin voit tilata myös ruokaa! Aittarannan Club Sandwich ja pieni vihreä salaatti hintaan 17 €/hlö.

Saunakabinettiin saat tilattua myös polttaripaketin 6:lle hintaan 85 €. Paketti sisältää kuohuvaa, pientä purtavaa sekä hemmottelutuotteita morsiamelle.

Varaukset voit tehdä kätevästi täältä tai myyntipalvelumme kautta sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660.

Mikäli teitä on tulossa isompi porukka tai haluat pidemmän saunomisajan, olethan suoraan yhteydessä myyntipalveluumme varauksen tekemiseksi.

Tervetuloa rentoutumaan!

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN