Kesällä herkutellaan Deli Pohjois-Tapiolassa!

Deli Pohjois-Tapiolan kesäannoksissa maistuu ihanan tuhti sinihomejuusto ja kauden fressimmät kasvikset. Kaikki käyttämämme liha on kotimaista. Valitse annoksesi ja tule nauttimaan!

BLUE CHEESE STEAK (L, G) 19,90 €

Grillattua naudan ulkofileetä, sinihomejuustoa, Delin punaviinikastiketta, lohkoperunoita ja kasviksia.

BLUE CHEESE CHICKEN (L, SG) 14,60 €

Paneroitua broilerinfileetä, sinihomejuustoa, Delin punaviinikastiketta, lohkoperunoita ja kasviksia.

BLUE CHEESE BURGER (L, SG) 15,70 €

Grillattu Roslundin burgerpihvi, sinihomejuustoa, karamellisoitua sipulia, pikkelöityä ananasta, savuchili-limekastiketta, valkosipulimajoneesia ja lisäksi ranskalaisia perunoita.

BLUE CHEESE CHICKEN BURGER (L, SG) 15,70 €

Paneroitua broilerinfileetä, sinihomejuustoa, karamellisoitua sipulia, pikkelöityä ananasta, savuchili-limekastiketta, valkosipulimajoneesia ja lisäksi ranskalaisia perunoita.

SPICY SHRIMP SALAD (L, G) 15,90 €

Chili- ja valkosipulimarinoituja jättiravunpyrstöjä, sinihomejuustoa, pikkelöityä ananasta ja retiisiä, cantaloupemelonia, viinirypäleitä, cashewpähkinää ja kirsikkatomaattia.

FRUITY CHICKEN SALAD (L, SG) 13,50 €

Paneroitua broilerinfileetä, sinihomejuustoa, pikkelöityä ananasta ja retiisiä, cantaloupemelonia, viinirypäleitä, cashewpähkinää ja kirsikkatomaattia.

L = laktoositon, G = gluteeniton, SG = saatavana gluteenittomana

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFafa'sFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausJyvänenLa FamigliaOksaOluthuoneetPapà GiovanniPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressRosso PizzaSiipiyhtiöSpaghetteriaTrattoriaVENN