Parsaviikot Vltavassa 20.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!
Vltavassa vietetään parsaviikkoja! Kevään suosikkiherkun kanssa nautitaan tsekkiläiseen tapaan villisikaa, kirjolohta, siikaa ja lehtipihviä. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus kätevästi netissä!
PARSAVIIKOT 20.4.–31.5.
Alkuruoaksi
PRASE DIVOKÉ (L, G) 12,50
Kylmäsavustettua villisikaa, pariloitua vihreää ja valkoista parsaa, piparjuurismetanaa
PSTRUH LOSOSOVITÝ PLÁTKY (L, G) 12,50
Kylmäsavustettua kirjolohta, pariloitua vihreää ja valkoista parsaa, piparjuurismetanaa
Pääruoaksi
SMAŽENÁ RYBA (G) 29,30
Paistettua siikaa, pariloitua vihreää parsaa, fenkoliperunaa, hollandaisekastiketta, paistettua tattia ja grillattua sitruunaa
LOVECKÝ CHLÉB (L) 29,30
Lehtipihvi porsaan ulkofileestä, valkoista parsaa, talon luomumaalaisleipää, kermaista kantarellimuhennosta, juustomurua. Lisäksi salaattia, marinoitua punasipulia, uunipaahdettua pisaratomaattia ja pikkeliretiisiä
Jälkiruoaksi
TVAROHOVÝ KOLÁČ 12,40
Vadelmajuustokakkua, vaniljajäätelöä ja vadelmakastiketta
Kolmen ruokalajin menu
PARSAMENU S-Etukortilla 46 (norm. 54,10)
Valitse yksi alkuruoka ja yksi pääruoka. Lisäksi parsaviikkojen jälkiruoka.
L = laktoositon, G = gluteeniton