Radisson Blu Brain Food – kokousvieraiden suosikki

Radisson Blu Hotellien kehon ja mielen hyvinvointiin tähtäävä inspiroiva kokousruokakonsepti Brain Food on kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin ja Satokausikalenterin vinkkien avulla.

Brain Foodin tehtävänä on huolehtia kokousvieraiden hyvinvoinnista ja kokousten tehokkuudesta oikean ruokavalion avulla. Monipuolinen ja säännöllinen ruokailu sekä riittävä nesteytys pitävät aivot virkeänä, verensokerin tasaisena ja aineenvaihdunnan kunnossa. Silloin vireystila pysyy hyvänä ja työtehot korkealla, Brain Food -konseptissa kaikki nämä on mietitty valmiiksi, jolloin kokousvieraat voivat keskittyä olennaiseen.

- Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköt ovat hienosti löytäneet lukuisia tapoja saada kasviksia maittavasti esiin. Siinä yhdistyvät kaikki keskeiset trendit: terveys, painonhallinta ja ympäristönäkökulma, iloitsee Patrik Borg. Tutustu videolta Brain Food -konseptiin.

Kuusi Brain Food -periaatetta kokonaisvaltaiseen hyvään oloon

Radisson Blu Hotellien keittiöpäälliköt ovat huomioineet nämä kuusi Brain Food -periaatetta kokouskattauksissaan. Suosittelemme lämpimästi näiden soveltamista myös jokapäiväisiin aterioihin.

  • Runsaasti ekologista ja mieluiten kotimaista kalaa, täysjyvätuotteita, sesongin hedelmiä ja vihanneksia.
  • Pääasiassa tuoreita lähituotteita.
  • Puhtaita raaka-aineita, joita on käsitelty mahdollisimman vähän.
  • Vähemmän lihaa, jossa rasvapitoisuus on enintään 10 %.
  • Enintään 10 % lisättyä sokeria.
  • Makuelämykset ja aistinautinnot aina avainasemassa!

Kasvisten osalta Brain Food -ruokavaliossa noudatetaan Satokausikalenterin suosituksia. Käytettävien kasvisten lista vaihtuu joka kolmas kuukausi. Tämä takaa, että menussa on mukana kulloinkin herkullisimmillaan olevat sesongin antimet.

Lue lisää täältä!

Näissä ravintoloissa