UEFA Euro 2020 Kisakatsomo

Suomi on vihdoin mukana jalkapallon EM-kisoissa! Lähde kotisohvalta kannustamaan Huuhkajia kaupungin parhaaseen kisakatsomoon. Meillä kisapäivät ovat elämys, johon kuuluu ruokaa, juomaa ja hyvää tunnelmaa – turvallisesti.

EM-futiskiertue ravintoloissamme yhteistyössä Sinebrychoffin kanssa vierailee neljällä paikkakunnalla. Virittäydy tunnelmaan, osallistu kilpailuihin, fanitapaamisiin ja kuuntele asiantuntijan analyysi ottelusta.  Katso kisakatsomot, tapahtumat ja edut alta ja tule mukaan!

EURO TOUR yhteistyössä Sinebrychoff - FUDISLOUNAS feat. Eeva-Maria Saari, Mikael Sundberg (Mikirotta) ja Pastori Pike

Tankkaa ennen peliä runsaalla fudislounaalla. Samalla tapaat potkutekniikkaan erikoistuneen ammattivalmentajan Eeva-Maria Saaren ja humoristisilla Youtube-videoilla seuraajiaan viihdyttävän Mikael Sundbergin aka Mikirotan! Paikalla myös artisti Pastori Pike. Luvassa yllätyslahjoja, nimmareita ja mahdollisuus yhteiskuviin.

Suosittelemme kaikille Meet & Greet -tilaisuuteen saapuville maskia. Järjestämme tilaisuudet niin, että turvavälit sekä nykyiset kokoontumissuositukset ovat otettu huomioon. 

Katso Meet & Greet aikataulu alta tapahtumista. 

Varaa yksityinen kisakatsomo

Nyt on aika nauttia täysillä kauan odotetuista kisoista! Tule katsomaan peliä kaveriporukalla hotellihuoneeseen, sviittiin tai saunatilaan. Kisakatsomoon eväiksi burgeria, bisseä ja muita herkkuja hotellin ravintolasta. Voitte viettää rennosti iltaa omalla porukalla ja jäädä vaikka yöksi. Tutustu kaupunkisi Sokos Hotelleihin ja Radisson Blu Hotelleihin ja tee varaus!

Tapahtumat ja edut

Valitse paikkakunta