Laituri

Laiturin rentouttava, rauhallinen ilmapiiri ja aito soutuvene sopivat täydellisesti vaikka ideointisessioon tai mukavaan tiimipalaveriin.

Laituri on varusteltu modernilla tekniikalla. Tilasta löytyy 55 tuuman näyttö sekä langaton InstaShow-esitysjärjestelmä, joka tarjoaa joustavuutta kokouksissa ja mahdollistaa osallistujan liittymisen esitykseen langattomasti vain yhden napin painalluksella. Käytössänne tietysti myös kynät ja lehtiöt sekä WLAN.

Tila jakautuu kahteen osaan.

Toinen puoli (30m) on max 8 hlölle. Tilassa 4 "venesohvaa" á 2 hlölle ja pöytinä merihenkiset pölkyt. Venesohvissa on pyörät, joten niitä voi siirtää ja liikutella tarpeiden ja toiveiden mukaan.Toinen puoli tilasta (23m) on max 8 hlölle. Tässä tilassa 2 neljän hengen pöytää. Pöytämuoto on kiinteä. Tilat voi jakaa verholla, joka ei ole äänieristävä.

Original Sokos Hotel Wiklundin inspiroivissa palavereissa voitte nauttia *kahvitorimme antimista koko palaverinne ajan.

*) Kahvitorilla voit nauttia tuoreesta kahvista / teestä. Lisäksi tarjolla on sesongin hedelmiä, kuivattuja hedelmiä & pähkinöitä, ruissipsejä, välipala- ja suklaakeksejä, irtokarkkeja sekä mehuja ja soodaa.

Tila

big4_outline16 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.53 (30+23) M2
Internet-yhteys
TV/Näyttö

Pöytämuodot

Diplomaatti
Diplomaatti 8 henkilöä
Ryhmätyöpöytä
Ryhmätyöpöytä  henkilöä