Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Edullinen ja hyvä ruoka ja juoma, hyvä palvelu.”
“kiva paikka”
“Hyvä sijainti, viihtyisä, hintataso vastaa laatua”
“Rauhallinen, viihtyisä ravintola. Ainoastaan ruuan tuloa joutui odottamaan melko pitkään, vaikka asiakkaita oli sillä hetkellä vain parissa muussa pöydässä.”
“Mukava rento tunnelma, hyvä ruoka, oivallinen hinta-laatusuhde, erilaisia mukavia istumapaikkoja pöytineen iso liuta, komea sijainti.”
“Helppo piipahtaa”
“Musiikki oli liian kovalla ja turhan railakasta. Annoskoko oli melko pieni. Falafelit vaikuttivat kuivahkoilta valmispullilta, mutta kasviskulho oli hyvännäköinen ja -makuinen. Henkilökunta oli ystävällistä. Ravintolan sijainti ja tunnelma olivat hyviä, mutta kokonaisuudessaan ravintola ei tehnyt mitään suurenmoista vaikutusta minuun.”
“Kiva paikka ensivierailuksi. Popparit veden kanssa ”vakioalkupala” ei säväyttänyt. Pyysin alkujuomiksi pienet kuoharipullot mutta ne tulivat unohduksen vuoksi hetki ennen ruokaa eli pientä parannettavaa. Em.huolimatta voisin tulla uudelleen, palveluilme hymyilevä ja rento ??”
“Olen jo suositellut!! Kaikkein kivoin paikka tulla lasilliselle tai syömään joku ihana juustolautanen!! Kerron vennistä myös kaikille asiakkailleni !”
“Erittäin kiva tunnelma. Sisustuskin loi hyvää tunnelmaa. Meille tarjoillut oli oikein ammattitaitoinen ja mukava. Kävi useasti kysymässä maistuuko jne. Täydet kiitokset hänelle, hän on vuoropäällikkö.”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka ja asiantunteva palvelu.”
“Lätt att hitta restaurangen. Snyggt upplägg på restaurangen. Mat som passar när som helst. Smakade jättebra!”
“Ihanan rauhallinen ja hyvä tunnelma. Hyvä asiakaspalvelu, joka yllätti odotukset. Ruoka visuaalisesti kauniisti esillä.”
“Ihan asiallinen perusravintola”
“Kiva konsepti ja falafelit oli superhyviä”
“Hyvää ruokaa, etenkin gluteeniton kasvisburgeri on todella hyvä. Hyvä palvelu, viihtyisät tilat.”
“Kiva paikka!”
“Mennessämme ravintolaan, ilmaisimme nopeaa palvelua aikataulun vuoksi. Kuitenkin jouduimme odottelemaan suht pitkään palvelua listojen tuonnin jälkeen.”
“Helppo löytää, ei liian ahdas, mukava tunnelma”
“Käynnistä jäi kaikenkaikkiaan hyvä maku suuhun ;) Tilaamani ruoka oli herkullista!”
“En finare restaurang”
“Herkullinen menu”
“Kohtuu hintainen, hyvää ruokaa”
“Kiva paikka töiden jälkeen.”
“Viihtyisä ja rauhallinen paikka. Palvelu oli hyvää ja erityisruokavalioni huomioitiin hyvin ja ystävällisesti.”
“Korona aikana turvallisen tuntuista asioida. Ruoka suhteellisen ok. Palvelu nopeaa.”
“Sisääntulon ruokalistalta pystyin katsomaan erityisruokavalioitteni mukaiset ruuat ja juomat.Tarjoilija oli miellyttävä ja osaava.Sali oli kodikas,tyylikäs ja viihtyisä.Pöydät olivat korona-aikaan ja muutenkin mukavan etäällä toisistaan.Musiikki soi sopivan hiljaa.Saimme siis rauhassa seurustella.Tarjottavien esillepano oli kaunista,astiat osin yksinkertaisen tyylikkäitä osin itämaisen kauniisti kuvioituja.Tarjottavat maukkaita.Viihdyimme todella hyvin.”
“Ruokalista on suppea”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ravintolaan tultuani minua ei huomattu, mutta sen jälkeen kaikki meni loistavasti.”
“Venn on erinomaisella paikalla, terassi aivan ihana, sisustus rennon mukava, ruoan hinta/laatusuhde hyvä. Henkilökunta aidon ja ystävällinen. Viime kerran käynnillä oli nuori tarjoilija mies todella hyvä ja osasi palvella luonnollisesti, ei ulkoaopitusti peruskysymyksiä toistaen. Ruokalista riittävän laaja, MUTTA lista vaihtunut juuri hijattain ja aiempi listan vegaanilankku oli poistunut. Palauttakaa sama lankku listalle!”
“Rauhallinen lounaspaikka, ruoka oikein hyvää ja annoksen sai nopeasti. Wc ovi ei aukea s-kortilla - korjaus tai hlökunta voisi antaa ovikoodin laskun maksun yhteydessä (oli jo toinen kerta ja käyntien väli oli lähes vuosi)..”
“ok ravintola”
“Vähän sekava fiilis: kaksi ravintolaa vierekkäin (sama keittiö ilmeisesti) eikä täysin selvää onko pöytiin tarjoilu vai ei.”
“ruoka oli hyvää ja fiilis ylipäätään hyvä”
“Rauhallinen paikka jossa taustamusiikki ei pauhannut täysillä ja pystyi keskustelemaan ystävän kanssa eikä tarvinnut huutaa musiikin yli”
“Kaikki ihan ok”
“Kaikki meni moitteetta ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä hintataso sekä ruoka oli todella hyvän makuista ja palvelu erinomaista.”
“Ystäväni tuntevat jo paikan ja käyn yhdessä heidän kanssaan.”
“Palvelu oli oikein ystävällistä. Hyvä sijainti.”
“Hyvä palvelu, siisti paikka”
“Mukava ja rento paikko”
“Kaikki toimi, lankku oli hyvä”
“Viihtyisä ravintola,muut palvelut mm.ostokset”
“Siisti miljöö. Ystävällinen henkilökunta. Viihtyisä. Kiva tunnelma. Tarjousviinit.”
“Ruoka ja viini oli hyvää.”
“Hyvä lankkuleipä ja kiva parveke, josta tulevaisuudessa tulee olemaan huikeat näkymät.”
“Mukavat istumapaikat, tilaa on riittänyt joka kerralla ja ilmapiiri on täydellinen rentoon jutteluun ystävän tai kumppanin kanssa. Myös yksin istuskelisi ja rentoutuisi Vennissä mielellään!”
“Venn on tosi mukava paikka ja kivasti erilainen. Olen ollut joskus myös viinijoogassa. Voisin osallistua muihinkin tapahtumiin.”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista. Muu asiakaskunta kuitenkin oli erittäin törkeää ja tuijottivat meitä nuorempia kävijöitä koko ruokailun ajan. Ei tuntunut nuorille (n. 20v) kohdennetulta paikalta.”
“tykkään paikasta paljon, mutta ruokalista voisi olla hieman laajempi/enemmän kasvisvaihtoehtoja”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan, ruokaa saa myös noudettuna, kiva paikka.”
“Helppo tulla ja miellyttävä olla”