Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia.
 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Paikka on keskeinen ja ruoka ihan hyvää. Miljöö on viihtyisä.”
“"Ruoka oli ihan hyvää muttei mikään erityinen,mutta saattaa johtua ihan omasta valinnastani??viimeksi söimme kahdelle tarkoitetun pizzamenun joka taas oli erinomainen??Fiksu kiva paikka kaikenkaikkiaan"”
“Allt fungerae bra.”
“"Olisi pitänyt olla pöytävaraus, meitä onnisti ja pääsimme silti syömään. Useissa pöydissä oli varauslappu, mutta asiakkaita ei saapunut koko sinä aikana, kun ruokailimme (45 min.). Meidän aikana useat asiakkaat kävivät kyselemässä ruokailemaan pääsyä, mutta heille vastattiin, että pitäisi olla pöytävaraus. Kuinka paljon ennen varausta pöydät varataan? Ravintolasta ei saa hyvää mielikuvaa, jos sanotaan, että syömään ei mahdu, eikä asiakkaita kuitenkaan ole ravintolasalissa kuin pari hassua. Vaikka sali oli melko tyhjillään, laskua joutui odottamaan niin kauan, että kävimme pyytämässä sitä erikseen tiskiltä. Ruoka kuitenkin oli hyvää, ja sen ansiosta saatamme tulla uudestaankin. Varaamme pöydän etukäteen, sen jo opimme."”
“Miellyttävä kansainvälinen tunnelma ja ympäristö.”
“"Ravintolassa ahtaat paikat , ruokaillessa ei kiva jos tarjoiluhenkilökunnan reitti kulkee vierestä koko ajan kosketusetäisyydellä."”
“Lounas oli maistuva. Ravintolan sijainti keskeinen.”
“Helppo tulla.Ilmava tila.Valtavan hyvä ruoka.”
“"Erittäin miellyttävä tarjoilija, ruoka maistuva"”
“Ihan hyvä”
“"tarjoilu oli ystävällistä, mutta hidasta"”
“Trattoriaan on helppo päästä autolla ja sieltä tietää saavansa hyvää ja laadukasta ruokaa. Sielä on parhaat pizzat! Kunhan tori valmistuu sielä on vieläkin mukavampaa istuskella ja seurata menoa.”
“Pizza oli liian vähän aikaa uunissa”
“Rauhallinen paikka keskellä kaupunkia.”
“"Todella maukas lounas, monipuolinen salaattipöytä parasta, vaivaton, (korona)turvallinen. "”
“"Ilman ovella seisovaa tarjoilijaa olisi ollut vaikea päätellä, mitä oli tarjolla. Päädyimme siksi a la carte -lounaaseen. Palvelu erinomaista, erityinen kiitos myös pöytämme tarjoilijalle."”
“Asioitimme kokemukset vastasivat odotuksiamme. Pöytään ohjauksen ja tilaukset hoitaneet nuoret tarjoilijat olivat poikkeuksellisen yställisiä ja taitavia työssään.”
“"Gluteenista ruokaa syövä ystäväni sai annoksen, jossa oli gluteenia."”
“Baarin puolella oli hankala löytää henkilökuntaa…”
“"Kävin lounaalla yksin. Ohjaus ja yhteys henkilökuntaan ainoastaan tullessa, maksupäätteellä ja lämminruoka-annosta haettaessa. Salaattipöydässä ei ollut merkintää kalaa tai gluteenia sisältävistä annoksista, löysin kyllä itselleni sopivaa ruokaa. Jälkiruokapöydän leivonnaisissa oli allergiamerkinnät. "”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja ammattitaidolla valmistettu”
“"Kiva, mutkaton tapaamispaikka. Sopivasti tilaa monenlaisille ryhmille ja myös yksin aterioivalle. Ruoka oli monipuolista, salaattipöytä erittäin kiva. Jälkiruokapiirakka vähäsen epämääräistä..."”
“Takuulla hyvä lounas”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“"Ruoka on aina hyvää, mutta asiakaspalvelu kaipaa parannusta varsinkin tiettyjen tarjoilijoiden kohdalla. "”
“"Kaikki muuten hyvin, mutta huonosti suomea puhuva tarjoilija ei kyllä ottanut meitä hyvin vastaan. Totesimme molemmat että onneksi hän ei ollut meidän tarjoilija, ilta olisi ollut aivan toisenlainen."”
“Ravintolassa on aina hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“"Kun olen itse tyytyväinen, on helppo suositella. =)"”
“Mukava tunnelma ja loistavaa ruokaa.”
“"Turussa on niin monta hyvää ravintolaa, joista valita. Trattoria ei sijoitu ihan kärkeen minun listallani. Tarjoilija oli vieraskielinen, osasi kyllä suomea, mutta keskustelu menusta oli hieman epävarmaa ja jopa tympeää."”
“"valitettavasti, lämmin ruoka oli kovin haaleaa,annos oli ollut liian kauan tarjolla, kysyin onko se vielä lämmin sanottiin että eiköhän?"”
“Rauhallinen tunnelma. Siisti paikka. Ystävällinen palvelu”
“ystäväni olivat mukana ja olivat tyytyväisiä”
“Palvelu ystävällistä Hyvä salaattipöytä”
“"Viihtyisä, mukava paikka hyvällä sijainnilla ja ruoka on hyvää."”
“"Oli lauantai päivällisaika ja pääsimme kuitenkin ilman ajanvarausta neljä henkeä syömään. Ruoka oli maukasta, annos kaunis ja ravintola viihtyisä."”
“"Ihan hyvä bistro. Viinivalikoima punaviinien osalta voisi olla laajempi. Amarone on turhan kallis, jotta kukaan sitä ottaisi."”
“"God mat, bra sällskap, mysig atmosfär,bra betjäning."”
“Ravintola on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Eikä ollut liika asiakkaita joten saimme ruokailla rauhassa.”
“Palvelu ja ruoka”
“"Hyvä salaattipöytä, rauhallinen ympäristö"”
“Sekä tarjottava valikoima että tarjoilijat 10/10”
“Vastasi odotuksiani kaikikta osin täysin. Myös koronaturvallinen. Lisäbonus ihanasta ja viihtyisästä interiööristä ja kaikesta esillepanosta - astioita myöten!!”
“"Ruoka oli oikein hyvää. Hieman parempi opastus siihen mistä lounas haetaan olisi ollut kiva. Ja olisi ollut kiva, jos olisi tarkistettu haluaako asiakas lisää juomista tms"”
“Kehuin heti ystävälleni paikkaa”
“"Tuttu ja turvallinen paikka, jossa ns.kivat loossit. Henkilökunta motivoitunutta! Annokset ok."”
“Hyvä ruoka pääsääntöisesti ja kunnon alkupalapöytä”
“"Vaikka ravintolassa oli tilaa, pöytiinohjausta joutui odottamaan kohtuuttoman kauan. Laskussa velottiin ensin yksi juoma liikaa ja asia korjaaminen kesti. Viihtyisä paikka ja kelvollinen ruoka"”
“Hyvä vaihtoehto ruokailla hyvällä paikalla. Etua TOK kortista.”
“"Takuuvarma lounaspaikka kun Turussa käydään, aina oltu tyytyväisiä. Hyvät maut, salaattipöydässä vähän mutta hyvää, pähkinät ja siemenet plussa, sekä tuore leipää aina niin herkullista... Gluteeniton ruoka rouvalla ja kyllä oli pasta hyvää, itsekin maistoin, enkä erottanut mausta gluteenittomaksi."”
“"Ruoka oli maukasta, salaattipöytä oli runsas ja monipuolinen. Leipä oli erinomaisen hyvää. Ravintolassa oli leppoisa ja rento tunnelma, vaikka oli lounasaika ja asiakkaita oli melko paljon. Suosittelen lämpimästi."”
“Ruoka ja juomat olivat hyviä”
“Suosittelisin.”
“"Viihtyisät, siistit tilat ja hyvä sijainti. "”
“Ruoka oli hyvää ja näköala mahtava (ainakin toriparkkityömaalle ;-) )”
“"Nopea lounaspaikka. vaihteleva ruokalista, monipuoliset salaatit, mukava henkilökunta, sopivasti keskustassa."”
“Maistuva ruoka ja miellyttävä ilmapiiri.”
“Lounas ihan hyvä ja rauhallinen tunnelma.”
“"Miellyttävä paikka, gluteeniton lounas 10"”
“Siisti paikka ja hyvä tunnelma. Ruoka oli hyvää. Pöytään pääsemistä sai odotella aika kauan. Hinta oli hieman yläkanttiin.”
“Hyvä ja monipuolinen salaattipöytä siisti yleisvaikutelma ja hyvä maukas ruoka...”
“"Ravintola on hyvällä paikalla, mutta nyt ympärillä tapahtuva rakentaminen ja esteetön pääsy huonontaa tilannetta. Voi olla myös tämä epidemia tilanne vaikuttaa myös henkilökuntaan negatiivisesti. Uskoisin, kun tilanne paranee, paranee myös ravintolassa viihtyminen "”
“Tasokas ja kiva paikka. Hyvää palvelua.”
“Voin suositella matkan varrella olevaksi ravintolaksi. Liian vähän henkilökuntaa lauantai-illaksi?”
“"Tarjoilija toi väärän ruoan pöytää vaikka oltiin tilattu muuta ruokaa. Kysyi halutaanko ottaa silti vaikka oltiin tilattu toista. Kysyimme onko gluteenitonta, tarjoilija sanoi kyllä vaikka annos sisälsi pastaa. Tarjoilijaa ei näkynyt ruokien välissä ollenkaan joten ei voinut tilata lisää juomaa kuin tilaamalla tiskiltä. Laskussa oli jakanut ruoat ja juomat väärille henkilöille, pahoitteli kyllä että oli mennyt sekaisin. Annosten kastike maistui pahalta ja ranskalaisten kanssa ei ollut mitään, olisi voinut olla edes ketsuppia, majoneesia tmv. "”
“"Kaikki hyvän ruokapaikan osatekijät olivat loistavia. Myös sijainti on hyvä ja keskeinen, helppo löytää ja parkkitilaa on lähellä. Iso kiitos, jatkakaa samaan malliin!"”
“"Kaikki sujui kyllä hyvin, sen voi sanoa, mutta asiakaspalvelijaa sai kyllä huhuilla. Kysyin montako teitä täällä on, vastaus että kaksi! Joku lisäihminen vielä on joka ei saa laskuttaa eikä anniskella! Ehkä ei tule asiakkaita kun ei ole ketään mailla halmeilla. Melkein kaksin olimme ravintolassa koko illan. Ei se kyllä haitannut. Mukava paikka!"”
“Kaikki toimii hyvin”
“"Helposti saavutettava, maukas ruoka, kiva tunnelma ja lapsia varten hoitohuone on lähellä. Ja aina on tilaa."”
“...”
“Tosi mukava ja koronaturvallinen käynti”
“"For me everything was good, except in my opinion the portions were small. "”
“"Tunnelma oli hyvä ja meidän tarjoilija oli hyvin mukana jutuissamme. Kuulimme että hänellä oli tokavika päivä teillä. Itse ruoka-annos oli kovin pieni, ei kummempi mutta jälkkäri oli herkullinen"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Kaikki toimi hyvin!”
“"Wiklundin remontti häiritsi,sekava ja sokkeloinen."”
“Kaikki yllämainittu”
“Jos 2 tarjoilijatätiä tulee kovalla äänellä keskustelemaan osoittaen pöytäämme että kuka ton on siirtäny ei mahdu kulkee.ei.kovin ammattitaitoista varsinkin kun olimme ensim.kertaa ko ravintolassa.ja emme olleet siirtäneet pöytää.tosin teimme tilaa siirtämällä pöytää jotta tukevat tytöt mahtuvat paremmin.lisäksi salin toisesta päästä olisi voinut kiertää ko pöydän.olisikohan kuulunut tarkistaa pöytien paikat ennen kuin seuraavat asiakkaat saapuvat?”
“Miespuoleinen kettiömestari on erittäin ammattitaitoinen ja erittän hyvin asiakkaat huomioon ottava!”
“Lounasaikaan oli puutteita mm ruokailuvälineistä ja servietit olivat kokonaan loppu. Muuten ruokailu oli miellyttävä kokemus”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu ammattitaitoista ja ystävällistä "”
“On mukava paikka. Kahdella viime kerralla salaatti pöytä ollut aika tyhjä.”
“"Seurassani ollut 10-vuotias sukulaistyttö oli tavattoman ihastunut paikkaanne. Valitettavasti ensimmäinen tarjoilija oli kovasti uupunut, jouduimme odottamaan tilaamamme vettä pitkän tovin, Valitettavasti myös suolasiroitin pöydässämme oli tyhjä, mutta hain itse tyhjästä lähipöydästä vanhanajan suolasiroittimen käyttööni. Tarjoilija joka toi laskun oli tavattoman asiallinen ja mukava. "”
“Hyvä palvelu. Hiljainen ravintola.”
“Henkilökunta oli mukavaa Oli kiva ettei ollut kiireen tuntua Sai nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta.”
“Tavola Italiano erittäin hyvä leikkaus Italialaisesta ruuasta”
“"Miellyttävä kokemus, henkilökunta oli täysi 10. Mutta hän joka oli vastaanottamassa, oli tyly eikä kovin ammattitaitoinen."”
“Ruoka ihan hyvää. Viinissä etikkainen sivumaku.Pullo ollut auki liian kauan? Ravintolan tunnelma kiva.”
“Suppea ruokalista ja pysynyt samana liian kauan.”
“"Meidän tarjoilija oli luontevan ystävällinen, ei teennäinen. Ruoat todella hyviä, pihvin kypsyys ja mureus nappisuoritus. "”
“Aivan mielettömän kiva tarjoilija joka kiireestä huolimatta sai jokaisen asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Kokille jättikiitos herkullisista annoksista!”
“Sekä ruoka että palvelu oli hyvää. Paikka siisti ja sijainti keskeinen. Tarjoilijat olivat miellyttävä yllätys!”
“Perussuoritus. Tarjoilija hoiti homman mutta ei tästä jäänyt mitään suurta kerrottavaa suuntaansa”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Vierailun aikana tosin oli hyvin vähän muita asiakkaita, joten en tiedä mikä olisi ollut tilanne jos olisi ollut enemmän muita asiakkaita."”
“"Ilmapiiri oli oikein mukava, ja palvelu ystävällistä. Ruoka oli hyvää, mutta kaikilla kolmella todella miedosti maustettua. Toivoimme kaikki ruuan sisältäneen edes hieman enemmän suolaa. "”
“"Hyvää kohtuuhintaista ruokaa. Miellyttävä miljöö. Rento, ei liian hieno. Helppo tulla."”
“Tarjoilijamme asiakaspalvelu erittäin hyvää.”
“Tykkäsin persoonakohtaisesti ruuasta ja palvelusta”
“"Tarjottu liha vastasi odotuksia, mutta paistettu kuha oli pienoinen pettymys. kalaa oli kovin vähän ja se oi mautonta"”
“Salaattipöytä hyvä. Lämpimällä ruoalla lähtee nälkä koko loppupäiväksi. Hinta sopiva. Maisema mielenkiintoinen. Pyysin ja sain vielä lähtiessäni vesipullooni vettä ystävälliseltä tarjoilijalta lähtiessäni ravintolasta kotimatkalle. Oli hyvin lämmin sää ja aika pitkä matka edessäni.”
“Ruoka oli hyvää ja miljöö oli kiva.”
“Hyvä perustason ravintola. Ystävällinen henkilökunta.”
“Lounaan salaattipöytä hyvä.”
“Todella hyvää ruokaa ja palvelua. Viihtyisä ravintola!”
“Aivan ihastuttava tarjoilija piti koko ajan huolta että pöydässämme oli kaikki hyvin. Ruoka oli erinomaista ja tunnelma viihtyisä.”
“"Hyvä ruoka, hyvä tunnelma ja hyvä palvelu. Helppo hakeutua osteluitten lomassa tuohon."”
“Kiitos”
“Kaikki sujui hyvin”
“Käynti oli kokonaisuudessaan hyvä joten uskon läheisteni viihtyvän myös.”
“"Tarvitsin apua,invalidi,kaikki tarvitsemani apu huomiotiin hyvin. Ystävällinen palvelu. Myös huumori pelasi??"”
“Olin tyytyväinen ruokaan ja palveluun”
“"henkilökunta oli todella ystävällistä, ravintola erittäin siisti, ruoka tuntui maistuvan pöydässämme ihan jokaiselle :) ravintolan sijainti aivan loistava, helppo tulla."”
“Hyvä meininki”
“"Tarjoilija ei lainkaan kertonut miten homma toimii, olin ensimmäistä kertaa joten en tiennyt että esim lämmin ruoka haetaan itse"”
“"ruoka oli hyvää, tilava alue ruokailla !"”
“"Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ystävällistä. Saimme mm istua rauhallisessa pöydässä, vaikkakin siihen pöytään ei juuri silloin olisi ollut tarjoilua. Kahvi ja tee tarjoiltiin mukavasti pöytään ja pöytään tuotiin vielä jääkylmää vettä, yes! KIVAA kesän jatkoa sinne vielä! "”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu”
“"Kaikki toimi hyvin koronasta huolimatta. Tilasimme kasvisruokaa, joka oli todella maukasta. "”
“Hinta-laatusuhde hyvä. Keskeisellä paikalla. Hyvä tunnelma.”
“"Nopea lounaspaikka. Paljon tilaa, pikkasen erilainen"”
“"Ruoka maistuvaa, ystävällinen palvelu, viihtyisä. "”
“"Hotellissa yöpyvänä oli hienoa, ettei tarvinnut lähteä etsimään laadukasta ruokapaikkaa, vaan se löytyi saman katon alta ja ruoka oli hyvää :)."”
“Ravintolakäyntimme kokonaisuudessaan oli positiivinen. Olin etukäteen varannut pöydän ja saimme meille viidelle sopivan miellyttävän pyöreän pöydän rauhalliselta paikalta.”
“Ravintola on viihtyisä ja koronarajoitukset huomioitu.”
“Hyvä ruoka. Osaava ja asiantunteva henkilökunta. Ihana paikka.”
“"Hyvä ruoka, hyvä sijainti sekä s-bonukset"”
“Viihtyisä lounaspaikka ostosten lomassa.”
“Ruoka oli niin hyvää ja gluteenittomuus toimi.”
“Mukava uusi tuttavuus tämä ravintola.”
“"Viihtyisä,näin korona aikana huomioitu väljyys,"”
“"Kun itse viihtyy, niin voi suositella ystäville"”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Erittäin hyvä lounas”
“"Varsinkin perjantaina asioidessamme ravintolassa. Meidät vastaanotti tarjoilija oli oikein ammattitaitoinen ja mukaansa tempaava. Tarjoili meille (tyttöporukalle) ,pilkesilmäkulmassa ei siis tosikko :)"”
“"Mukava ravintola, jossa ihan hyvä ruoka ja ilmapiiri"”
“Keskeinen ja hyvä paikka kaikin puolin”
“"mikäli lounastamaan menijä / tulija niin tarjolla ""perus lounas"" "”
“Ravintola oli laadukas ja ruoka erittäin hyvää.”
“Suosittelisin jos ei etsi erityisen uusia makukokemuksia. Perus hyvää laadukasta ruokaa.”
“Yövyin hotellissa 4-vuotiaan poikani kanssa ja ravintola oli helppo pitkän päivän jälkeen. Aikuisessa seurassa olisin todennäköisesti suunnannut muualle.”
“"Hyvä sijainti, mutkaton paikka, kivat tarjoilijat"”
“"Miellyttävä ilmapiiri, kaunis sisustus , ystävälliset tarjoilijat sekä hyvä ruoka !"”
“Mielestäni asiakaspalvelu oli erittäin hyvää tilaukseemme nähden (otimme pizzan puoliksi tyttären kanssa) ja saimme jopa alkupalaleipää. Ruokalista ei ehkä ollut niin omaan makuuni sopiva ja annokset olivat hintavia.”
“"Hyvä ja maistuva ruoka, sijainti hyvä ja kaikki sujui johevasti"”
“Hyvä paikka.”
“"Salaattipöytä laaja, lounasruoka oikein maistuvaa. "”
“Tämä oli niin viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola. Parvekkeella oli ihana syödä aamupalaa eikä yksikään lokki häirinnyt ruokailua <3”
“"Tori, kun vielä valmistuu, niin maisematkin paranevat."”
“"Mukava kokemus kaikin puolin, perheen pienimmälle vain hankala löytää sopiva annos (4v)"”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Positiivinen yllätys kertakaikkiaan”
“Ruoka oli maistuvaa”
“Tarjoilija Parempaa saa hakea Hän kruunasi kaiken”
“"Hiljaisena aikana palvelu pelaa ja kaikki toimii. Ruuhka aikoina kaikki hidastuu, saa odottaa palvelua, saa odottaa juomia, saa odottaa ruokaa, saa odottaa laskua. Koitan välttää ruuhka aikoja, ei mitään nautintoa ruokailuun. Kahden hengen pöytien tuolit kelvottomia istua, heti vaihtoon."”
“Olen ollut tyytyväinen ja todella monelle olen suositellut??”
“Ihan mukava ja edullinen lounaspaikka. Yleisilme siisti.”
“Hyvä ruoka. Hieman sekava tilaratkaisu. Esimerkiksi wc:tä joutui kysymään.”
“Iloiset tarjoilijat”
“"Hyvä laatuinen ruoka, maukkaat salaatit ja siisti ympäristö"”
“Siisti viihtyisä hyvä ruoka. Tarjouksia saisi olla enemmän! Esim maanataina 2 ruokaa 1 hinnalla”
“Jäi kaikenkaikkiaan hyvä fiilis!”
“Hotellissa asuvalle helppo vaihtoehto”
“"Ravintola oli todella positiivinen yllätys. S-ravintoloilla ollut usein vähän yksipuolinen lista, mutta tratorista löytyi heti sopivat ja hyvän makuiset ruuat. "”
“"Henkilökunta enimmäkseen ihan mahtavaa. Ruoka ja suositeltu viini 9/10. Kalaa voisi olla enemmänkin tarjolla. Kuha on hyvää, mutta jos käy useammin... Lammas täydellistä myös. Tullaan uudestaan. "”
“Palvelu erinomaista”
“"Erittäin hyvän makuinen, laadukas ruoka, kauniisti aseteltuna ja ystävällinen ammattitaitoinen henkilökunta."”
“"Tykkäsin, söimme pizzaa ja oli namia, olen jo suositellut ystävilleni tätä paikkaa."”
“Olin tyytyväinen käyntiini”
“"Helppo, mukava, tilava. "”
“Ruokalistat selkeät.Joistakin ruuista alennusta s- kortilla”
“Ravintolasta jäi kaiken kaikkiaan hyvä fiilis”
“"Todella hyvä ruoka, ystävällinen ja asiakaslähtöinen palvelu!"”
“Kokemus oli miellyttävä. Tosin tarjoilija ei varmistanut tyytyväisyyttämme alkupala lankun aikana ja pääruoan kohdalla se tehtiin vasta kun ruoka oli lähes lopussa. Muuten onnistunut visiitti.”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta,hyvä ruoka"”