Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.11.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Talon leipä, Limoncello oli mukava yllätys.”
“Siisti, hiljainen taustamusiikki, sopiva hinta laatusuhde, hyvä juomavalikoima ja ruoka oli maistuvaa.”
“Pöytään ohjauksesta ei ollut infoa tai esim. kylttiä asiasta. Ruokajuomaksi tilattu viini saatin vasta pääruuan tultua pöytään. Samoin alkupaloiksi tarkoitettu leipä ja öljy tuli pöytään juuri ennen pääruokaa. Nämä varmaan oli tarkoitettu naposteltavaksi ruokaa odotellessa.”
“Hyvä ja monipuolinen lounas ja hinta/laatusuhde. Hyvä sijainti.”
“Sisiteys”
“Liian monta ravintolaa samassa yhteydessä, vaikea valita”
“Huomioivat lapset erittäin hyvin.”
“Oli kiire ilta niin oli hankala pyytää pöytään esim lisää vettä.”
“Hyvä ruoka ja tunnelmallinen miljöö”
“Hyvän paikan on löytänyt moni muukin, koska lounasaikaan on melko täyttä.”
“Salaattipöydän siisteys/esillepano, myös monipuolisuus. Ikkunapaikan jos saa, niin voi tarkkailla Turkua uudesta näkökulmasta.”
“Personalen hade bra kunskap om glutenfria alternativ.Vi väljer alltid ett matställe där vi vet att jag med keliaki har bra urval.”
“Nopea palvelu ja ystävällinen tunnelma”
“Laadukkaat materiaalit, romanttinen valaistus, miellyttävä henki ja hyvä ruoka.”
“Henkilökunta oli erityisen positiivinen”
“väljyys, jiustava j a nopea palvelu”
“ei mitään”
“Ruoka oli todella hyvää!”
“Ainut negatiivinen asia oli erään tarjoilijan käytös, antoi itsestään erittäin ylimielisen kuvan. Muu henkilökunta oli mukavaa ja asiansa osavaa. En tiedä johtuiko siitä että meillä ei pöytävarausta ja ilta oli erittäin työntäytteinen. Ravintolaa voin silti kaikesta huolimatta suositella, koska muu henkilökunta oli tosiaan mukavaa ja ruoka hyvää!”
“Hyvä ruoka,viihtyisä paikka”
“Kiva katsella ulos ylhäältäpäin maisemia ja purettavaa ihanaa Börssiä, se olis voinut olla vielä. Tulevaa torinäkymää.”
“Tarjoilija oli erittäin mukava ja hyvä. Ruoka hyvää. Paikkana erittäin viihtyisä.”
“Siisti ja mukava tunnelma. Asiakaspalveluhenkinen henkilökunta”
“Hyvä maistuva ruoka”
“Hieman sekavalta tuntui, mistä ruoka tilataan.”
“Olen keliaakikko ja sain oikein hyvää palvelua. Minulle ehdotettiin päivän pitsaa gluteenittomana. Täytyy sanoa, etten ole ennen saanut näin hyvää mistään! Kiitos kokille!”
“Kun ravintolan ensin löysi, niin palvelu oli hyvää ja tuotevalikoima tarpeeseeni ok.”
“ei tule merkittävää mieleen, pl. toriparkin mielenkiintoinen rakennustyömaa. tilapäinen haitta :-)”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Ravintola oli viihtyisä. Olimme hotellissa kaksi yötä. Aamupalan hyvät ja monipuoliset kattaukset jäi erityisesti mieleen.”
“Ei valittamista. Olimme tyytyväisiä.”
“Tunnelma miellyttävä. Musiikki soi taustalla, ei lyönyt päälle, pystyi keskustelemaan kuitenkin oma rauha vaikka ihmisiä. Kauppakeskuksen hälyisyys ja kovuus saatu pois. Erittäin miellyttävä yllätys oli vierailu. Ruoka oli hyvää, annoskoko hyvä.”
“Torialueen rakennustyömaa!”
“Viihtyisät tilat ja lämminhenkinen henkilökunta”
“Ruoka oli ihan ok. Ehkä hieman mautonta.”
“- erittäin mukava henkilökunta - kotoisa ja kiireetön tunnelma - kaverillani paljon ruokarajoitteta mutta henkilökunta osasi suhtautua asiaan ja suositella sopivaa annosta”
“Erittäin mukava ja huomioonottava henkilökunta!”
“Ehkä se että pöydässämme kävi neljä eri tarjoilijaa / henkilökunnan edustajaa. Yksi toi menut, toinen toi juomat ja otti tilauksen, kolmas toi annokset ja neljäs kävi kysymässä miltä ruoka maistuu. Ei välttämättä negatiivinen kokemus mutta usein yksi ihminen hoitaa koko käynnin.”
“Uudistetut tilat, talosta löytyy erilaisia ravintoloita”
“Ei tule mieleen”
“Mukavalla paikalla keskustassa, ystävällinen palvelu”
“Sijainti on mieleinen. Useimmilla kerroilla (käynyt n. puoli tusinaa kertaa) nautimme aterian Trattoriassa, jonka jälkeen siirrymme yläkertaan seurustelemaan 'viikonlopun kunniaksi'- useimmiten pienellä työporukalla. Siis jokaisen on helppo tulla paikalle ja myös sieltä lähteä, koska mm. julkinen liikenne on edelleen useimmilla hyvinkin nopeasti saatavilla. Palvelu on useimmiten hyvin ystävällistä, varsinkin jos palmikkopää Eija on vuorossa (siirtynyt Börsin puolelta). Yksin olen käynyt kerran (n. tunti) Trattoriassa, silloin palvelu oli selvästi heikompaa. Ehkä ajankohta oli huono, perjantaina ip n. klo 14.00. Ollessani yksin pöydässä, alkoi muiden pöytien 'varustelu' ja valokuvien ottaminen pöydistä, mm. pöydästä jossa istuin napattiin kukkakimppu toiseen, kuvattavaan pöytään. Tunsin olevani ajolähdön edessä, vaikka olin juuri tilannut isomman lasin viiniä. Tämä oli kokemuksena negatiivinen.”
“Ehkä juuri tuo tunnelma, kun menet yksin etkä tilaa ruokaa. Tuntui, etten ole ravintolalle tarpeeksi tuottava asiakas ja palvelu ei tuolla kertaa ainakaan ollut hyvä. Todettakoon, että olin käsittääkseni hyvinkin siististi pukeutunut ja tapanani on käyttäytyä korrektisti. Nämä seikat lienevät toisaalta itsestäänselvyyksiä.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa.”
“Siisti, modernin mannermainen.”
“Henkilökunta varsinkin salissa ON välinpitämättömiä. Eikä järin palveluhalukkaita. Se pudottaa huomattavasti halukkuutta suositella TRATTORIA WIKLUNDia. Teidän pitää huomattavasti parantaa tällä alueella siis TODELLA paljon.”
“Sijainti, erilaisuus, ruuan määrä, mahdollisuus lisäruuan hakuun, kivat jälkiruuat, hinta”
“Ruoka oli hyvää, tunnelma oli miellyttävä, tarjoilija oli äärimmäisen mukava. Meille suositeltiin myös yläkerran näköaloja.”
“Herkullinen ruoka ja hieno kaupunkimaisema”
“Meidät toivotettiin tervetulleeksi toisen tarjoilijan toimesta. Aluksi meidän pöydän luo tullut tarjoilija oli ylimielinen ja töykeä. Tulimme reilu tunti ennen sulkemisaikaa suoraan 6 h junamatkalta väsyneinä ja nälkäisinä. Halusimme viettää hetken rentoutuneena ennen nukkumaanmenoa. Tuli vaikutelma, että häiriköimme hänen viimeistä työtuntia tulemalla syömään. Niin ja meidät lämpimästi vastaanottanut tarjoilija toi kynttilän pöytään ihan sivusta. Lopuksi tämä töykeä tarjoulija toi laskun kera limoncellosapsit ja jutteli meille niitä näitä ja oli niin ystävällinen. Ruoka oli herkullista❤️”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Maittava ruoka.”
“Mysig stämning. Maten ok.”
“Maten saknade salt och kryddor”
“Palvelu oli hyvää, Ruoka erinomaista ja hinta-laatusuhde hyvä”
“Monipuolinen valikoima lounaalla. Erittäin maukas ruoka!”
“Lounaalla on välillä vaikea löytää puhdasta pöytää, ja välillä joutuu itse siirtämään edellisten lautaset sivuun, että pääsee syömään. Vesikannut ovat myös usein vain puolillaan ja vesi loppuu nopeasti. Minua ei haittaisi hakea itse uutta vesikannua, jos niitä olisi jossain selkeästi saatavilla.”
“Anniosteltu pääruoka oli mukava”
“Maksaminen oli hidasta lounasaikaan. Muutaman ihmisen jono kesti melko kauan.”
“Lugnt”
“Bättre skyltning på gatan”
“Ensinnäkin keskeisellä paikalla , helppo tulla.”
“Rento ilmapiiri ja maukas ruoka”
“Tarjoilija oli todella mukava ja onnistui järjestämään pyytämäni asioita”
“Ruoka oli pienoinen pettymys, meitä oli 9 henkilöä ja yksikään ei ollut täysin tyytyväinen valitsemaansa annokseen. Myös annosten odottaminen kesti yli tunnin”
“Salaattipöytä on mahtava”
“Lämminruoka ei ole kovinkaan houkuttelevaa”
“Hyvä ruoka”
“Sijainti”
“Lounaspöydässä useista tarjoilukulhoista puuttui ottimia. Vesi ja lasit piti itse etsiä pöytään.”
“Palvelu on sujuvaa ja ruoka hyvää.”
“Miespuolinen tarjoilija oli erittäin ystävällinen. Huomioi myös lapsia erinomaisen hienosti. Jäi oikein miellyttävä kuva.”
“Sijainti, hyvä ruoka, siisteys”
“Musiikki soi liian kovaa ja valaistus turhan hämärä”
“Tarjoilijamme osasi hommansa ??”
“Hiukan oli aluksi epäselvää ottaako joku tilauksen, sillä buffet oli samaan aikaan...”
“Pidän siitä, että pöydät eivät ole kiinni naapurin pöydässä, joten voi seurustella oman pöytäseurueen kanssa rauhassa”
“Hieman karsastan keittiön suoraa näkymää ja sen lähietäisyydellä on miesten vaateosasto, joten tulee vähän ristiriitainen fiilis...”
“Sijainti”
“Pohjoisen poika, Timo- hyvä tyyppi”
“Hyvä sijainti”
“Paljon hälinää syömisen ohella olimme seurustelemassa”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu ja mukava ilmapiiri.”
“Voin suositella erittäin hyvin.”
“Ruoka on ok.”
“Lounasaikaan ei tahdo löytyä vapaata pöytää.”
“Keskeinen sijainti, hyvä ruoka, siisteys”
“Niukka ruokalista”
“Mukava paikka jossa tuntee olevansa tärkeä asiakas”
“Miellyttävä sisustus, hyvä palvelu.”
“Unisex wc.”
“Oikein hyvä ja runsas salaatti pöytä lounaan yhteydessä.”
“Salaatit”
“Lämminruoka jakelu”
“Viihtyisä, keskeisellä paikalla, lounastauolla ehtii tarvittaessa tehdä pienen ostoksen kaupan puolelta.”
“Lounassikaa liikaa ruuhkaa. Kotiruoka turhan 'tuhtia'.”
“Sijainti, näköala, henkilökunta”
“Menu voisi olla monipuolisempi”
“Meillä ei ollut pöytävarausta ja paikka oli täynnä mutta henkilökunnan loistavalla palveluasenteella paikka löytyi 2 henkilölle.”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Sijainti tavaratalon sisällä on hyvä ja huono”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Olimme satunnaisesti käymässä Turussa ja , sattumalta Sokoksessa käydessämme huomasimme ravintolan. Meille kerrottiin jo heti tultaessa , että kohta on tulossa 50 hengen tilausryhmä , varmistimme , että ehdimmekö tilata ennen heitä - vastaus oli , että kyllä. Näin teimmekin ja saimme ruokamme jonkin ajan odoteltuamme . Meistä oli häiritsevää , kun pöytämme sijaitsi ravintolan keskellä olevan kassa-saarekkeen vieressä . Tuntuma oli kuin olisi ollut ravintolan baaritiskin takana . Meille ehdotettiin tätä pöytää sisälle tultuamme , mutta seurasimme , että seuraavia henkilöitä ohjattiin ikkunan viereen rauhallisimmille paikoille , ilman pöytävarauksia . Pöydät olivat varattuja myöhemmin illasta , mutta käsittääkseni varauksiin oli aikaa reilut parisen tuntia. Henkilökunta oli oikein miellyttävää ja ymmärrän kyllä kiireen varsin hyvin tuollaisen suuremman ryhmän saapuessa .”
“peaceful and lovely”
“there is no”
“Ruoan tilausta odotellessa meni liian pitkään. Istuimme pöydässä 50minuuttia ennen kuin tilaus otettiin vastaan. Juomat saimme kyllä melkein samantien.”
“Lounasruokailijalle kokin annostelamana lämmin ruoka on sopivan kokoinen, ettei 'syö itseään ähkyksi', kuten usein noutopöydästä ottaessa käy.”
“Salaattipöydässä voisi olla enemmän vaihtelua. Pizzapohjasta ei ole saanut veitsellä leikattua - 'on vaatinut voimaa', joten eh ole enää tilannut pizzaa parin kerran jälkeen. Pizzan maku täytteineen on kuitenkin ollut kelvollista.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka”
“Jäi hieman epäsiisti kuva, koska likaisia lautasia oli pöydissä. Korjattiin kuitenkin nopeasti pois.”
“Tuoreista aineksista koostuva runsas salaattipöytä.Hyvänmakuista ruokaa.”
“Jonottaminen lounasaikaan.”
“Valoisa, keskustassa oleva ravintola.”
“Osuimme ajankohtaan, jolloin heillä oli iso lounasvaraus juuri tulossa. Saimme etsiä pöytää jonkin aikaa, olisi ollut mukava saada kahdelle hengelle sopiva pöytä. Varaus aiheutti ruuhkaa mikä tietysti ymmärrettävää mutta vähän latisti tunnelmaa. Emme ymmärtäneet arkilounaaksi varata pöytää.”
“Tarjoilija vaihtui kesken kaiken.”
“Mukava sisustus, uusi ja vanhoja kalusteita”
“Keskeinen asema”
“Hyvä lounasruoka, hyvä palvelu”
“ystävällinen palvelu”
“Sisään tullessa ei oikein tiennyt kuka ohjaa varattuun pöytään. Hyvin sekavaa.”
“Tunnelma ja yleisilme”
“Kiitos!”
“Yleisilme, viihtyvyys.”
“Hiukan hinatava lounas.”
“Ehkä hieman enemmän yksityisyyttä, hälyinen”
“Lounasaikaan pitkä jono salaattitiskille, en jaksanut jonottaa..”
“Kokonaisuus”
“Kasvisvaihtoehto puutttui lounaasta”
“Ruoka maukasta, tunnelma oli rauhallinen vaikka 'sali' oli täpötäynnä ,Kiitos siitä. Ruokajono oli siedettävä joten kaikki sujui vaivattomasti.”
“Musiikki soi ehkä liian kovin, mutta silti suosittelisin”
“Hyvä ruoka”
“Ehkä voisi olla enemmän ravintola ei niin kaupan ohessa oleva tila.”
“Hyvä ruoka”
“Annoksiin enemmän vihanneksia”
“Lounasruoka terveellisen oloista ja silti maukasta - ei mitään monessa paikassa tarjottavaa mättömössöä. :)”
“Viihtyisä, mutkaton ravintola. Ystävällinen henkilökunta pääasiallisesti.”
“Musiikki oli liian voimakas, astetta hiljemmalla parempi. Sisääntulo oli sekava, ei ollut selvää mihin kuului mennä lounasaikaan tilaamaan. Vesilasipyyntööni suhtauduttiin aluksi empien.”
“Löytyy tilaa nopeallakin aikataululla”
“Ruokalista suppea, puuttuu joitakin tärkeitä ruokalajeja.”
“He kysyivät oletteko jo käyneet yläkerrassa? Ja kertoivat mitä sieltä löytyy ja miten sinne pääsee.”
“Mukava, viihtyisä miljöö. Aivan ihana pizzapohja! Mukava henkilökunta ja hienoa toimintaa, vaikka olinkin yksin (sain hyvän ikkunapöydän). :)”
“Maksamista joutui vähän odottamaan (tarjoilija keskusteli naapuripöydässä - tosin sillä tavalla hän palveli erinomaisesti ko. pöytää, joka oli joutunut odottamaan ruokaansa). Ruokalista (pizzat) voisi olla hieman monipuolisempi.”
“helppo tulla ja ravintola miellyttävä kokemus”
“Tarjoilija oli hyvä ammattilainen. Rennosti vakuuttava ja luotettava ja miellyttävä.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Vaikeaa määritellä mistä se johtui mutta minusta tila ei ollut viihtyisä”
“Hyvä ruoka, viihtyisät tilat ja hyvä asiakaspalvelu.”
“Miljöö on kiinnostava ,aitoja kukkasia pöydissä. Pöydät eivät ole liian lähekkäin mikä mahdollistaa jutteleminen yksityisesti . Erittäin hyvä maittava salaattilounas.”
“Ei mikään merkittävä. Tarjoilijoita ei näkynyt, mutta se ei haitannut suuresti.”
“maistuva ruoka”
“lounasajan rauhattomuus”
“Proffsig service! Rejäla servetter i tyg, ger ett gott intryck. Som kund kände man sig välkommen.”
“Tunnelma”
“Miellyttävä tila. Ystävällinen hankilökunta.”
“Lounasvalikoima suppea.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Sijainti erinomainen”
“Erinomainen salaattipöytä”
“Härligt nytänkande, trevlig intedning”
“Kan bli lite stojigt om mycket gäster”
“Mukavan rento, sopivat hinnat. Saman katon alla pääsee ylös alkudrinkille ja jälkeen vaikka viinille. Ja bonus on aina kotiinpäin. Keskeinen sijainti muutenkin.”
“Viihtyisä paikka. Liharuoat voisi olla parempia ja pizzoissa enemmän valikoimaa. Myös peruna vaihtoehtoja lisää.”
“Ruoka oli hyvää ja vegaanillekkin löytyi, miellyttävä miljöö”
“Runsas salaattipöytä”
“Hämärä sisustus”
“Mukava miljöö, pizza hyvää”
“Kasvikset”
“Miellyttävä ilmapiiri ja sisustus”
“Bra service på SVENSKA. Tack.”
“Tog länge att hitta en svenskspråkig meny.”
“helppo poiketa, pääsääntöisesti reippaat tarjoilijat”
“aika pieni juttu: rajut ruokailuvälineet kyllä toimivat, mutta ovat epämiellyttävät”
“Ilmapiiri ja ravintolan yleisilme. Hyvä ruoka ja juoma. Asiakaspalvelu.”
“Jouduimme odottelemaan ruokaa melko kauan ilman, että siitä sanottiin alkuun. Menussa paljon vierasperäisiä sanoja, tosin tarjoilija selvensi niitä kysyttäessä hyvin. Tämä tosin pitkitti tilauksen tekemistä, kun useammalla oli jotain kysyttävää. Lisää juomia saadakseen piti odotella ja seurailla ja huikkia tarjoilijoita pitkään. Siitä voisi tarjoilija myös erikseen sanoa, että vessaan päästäkseen pitää olla S-etukortti tai koodi tiskiltä. Hintataso korkeahko.”
“Siisti”
“Viimeksi käydessämme liharuoka ei ollut hyvä.”
“Mukava rauhallinen ympäristö”
“Helppo tulla, ruuhkasta huolimatta henkilökunta löysi pöytiä meille ilman varausta tulleille, ruoka oli hyvää.”
“Miellyttävä sisustus, mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvä sijainti.”
“Kasvisruoka vaihtoehtoja oli vähän.”
“Erittäin maittava ruoka ja ainakin tällä kertaa tosi miellyttävä tarjoilija”
“Asiakasomistajatarjoukset eivät näyt listoilla”
“Viihtyisä kaiken kaikkiaan”
“Eka kerralla kun olin niin lounas tarjoiltiin pöytään, nyt samaa mössöä kun joka lounaspöydässä, salattipöytä saa kiitosta”
“Sijainti ja hintataso.”
“Tunnelma häiritsevän sekava ja meluisa lounasaikaan, kun paljon ihmisiä ja kaikki paikat täynnä.”
“Vesi maksoi yhteensä 4 euroa, joka oli mielestämme liikaa. Se ihmetytti meitä.”
“Erittäin ystävällinen tarjoilija!!! Hyvä salaattipöytä! !”
“Ruoka maistuvaa.”
“Tällä kertaa käydessäni pöytiä ei siivottu tarpeeksi. Oli monta pöytää josta asiakkaat lähteneet eikä pöytiä siivottu.”
“Näköala, hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka olisi ehkä voinut tulla hivenen nopeammin (kesti n. 40 min)”
“Siisti ja uusi paikka, helposti löydettävissä.”
“Kävimme keväällä 2019 ja nyt uudestaan syksyllä 2019. Ihan varmaksi emme muistaneet, mutta aivan kuin ruokalista olisi muuttunut heikommaksi? Tarjoilu ei myöskään nyt syksyn käynnillä ollut mielestämme yhtä ystävällistä ja jouhevaa kuin keväällä.”
“Lounaan hinta/laatusuhde on hyvä. Ensimmäisellä kerralla lounaalle tullessani sain kassalta aivan erinomaisen hienon opastuksen lounaspöytään. Lämminruoka-annos (lihamureke) oli suuri ja sopivasti maustettu. Jopa muusikin oli herkullista. Juustot ja jälkiruoka kahvin lisäksi toivat tietysti paljon lisäpisteitä!”
“Joskus jälkiruoka oli päässyt loppumaan. Tosin silloinkin jotkut asiakkaat olivat saaneet korvaavan leivoksen, joten oma syyni kun en kysynyt henkilökunnalta, enkä kyllä olisi leivosta kaivannutkaan.”
“Monipuolinen ja hieman erilainen salaattipöytä. Lämpimät ruuat onnistuneita, usein mukana myös pientä 'twistiä'.”
“Kassa- ja salattipöydän jonoissa kuluu toisinaan turhan paljon aikaa.”
“Yleisilme, ruoka”
“Uusi ja virkistävä. Salaattipöytä monipuolinen. Lämpimän ruuan tarjoilu mukava vaihtelu suomalaisessa kulttuurissa.”
“Ruokalista viikottain toistuva, esim maanantaisin kalaa...”
“Maistuva hyvä ruoka.”
“Loistava salaattipöytä”
“Hyvä ruoka.”
“Maisema ikkunoista.”
“Palvelu takkusi. Pöytä oli puhdistamatta ja ruokailuvälineitä joutui pyytämään. Samoin piti hakea tarjoilijaa että saatiin tilaus tehtyä. Samoin laskun kanssa. Oli varmaan vuoronvaihto tms.”
“Henkilökunta kassalta lähtien ystävällistä. Ruoka tuoretta ja maistuvaa, etenkin salaatit, joskin muodostui melko pitkä jono. Rauhallinen tunnelma, joten voimme syödä ja jutella ystävän kanssa kaikessa rauhassa.”
“Kyllä suosittelen, mutta voisiko lounaalla olla kaksi vaihtoehtoa esim. liha ja kala? Salaatit olivat raikkaita ja maistuvia, joten jonoa syntyi. Odotellessa pääruoka ehti vähän jäähtyä. Seuraavalla kerralla ehkä teen toisin. Otan ensin salaatin ja sitten vasta haen pääruoan. Vai voisiko salaattipöydästä tehdä kaksipuolisen? En käy päivittäin, joten olen huono arvioimaan.”
“Sijainti, ruokalista”
“Hyvä ruoka ja itselleni sopiva 10,30 hinta. 12€ on mielestäni vähän ylimitoitettu.”
“Liian sama salaattipöytä.”
“Viihtyisä”
“Kesti pitkään ennenkuin palveltiin. Lisätilausta oli hidas tehdä, ei tarjoilijaa saatavilla.”
“Positiivinen yllätys, kun Sokos-ravintoloista ei niin ihmeellisiä kokemuksia aikaisemmilta vuosikymmeniltä. Katkarapusalaatti raikas. Paikka kiva, hyvät näkymät torin ja Börsin työmaille. Yleisilme valoisa, ei samanlainen pimeä tila kuin kerrosta alemmassa olevassa kahvilassa.”
“Miellyttävä atmosfääri.”
“Lounaan kana oli tosi kuivaa.”
“Korkeahkot hinnat”
“Hyvät ja monipuoliset alkusalaatit, kahvin kanssa makea :-)”
“Sijainti, sujuva ruokailu”
“Henkilökunta oli tylyä ( ainakin meille sattunut tarjoilija )”
“Hieno yllätys tavaratalossa, Turku edelläkävijä. Toiv myös wokruokia listalle.”
“Ruoka erinomaista, oli tehty juuri eli ei ollut seissyt missään. Esillepano kaunis... Tarjoilija oli ystävällinen ja lopuksi laskun maksamisen yhteydessä saimme italialaiset pienet juomat !! Tulen uudestaan !! Ja sisustus tyylikäs.”
“Viihtyisä ympäristö, hyvä palvelu”
“Tarjoilujen nykytasolla hinta-laatu -suhde on varsin hyvin kohdallaan. Vaimon kanssa arvostamme esimerkiksi sellaista yksityiskohtaa, että kahvin kanssa on tarjolla pieni makea pala.”
“Kalustus on aika sekavan oloinen, yhtenäinen linja puuttuu. Ravintolan toimintaperiaate on uudelle asiakkaalle epäselvä ja ainakaan meidän kohdallamme emme saaneet henkilökunnalta toimintaohjeita. Kahdella kertaa sisään tullessamme maksupisteellä ei ole ollut henkilöä ja se on aiheuttanut epäselvyyttä (havaintojemme mukaan myös monelle muulle). Asiakkaille suunnattujen ohjeiden tulisi olla näkyvät ja selkeät. Tarjoilujen osalta olisi ilman muuta eduksi, että lounaalla olisi vähintään kaksi vaihtoehtoa, toinen raskaampi ja toinen kevyempi.”
“keskeinen sijainti ystävällinen henkilökunta”
“Miellyttävä ilmapiiri, hyvää ruokaa ja juomaa ja hinta kohdallaan.”
“Hyvä sijainti, voi poiketa ostosten lomassa.”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja huomioi heti minut tullessani ravintolaan. Kysymyksiini ehdittiin vastata heti. Olenkin jo ehtinyt mainostaa ravintolaa ystävilleni. Huomenna tuon sisareni mukanani. Ja 10+ upealle kattoterassille, mihin ravintolasta pääsee helposti hissillä.”
“Ruoka, sijointi, kokonaisuus”
“Nyt on jo pientä ruuhkaa, mutta ei varsinaisesti haittaa. Vesiä ja välineitä pitää joskus etsiä omatoimisesti, menee hyvässä hengessä.”
“Yleisilme, sijainti ja todella ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Edullinen,herkullinen ruoka. Ympäristö rauhallinen,moderni ja viihtyisä. Opastus oli puutteellista, koska paikka on uusittu eikä tiedetty systeemistä, ehkä jatkossa selvempää!”
“Aktiivisempaa palvelua, jottei asiakkaan tarvitse ihmetellä ja kysellä erikseen asioita.”
“Ruoka oli hyvää, henkilökunta oli ystävällistä, tunnelma oli rento.”
“Erittäin ystävällinen ja iloinen henkilökunta”
“Hyvä maistuva lounas. Tilava, ei tarvitse jonottaa.”
“Hyvä palvelu, ikkunapöydässä mukavaa ja rauhallista , näkymä.”
“Tavallisen oloinen paikka”
“Ruoka maittavaa, kauniisti esillä, terveellistä, mukava rento ilmapiiri, kohtuuhintainen.”
“Keskeinen sijainti, hyvä ruokalista”
“Valaistus oli liian pimeä”
“Erittäin hyvät viinit. Mukavat ja asiantuntevat tarjoilijat.”
“Rauhallinen, rento tunnelma.”
“Pöytämme oli hieman liian korkea, kun ei oltu pitkiä ihmisiä (vain 162 cm)”
“Viihtyisä kalustus ja väritys, ystävällinen henkilökunta, hienot näkymät kunhan toriparkki valmistuu”
“Ystävällinen palvelu”
“Palvelu oli oikein hyvää ja siitä jäi hyvä fiilis”
“Ruoka oli maukasta ja tunnelma hyvä. Tarjoilija oli iloinen ja reipas, mutta ei tiennyt kertoa tuotteista kysyttäessä. Kysyi kuitenkin kollegalta, hyvä!”
“Hyvää arkiruokaa”
“Ravintola on erittäin viihtyisä, erinomainen ruoka ja juoma ja henkilökunta osaa asiansa.”
“Ravintolassa on miellyttävä tunnelma.”
“Hintataso aika kallis verrattuna keskustan muihin lounaspaikkoihin.”
“Helppo paikka ostosten lomassa. Parkkipaikka löytyy.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Hidas palvelu. Ruuan tulo kesti todella kauan, vaikka asiakkaita kourallinen.”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi!”
“Ystävällisyys ja kyselyihin vastataan selvästi ja ohjeistaen. Salaattipöytä runsas ja moninainen. Lopuksi voi mennä walo terassille ihailemaan Turkua yläilmoista.”
“Suht nopea palvelu ja asiakkaan huomioiminen. Viinini vaihdettiin mukisematta,oli etikoitunut....kaunis sisustus ravintolassa,ja miellyttävä kokki toi itse pizzan pöytään. Hyvä pizza!!!!”
“Tottakai suositteken.Ja kiva kun nimi on vielä Wiklund!!!!”
“Näköala ... Vain toiseen suuntaan kylläkin.”
“Tarjoilijan iloinen työote”
“Katso aikaisemmat vastaukset . Hyvä sijainti”
“En osaa sanoa muuta negatiivista kuun vääränlainen musiikki, joka ei sopinut trattorian tilaan.”
“Hyvä salaattipöytä ja ruoka muutenkin oli hyvää. Ei ollut liikaa mausteita. Sisustusympäristökin viihtyisä.”
“Musiikki voisi olla vähän hiljaisempaa. Jumputtava musiikki ei ole kivaa.”
“Hyvä salaattipöytä”
“Pöydät sotkuisia”
“Kiva sisustus, kynttilät pöydillä luo tunnelmaa, jos saa näköala pöydän niin plussaa.”
“Osa pöydistä niin matalia ja tuoleista että vanhempien ihmisten niissä paha istua ja nousta ylös. Kivat istuskella mutta hankalalla korkeudella syödä varmaan suurimmalle osalle. Enemmän ehkä nuorisolle sopivia.”
“Ihana ikkunapöytä, josta näki suoraan ulos torille. Kivat astiat.”
“Olin aamiaisella kolmena aamuna, enkä oppinut koko aikana löytämään sujuvasti haluamiani ruokatarpeita ravintolasta. Tuntui, ettei ruokien sijoittelussa saliin ollut lainkaan logiikkaa. Samaa valittelivat muutkin.”
“Ystävällinen palvelu”
“Vähän hämärästi/tummasti sisustettu... Kaipaisin ehkä valoisampaa ilmettä”
“Lounaan hinta on kallis. Jos hinta olisi lounasseteli-maksimi 10,50€, kävisimme useammin. Nyt valitsemme muita lounaspaikkoja”
“Helposti saavutettavissa”
“Ruoka oli maittavaa mutta kana kylmää”
“Kaunis sisustus. Pöydät sopivan kaukana toisistaan jotta pystyy keskustelemaan rauhassa.”
“Ruokaa piti odottaa lähes tunti, vaikka asiakkaita oli sillä hetkellä vain kolmessa pöydässä. (Su-ilta klo 21)”
“Erittäin ystävällinen aasialaistauatainen tarjoilija, mutta luvattoman hidas ruuan valmistus. Olimme vähällä myöhästyä konsertista.”
“Ruuan valmistuksen hitaus”
“Maku”
“Siisti, tyylikäs, moderni.”
“Henkilökunnan palvelualttiudessa ja ammattitaidossa ON liian suuri osaamisero.”
“Tunnelma on rento, henkilökunta on yställistä”
“Henkilökunta antoi leppoisan vaikutelman. Ruoka oli hyvää.”
“Ei mitään tällä käynnillä”
“Tippimaksu päätteellä aiheutti hämmennystä. Ehkä olisi selkeämpi tapa olemassa, esim laittaa ns. 'Täppi 'jonkun summan kohdalle niin halutessaan.”
“Erittäin maukas ruoka, pieni huomionosoitus vierailun lopussa.”
“Tarjoilija Timo”
“Pöytien siisteys varauksin”
“Erittäin hyvä ruoka sekä ravintola itsessään on miellyttävä paikka ruokailla. Vaikka oli lounasaika ja paljon porukkaa niin silti sai syödä rauhassa ilman suurempia hälinöitä.”
“Yleisilmapiiri ja ihana henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Ravintolassa on ystävällinen palvelu sekä maukas ruoka. Sinne on helppo tulla.”
“Kun sopivaa annosta ei ollut listalla se valmistettiin. Ystävällinen hennilökunta. Tunsin itseni tervetulleeksi ja 'hyväksi' asiakkaaksi.”
“Opasteet ravintolaan puuttuivat. Löysin paikan kavion opastuksella. Toisaalta vähäinen asiakasmäärä voi pestyttää. Vege annokset puuttuvat listalta!”
“Salaattipöytä oli hyvä, meloneita, pinjansiemeniä, ym sekä tuoretta leipää ??Tunnelmallisesti sisustettu ravintola”
“Viehättävä sisustus, maukas ruoka.”
“Korkeahko hintataso.”
“Meitä palvelleen tarjoilijan asenne ja asiakaspalvelu oli kiitoksen arvoista ja nostaa arviotani ravintolasta. Erityis kiitoksen ansaitsee meitä palvellut henkilö.”