149 km

Kaffela Itäharju, Turku

Kalevantie 41, Turku

Kaffelassa nautit suolaiset ja makeat herkut virvokkeiden, kahvin tai teen kanssa - kauppareissulla tai ihan muuten vaan. Tai nappaa helposti mukaan kauppareissulla - ja nauti kotona.

Meiltä saat myös erikoiskahvit.

Tarjolla maanantaista lauantaihin Kulman Keittiön herkullinen keittolounas.

Kaffelan löydät Turun Prisma Itäharjulta.

 

152 km

Bar Edison Turku

Kauppiaskatu 4, Turku

Tervetuloa toiseen olohuoneeseesi vanhaan Lampun kulmaan, viistosti kirjastoa vastapäätä. Edisonin rento tunnelma ja mahtava palvelu takaavat viihtymisen, voit pelata ystävien kanssa lautapelejä, nauttia laadukkaista juomista, lukea päivän lehdet, katsoa sporttia screeniltä, tai vaikka tulla treffeille ravintolaamme. Erikoisolutvalimoimaa löytyy jokaiselle vähän joitakin, myös drinkit luonnistuu henkilökunnalta laidasta laitaan, eli rohkeasti vain haastamaan henkilökuntaa, aina löytyy jotain mikä on juuri Sinulle maistuva.

152 km

Oscar Pub & Grill

Kauppiaskatu 6, Turku

Kodikkaassa ja lämminhenkisessä Oscar Pub & Grillissä hyvät ruoat ja juomat nautitaan eri huoneiden erilaisissa tunnelmissa oman fiiliksen mukaan. Oscar tarjoaa uuden vaihtoehdon myöhäisyön viihtymiseen Börsissä, hauskaa iltaa voit jatkaa pikkutunneille asti. Myös Puiston puolella viihdytään lounaasta aamuyön tunneille.
 
Uudessa Oscarissa tuttua on vain nimi ja Börsin klassikot – tule viihtymään, Oscarissa se on hauskempaa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti

Oscar Pub & Grill ravintola
Oscar Pub & Grill terassi

 

152 km

Rosso Express Sokos Wiklund, Turku

Eerikinkatu 11, Turku

Ota mukaan tai syö heti!

Päivittäin vaihtuva lounas pannupizza 9,00€

katso myös W-Cafen lounaslista, toimimme samassa tilassa

 

Sokos Wiklund winedeli Turku
152 km

W wine & deli

Eerikinkatu 11, Turku
Tule nauttimaan ripaus arjen luksusta design- miljöössä kaupungin keskeisimmällä paikalla, Sokos Wiklundin kivijalassa. Valmistamme käden käänteessä laadukkaat espressopohjaiset kahvijuomat ammattitaidolla, juuri sinulle! Keittiössämme valmistuu muun muassa oman suklaan lisäksi erilaisia makeita ja suolaisia herkkuja.
W Café, Sokos Wiklund
152 km

W Café, Sokos Wiklund

Eerikinkatu 11, Turku
Perinteikäs W Café tunnetaan hyvästä kotiruokalounaastaan, oman keittiön puurotorista ja monipuolisista kahvilatuotteistaan. Jo vuosia torin laidalla ihastuttanut kahvio tarjoaa asiakkailleen niin makeita kuin suolaisiakin itsevalmistettuja herkkuja. Olemme huomioineet tuotevalikoimassamme myös erityisruokavaliot.
152 km

Tilausravintola YläBörs

Kauppiaskatu 6, Turku

Original Sokos Hotel Hamburger Börsin tilausravintola YläBörsin Jugendsali kabinetteineen Turussa sopii yksityistilaisuuksien järjestämiseen niin yritysasiakkaille kuin ystävä- ja perhepiirillekin. Yli sadan vuoden ajan ovat tärkeät toimintaperiaatteemme säilyneet samoina – huolehtiva palvelu ja maistuva ruoka takaavat onnistuneen tilaisuuden, viihdyttävää ohjelmaa unohtamatta. Meillä onnistuvat niin cocktailtilaisuudet, lyhyet luennot, vuosijuhlat ja pikkujoulut kuin häät ja vauhdikkaammat "neli- tai kuuskymppisetkin".

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti tästä

152 km

Börs Night Club

Eerikinkatu 10, Turku

Börs Night Club loistaa jo kolmatta vuosikymmentä tähtenä Turun yötaivaalla.

Tule ja koe!

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti tästä

 

152 km

Shamrockcafe

Eerikinkatu 10, Turku

Shamrockcafe on ruoka- ja menopaikka kaupungin parhaalla paikalla torin laidalla!
Laajalta listaltamme löytyy mm. reilut hampurilaiset, avotuliuunissa paistetut, suussa sulavat pizzat ja maistuvat pihvit, sekä tietysti itse leivottuja herkullisia jälkiruokia!

Shamrockcafessa voit pistäytyä kahvilla, ruokailla rennosti ajan kanssa kaveriporukalla tai poiketa vaikka baariin viettäen koko illan hyvän seuran ja musiikin parissa. Viikonloppuisin Shamrockcafen yhteyteen aukeaa myös Börs Night Club ja Börsin puisto, joissa bileet jatkuvat villinä aina aamutunneille asti.

Elämäniloinen ranskalainen on saapunut Turkuun, Bistro Frans & Emilie
152 km

Frans & Emilie, Turku

Eerikinkatu 10, Turku
Fransmannit uudistuvat ravintola kerrallaan rennon ranskalaisiksi bistroiksi, joissa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & les Femmes -bistroissa hurmaavalla tavalla.
152 km

Börs Bar & Cafe

Eerikinkatu 10, Turku

Pysähdy hetkeksi nauttimaan tunnelmasta, tapaamaan ystäviä...
Börs Bar & Café - kohtauspaikka kaupungin parhaalla paikalla. Hemmottele itseäsi erikoiskahvilla, vastustamattomilla herkuilla sekä makean että suolaisen nälkään.

Ravintola Rico, Turku, Kauppatorin laidalla
152 km

Rico Turku

Eerikinkatu 12, Turku

JAETTUA HERKUTTELUA, YHDESSÄ SYÖMISEN ILOA!

Meille Ricoon on helppo poiketa, niin yksin, kaksin kuin isommassakin porukassa. Löydät meidät helposti Kauppatorin vierestä. Suositun lounaan lisäksi Rico on tunnelmallinen ja rento iltaravintola.

Viinibaarissamme voit nauttia vaikka lasillisen Chiantia antipaston kanssa.

Ruokalistamme yllättää kolme kertaa vuodessa, päivitettynä sesonkien raaka-aineilla sekä suosituimmilla klassikoillamme vuosien varrelta, aina vuodesta 1992.

Ruokalistaa täydentävät vaihtuvat keittiömestarin suositukset.

Juhlista arkea ystävien kanssa Ricon makupaloilla, tai tilaa koko porukalle yhteinen, reilu kattilallinen pastaa.

Jaettu ruoka, jaettu ilo!

Tervetuloa!

PS. Seuraa meitä Facebookissa  @RicoTurku

Sevilla & Co Turku korttelibistro
152 km

Sevilla & Co, Turku

Humalistonkatu 2, Turku
Rotisserie –grillin herkut ja ajatuksella valitut juomat yhdistyvät korttelibistrossa kodikkaan hyväntuulisella tavalla. Tervetuloa nauttimaan!
152 km

Grill it! Marina, Turku

Linnankatu 32, Turku

Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti

Grill it! Marina ravintola      Grill it! Marina lounge bar      Grill it! Marinan terassi

 

Pyydä tarjous    sales.turku@radissonblu.com    puh. 020 1234 710


Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Facebookissa    https://www.facebook.com/GrillItMarinaTurku

152 km

Marinan juhlakerros

Linnankatu 32, Turku

Radisson Blu Marina Palace tarjoaa Turun tyylikkäimmät tilat juhlien sekä tapahtumien järjestämiseen. Marinan Juhlakerroksen valoisista tiloista aukeaa idyllinen näkymä suoraan Aurajoelle. Monikäyttöiset ja muunneltavat tilat tarjoavat täydelliset puitteet niin juhlien, kokousten kuin cocktailtilaisuuksienkin järjestämiseen.


Juhlien järjestäminen sujuu vaivattomasti yhdessä asiantuntevan myyntipalvelumme kanssa. Voit valita monista herkullisista, keittiömestarimme suunnittelemista menuvaihtoehdoista juuri sinun juhliisi sopivan vaihtoehdon. Tilat, ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä monipuoliset palvelumme luovat ainutlaatuista tunnelmaa ja muodostavat yhdessä täydellisen kokonaisuuden sinun tärkeään päivääsi.

Lupa nauttia - Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Tutustu hotelliin tästä
Tutustu Marinan Juhlakerrokseen virtuaalisesti tästä
 

153 km

Runostuoppi, Turku

Munterinkatu 15, Turku

Turun suurimmassa kaupunginosassa Runosmäessä jo vuodesta 1974 toiminut Runostuoppi tarjoaa lähiökulttuuria parhaimmillaan raikkaiden juomien ja hyvien ystävien muodossa. Viikonloppuisin pääset toteuttamaan itseäsi karaoken merkeissä ja jalalla voit pistää koreasti bändi-iltoina.

Penkkiurheilijat herätys! Runostuopissa näkyy Canal + Sport sekä MTV3 Max. Tule siis nauttimaan penkkiurheilusta yksin tai ystävien seurassa.  Perjantaisin ja lauantaisin diskokaraoke klo 21.00-03.00.

Runostuopista löytyy myös asiakkaiden käyttöön ilmainen wifi-yhteys.