Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“kaikki asiat olivat kohdallaan ja käynnistä jäi erittäin hyvä fiilis.”
“"Upea paikka joki näkymin, hyvä ruoka"”
“Nuori mies tarjoilija oli hyvin ammattitaitonen”
“"Hyvin ammattimainen ja palveluhenkinen henkilökunta. Miellyttävä ympäristö, turvallinen olo näin corona aikanakin"”
“"Kaikki toimii, Sijainti hyvä ja ruoka maittavaa."”
“"Ruoka ja juomat erittäin hyviä. Osa tarjoilijoista erittäin ammattitaitoisia, mutta joukossa joku hieman epävarmempi. Annosten oikeisiin osoitteisiin toimittamisessa ongelmia, vaikka aluksi lihojen kypsyyttä tiedusteltaessa pöytäkartta luotiin."”
“"Miellyttävä ympäristö, hyvä palvelu, hyvät tuotteet."”
“Hyvä turkulaisravintola !”
“Päivällinen oli hyvin maistuva ja palvelu toimi joustavasti”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Tarjoilijamme oli töissä ensimmäistä päivää, mutta selvisi kunnialla."”
“Siellä on mukava käydä. On tilaa ja tunnelmaa !!!”
“Hyvä lounasvaihtoehtoa ainakin sinä päivänä kun kävimme”
“Ruoka erittäin hyvää...henkilökuntaa pikkujouluaikana salissa ja keittiössä liian vähän. Pitkät odotusajat -- Puitteet ok”
“sijainti ja rauhallisuus miellyttävät”
“Hyvä palvelu ja tunnelma.”
“Pikkujoulu ruuhkasta huolimatta hienoa ja hyvää palvelua!”
“Numerot puhuvat puolestaan.”
“Kaikki antamani vastaukset oli 10.”
“"Ruoka on hyvää, ilmapiiri ja miljöö erittäin miellyttävät. Henkilökunta ystävällistä."”
“"Sijainti Aurajoen rannalla on hyvä, käynnit ovat olleet keskimäärin onnistuneita."”
“"Isänpäivänä oli lähes ainoa sellainen ravintolana auki Turussa, joka tarjosi muutakin ruokaa kuin pizzaa ja kebabia. Kesällä varmasti hyvällä paikalla. Nyt oli niin pimeää, että ei päästy naittimaan maisemasta"”
“"Meitä oli 6h ja kukin valitsi omat juomansa. Yksi henkilö oli tilannut tavallista vettä ja se tuotiin karahvissa. Laskujamme maksettaessa kaikilta oli peritty 1 € vesimaksu! Tarjoilijalta tuli pahoittelu, mutta vain yhden henkilön lasku korjattiin, koska hän sitä erityisesti vaati. Ruokalista aika tylsä ja tavanomainen. Kasvisruokavalikoima vielä niukempi, vaikka yleisesti puhutaan sen puolesta.. "”
“"Hyvä kokemus hotellivieraana, ei tarvitse lähteä pidemmälle etsimään illallispaikkaa."”
“Hyvä ja asintunteva palvelu ja hyvä ruoka.”
“kaikki hyvin”
“"Ihana vierailu oli, naapuripöytien metelöintiin ei kukaan voi vaikuttaa joten kaikki meni muuten hienosti ❤"”
“"Palvelu, miljöö ja ruoka erinomaista"”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu paikan tasoon sopivaa. Ei ylilyöntejä”
“Hinta laatu”
“Asionti oli erittäin sujuvaa.”
“Kaikesta jäi vain positiivinen fiilis.”
“Ihana miljöö ja hyvä ruoka. Juomat liian arvokkaita”
“"Sujuvaa, hyvää ruokaa, kaunis jokinäkymä, rentoa palvelua."”
“Viihtyisä ravintola. Hyvä palvelu ja maukas ruoka kauniisti aseteltuna.”
“"Ruoka oli hyvää, parempaa kuin odotimme. Tai emme oikeastaan odottaneet niin paljon. Tulimme, koska se oli yksi harvoista ravintoloista, joka oli auki. Ensimmäiseen vaihtoehtoomme emme mahtuneet syömään. Onneksi tulimme teille, tulemme myös uudelleen. "”
“"Grill on ravintola,jonne voi mennä porukalla hyvän teatteri esityksen jälkeen!??"”
“"Ravintola on siisti ja tyylikäs.Tarjoilija oli ammattitaitoinen,mutta jouduimme odottamaan pitkään esim jälkiruokien tulemista ja lopulta kahvit tulivat pöytään paljon jälkkäreiden jälkeen"”
“Mukava tunnelma”
“"Kolleegani oli varannut meille kabinetin ja olimme varanneet/tilanneet Menut valmiiksi. Saapuessamme ravintolaan meistä ei tiedetty mitään. Kabinetti oli annettu jollekin muulle ryhmälle ja meidät sijoitettiin vapaaseen neuvottelutilaan, jonka pöytiä alettiin kattamaan (ei pöytäliinoja tai vastaavia). Tämän jälkeen teimme uudelleen ruokatilauksemme. Ensimmäisten juomien saamisessa meni KAUAN. Nuori ja ilmeisen kokematon henkilökunta selvästi yritti parhaansa. Itse ruoka oli hyvää ja ei tästä loppujen lopuksi jäänyt paha maku suuhun. Tamperelaisen ei kyllä ilmeisestikään kannata lähteä Turkuun syömään."”
“Vastaukseni edellä kertoivat kaiken.”
“"Erittäin viihtyisä paikka, jonka hintataso hitusen korkeampi kuin muualla keskimäärin, mutta ambienssi korvaa sen helposti."”
“"Hyvä ruoka. Asiakaspalvelussa parantamisen varaa, näkyvät lounaslistat ja infot puuttuivat. "”
“"Kiitos henkilökunnalle, joka tekee paikasta toimivan ja miellyttävän ."”
“Ihana miljöö ja hyvää ruokaa”
“"Ihanat lounasruoka-annokset ja nyt oli tullut myös ihana jälkiruoka lounastajille, joka oli sopivan hintainen ja erittäin maukas =(suklaakakku.Parasta suklaakakkua mitä olen ikinä saanut!)"”
“Perus grill it. Voi luottaa.”
“Turun hienoin ja viihtyisin lounasravintola. Henkilökunnan asiakaskohtaaminta voisi parantaa.”
“Ruokalista vaihtelee liian harvoin. Hintataso on turhan korkea.”
“"Ruoka oli hyvää. Olin etukäteen tilannut ruokani gluteenittomana, mutta sekä alkuruoka, että jälkiruoka tuotiin pöytään tavallisena ja pyynnöstä vaihdettiin gluteenittomaksi. Poro-annoksen kerrottiin olevan keittiön suosituksesta medium-miinus - oli täysin kypsää. "”
“"Annosvaihtiehdot oli harvinaisen kapeat, kun on muutama allergia. Esim. Kanaruokia todella vähän. Jos listaa ei lasketa, niin kaikki sujui hyvin."”
“"Salaattipöydässä saisi olla merkinnät yleisistä allergeeneistä. Nyt menee arvailuksi. Maksaminen kestää todella kauan, kun maksaa Edenredillä ja sitten osa pankkikortilla ja sitten tulee vielä bonukset. Olisi kätevää, jos lounas maksaisi 10,90. "”
“erinomainen ruoka”
“"Palvelu välillä tökkii siten, että osalle seurueesta tulee hyvin myöhään ruoka kuin muulle seurueelle. Lisäksi olen jäänyt kaipaamaan salaattibuffetia, joka ravintolassa oli ennen koronaa. Saisiko sen takaisin?"”
“Kaikki sujui asianmukaisesti”
“"Palvelu oli todella hidasta, tilauksia sai odottaa kuten laskuakin. Marinalla on ollut maine hienona ravintola, odottaisin enemmän henkilökuntaa jotta palvelu olisi myös nopeaa. Lasketaan vähemmän niitä tehoja ja huomioidaan asiakkaita paremmin, niin sali voisi olla useamminkin täysi."”
“Joka kerta palvelu on mahtavaa ja ruoka erinomaista! Tunnelma on ihana ja paikka viihtyisä.”
“??”
“Tarjoilijoiden ammattitaidossa parantamisen varaa. Toisella ei maskia ja naisia ei huomioitu ensin! Jäi myös epävarma olo siitä onko ravintolassa koronarajoitukset huomiotu?”
“"Oma tarjoiliamme oli erittäin hyvä, meillä kävi joku muu kysymässä onko kaikki ok, siis tarjoilija, vaikuttaessamme kylmästä ruuasta tämä vieras tarjoilija ei tehnyt asialle mitään, mutta hän joka pääasiassa hoiti pöytäämme hoiti asian hienosti."”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä ympäristö”
“"Seura oli ihan mahtavaa ja meillä oli mukavan rauhallista keskustella pitkästä aikaa. Baaritiskillä jonottaminen ja tilaaminen oli super hidasta, mutta sekään ei haitannut "”
“Hyvä ruoka ja siisti ravintola”
“"Todella asiantunteva, nuorekas mutta erittäin asiallinen ja kohtelias palvelu. Tarjoilija artikuloi selkeästi ja odotti asiakkaan vastausta. Kiitos vielä todella maistuvasta porsaan poskesta sekä grillatusta kanan rinnasta."”
“Positiivinen kokemus”
“Hyvä ruoka ja kaunis näköala joelle.”
“"Korkealuokkainen, siisti, hyvällä paikalla"”
“Sijainti ja laatu”
“"Odotimme ruoka-annoksiamme 1 h 20 min. N 30 min meidän jälkeemme tulleet saivat ruuat aikaisemmin pöytään. Ilmeisesti meidät oli unohdettu. Laskussa oli n 5 e hyvitys ja tarjoilija esitti pahoittelunsa. Se oli kohteliasta ja asiallista, "”
“Lähellä ja helppo tulla. Vähän liian kallista.”
“"Tietenkin hyvä ruoka, riittävän laaja kuitenkin konstailematon menu, normaali hintataso, kiva henkilökunta ja asiakaspaikkojen riittävä väljyys"”
“Hyvä lounas Hyvä hinta/laatusuhde Siistit väljät tilat Hyvä sijainti”