Grill it! - Rakkaudesta grillaukseen!

Grill it! Marina yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella ja innostavalla tavalla. Ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Lämminhenkinen miljöö ja uniikki musiikkimaailma johdattelevat kulinaariselle matkalle viinin ja ruoan maailmaan nauttien ympäri vuoden aurajokirannan upeista maisemista . Grill it! Marina sijaitsee Radisson Blu Marina Palace Hotellin katutasossa.

Tutustu ravintolaan virtuaalisesti:
Grill it! Marina ravintola

Grill it! Marina lounge bar

Grill it! Marinan terassi

Pyydä tarjous    sales.turku@radissonblu.com    puh. 020 1234 710

Käy tykkämässä - ja tiedät mitä meillä tapahtuu:

Facebookissa    https://www.facebook.com/GrillItMarinaTurku

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kesti kauan ennenkuin saatiin ruokaa.”
“Maisema aurajoelle ja hyvä palvelu”
“Ruoka”
“Todella hyvä ruoka , meille sattui ainakin mukava huumorintajuinen hymyilevä tarjoilija!”
“Erittäin ystävällinen ja auttavainen palvelu!”
“Lapsille kynät ja tehtävä paperi on tosi hyvä juttu odottamiseen.??”
“Ongelma on allergioiden ja gluteenittoman ruoan valitseminen. Toivoisin tarjoilijoilta neuvoa ja suunnittelua ruokaan. Ei aina ranskalaisia perunoita.”
“Ketjuravintola - ei mitään erityisen erottuvaa. Ei varsinaisesti negatiivista.”
“Hyvä ruoka”
“Hidas palvelu”
“God mat”
“Portionerna kunde vara något större”
“Jokirannan tunnelma kesällä, lapsille piirustuskynä ja vihko”
“Pitkä odotusaika, likainen pöydä entisesta asiakkaista”
“Tunnelma, lapsiystävällisyys”
“Ruokalista hieman suppea, mutta riittävä kyllä.”
“Mahtava sijainti. Hyvän makuinen cesarsalaatti.”
“Ranskanperunoissa aivan liikaa suolaa. Kaveri jätti osan syömättä. Lokki hyökkäsi ottamaan ruokaa pöydästä.”
“Esimerkiksi sijainti Aurajokirannassa erityisesti kesällä houkuttelee.”
“Hyvä ruoka ja toimiva palvelu”
“Käýmme ravintolassa usein Turussa vieraillessamme. Vaikka ravintolasali on suuri, se on saatu viihtyisäksi. Terassi on myös kiva. Palvelu oli nyt ja on aina ollut ystävällistä. Ruoka ei ole koskaan tuottanut pettymystä ja se on kauniisti tarjolla.”
“Hyvä kokonaisuus, salaattipöytä ja ruoka yleensä sekä rauhallinen tunnelma.”
“Hyvä palvelu, laadukas”
“Ok ruoka. Henkilökunta kivoja. Palvelu pelasi ja hyvällä paikalla.”
“Ruoka ja palvelu oli kiitettävää! Erikoiskiitos vielä Jonnalle ja kesätytölle jonka nimeä en nyt muista! Kaveri pariskunta ja me yllätyimme kun kuulimme että meidän tarjoilija olikin kesätyttö! Timanttinen tarjoilija joka on ehdottomasti keeper! :) Tilaukset ja koko ilta sujui niin hyvin! Kiitos! Yst. Thi Nylund”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta.”
“Ihan mukava ravintola, mutta tuntui siltä että henkilökunnan määrä oli alimitoitettu asiakasmäärään nähden. Palvelu oli hidasta, mutta ystävällistä.”
“Jouduimme usein odottamaan kiireistä tarjoilijaa.”
“Turun paras maisema ravintolasta. Miljöö kaunis. Mahdollisuus aterioida sisällä ja ulkona. Ruoka on pääsääntöisesti hyvää, joskus erinomaista.”
“Vaihtoehdot eivät vaihtele kovin paljon ja kun toin vieraani parsaviikoille, kysymys oli oarsasta lisukkeena tavanomaisiin ruokalajeihin, ei miekestäni parsan ympärille rakennetuista. Samalle aterialle sattui uusi tarjoilija, joka oli vielä sekvästi perehdytysvaiheessa.”
“Ei kannata tilata pöytää netin kautta, koska tod.näk kommentteja ja toivomuksia ei sitä kautta saa perille??”
“Rento ja mukava henkilökunta. Siisti ravintola ja ruoka maistui sekä aikusille että lapselle.”
“Kaikki OK.”
“Palvelu oli hyvää. Ja koko ajan pidettiin huoli että juomaa riittää ja kaikki on hyvin.”
“Ruoka ja palvelu.”
“Hyvä ruoka”
“Olemme usein osuneet sellaiseen aikaan (viimeeksi juhannus) että henkilökuntaa on liian vähän,heillä on kiire. Se ei siis ollut ensimmäinen kerta kun meitä ei huomioitu. Jouduimme odottamaan kauan molempina päivinä jotta saimme edes varata pöydän. Olemme käyneet hotellissa ja ravintolassa muutamia vuosia ja palvelu on muuttunut. Ennen oli kiva mennä ravintolaan. Oli tuttu henkilökunta ja heillä oli hauskaa yhdessä jolloin fiilis välittyy myös asiakkaalle. Silti palvelu oli ammattimaista. Nykyisin kiireen näkee,henkilökunnan kireys paistaa eikä henkilökunnalla ole enää kivaa yhdessä.”
“Hyvä sijainti ja hinta-laatusuhde”
“Hyvä ruoka, rauhallinen tunnelma ja näkymä joelle plussaa”
“Hirvittävän hidas palvelu. Juomia oli vaikea saada tilattua, tarjoilujen väli kesti todella kauan ja loppulaskua sai odotella”
“Normaalisti Grill it:n cesarsalaatti on yksi parhaista. Valitettavasti viime käynnillä noin viikko sitten näin ei kuitenkaan ollut. :(”
“Cesarsalaatti oli normaalia pienempi ja lillui kastikkeessa. Ranskalaiset oli erittäin pienet ja maksoi 6€??? Kaipaisin terassille live musiikkia niin kuin ennen vanhaan.”
“Sijainti ja ruoka hyvää, mutta sama lista ollut liian kauan.”
“Eli ruokalistaa pitäisi vaihtaa useammin. Samat hiiligrilli tuotteet ja salaatin (ceasar) ollut usemman vuoden. Ruokalistan perusteella en ravintolaa valitse, koska sama ruokalista. Hiiligrilli tuotteet hyviä, mutta voihan kanastatehdä muutakin kun sitä samaa.”
“ravintolan sijainti, osittainen avoimuus, rentous, terassi”
“Terassin ylätasaneella joen myötäiset uudet sohvat ovat liian jäykän näköiset ja oloisetkin, vanhat sohvat olivat isommat ja oikeastaan houkuttelivat asiakkaita tulemaan terassille rentoon viihtymiseen. Alatasaneella sohvat ovat hyvät.”
“Rauhallinen tunnelma. Ke klo 13. Tilaa myös ulkona. Lounaalla hyvät maut . Myös vege. Henkilökunta huomioi riittävästi.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Palvelu terassilla oli nopeaa, siis tilaukset otettiin nopeasti. Juomien ja ruuan saaminen pöytään olikin sitten eri juttu. Ruuassa, sekä pää- että jälki, kesti todella pitkään.”
“Erittäin hyvä sijainti (terassi on ihan mahtava).”
“Ruoka ei ollut mitenkään erityisen hyvää. Keittiössä oli menty siitä mistä aita on matalin (söin kanavartaan lisukkeineen).”
“Ihanalla paikalla joen varressa”
“Hyvää asiakaspalvelua sain Henkilökunta ystävällistä ja ilme ravintolalla veikeä. Ja S-Bonustakin sain edes vähäsen. Vieralusta jäi kaikenkaikkiaan hyvä maku. Jos aika ja varallisuus antaa myöten tulen vierailemaan aivan varmasti uudestaan.”
“Ruoka”
“Kokonaisuus todella hyvä!”
“Ruoka kuumaa ja hyvänmakuista!”
“kokonaisuus, ympäristö”
“Kokonaisuus, ruokalista,henkilökunta ym.”
“Palvelua palvelua, unohdettiin tuoda tilaamani juoma pöytään..”
“Ruoka oli hyvää.”
“Tarjoilija ei huolehtinut juomista, eli vesi loppui pöydästä ja jouduimme itse käydä sitä tiskiltä tahtomassa lisää. Lisäksi k.o tarjoilija oli joku uusi, joka joutui useamman asian käydä tarkistamassa joltain muulta.”
“Päivän salaattina oli Caesar salaatti ravuilla mutta koska en syö äyriäisiä sain vaihdettua ravut kanaan. Mielestäni se oli hyvää palvelua.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta”
“Sijainti”
“Todella asiakaslähtöinen henkilökunta! Tarjoilija huomioi kylmän sään ja järjesti meille illallispaikan hotellin lobbysta terassin sijaan, jossa muuten meitä olisi palveltu koiran kanssa. Tarjoilija antoi koiralleni herkkuja ja järjesti meille jopa yllätysjälkiruoan hääpäivämme kunniaksi!”
“Riittävästi tilaa pöydille ja rauhallinen tunnelma”
“Erinomainen ruoka, ystävällinen henkilökunta.”
“Erinomainen kokki, joka tuli itse esittelemään annokset.”
“Meiltä laskutettiin vedestä, jota ei oltu tilattu, eikä tarjoilija korjannut virhettä. Tarjoilija vaihtui rukailumme aikana.”
“Herkullinen ja tuore salaattipöytä on ihana.”
“Erittäin hyvä lounaan salattipöytä”
“Yleensä gluteeniton leipä on ollut hyvää. Yhden kerran olen joutunut antamaan leivästä negatiivista palautetta”
“Ihana ruoka!”
“Viihtyisä ympäristö. Yleensä hyvä ruokalista. Nyt oli valitettavasti fenkolia monessa ruoassa/Menussa.”
“Ks. Edellinen. Ruokalista hieman suppea kasvisruokailijoille.”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Ryhmät hidastavat palvelua ja juopunut kovaääninen ryhmä oli erittäin epämielyttävä kokemus.”
“Ystävällinen palvelu henkilökunnan kiireestä huolimatta. Maisteluannos kahdelle oli loistava.”
“Valitettavasti liha oli ehtinyt jäähtyä, joka alensi arvosteluani.”
“Kaunis, avara ravintolatila, upeat näköalat joelle, valoisa. Miellyttävä, rauhallinen tunnelma ilman turhaa musiikkisaastetta. Melutaso pysyy kurissa, vaikka salissa on asiakkaita enemmänkin, koska tilaa on joka suuntaan. Nykyravintoloissa suositaan paljaita seiniä, ja tekstiilejä on kovin vähän pehmentämässä ääniä. Onneksi Grill itissä ei ole tätä ongelmaa! Hieman huonokuuloisena ikäihmisenä suosin ravintolaanne, ja suosittelen muillekin. Nuori tarjoilijamme oli oikein viehättävä ja avulias asiakaspalvelija. Maukas lounas, kiitettävän monipuolinen salaattipöytä.”
“Valkosipulietanat yksi parhaimpia mitä olen ravintolassa nauttinut.”
“Hyvä yleisvaikutelma, tilat ovat mukavat, sijainti ja näkymät kivat. Ruoka on hyvää ja salaattipöydässä on ihan hyvä ja RAIKAS valikoima. Bonusta on minusta tuoreet ananaspalat ja kirsikkatomaatit. Jos minulle tulisi ulkomaisia vieraita, voisin kyllä hyvin tuoda ne Marinaan syömään.”
“Turussa on paljon ravintoloita. Pitää olla hyvä salaattipöytä, jolla voi täydentää pääruoka-annosta, jos pääruoka onkin liian raskasta (vältän rasvaisia ruokia) tai sellaista, ettei se maistu sillä kertaa. Liikun itse toisella suunnalla kaupunkia, joten Marinan Grill It ei ole siksi yleisempi valinta itselläni.”
“Sijanti Aurajoen rannalla on hieno ja terassilta hienot näkymät.”
“Ruoka oli ihan ok, mutta ei mitenkään erityinen. Yleensä pidän vähän pienemmistä ja intiimeimmistä ravintoloista joissa tarjoilu ja asiakkaan huomiointi on henkilökohtaisempaa. Vrt. viereisessä rakennuksessa oleva Sergios.”
“Miellyttävä *rauhallinen* ja tilava ympäristö, kivat näkymät.”
“Annos oli (ehkä) hiukan pienen puoleinen. Kyseessä taisi olla ns. parsalistan joku pihviannos. Ei kuitenkaan jäänyt nälkä eli kyse hyvä näin. Asian voisi kääntää siis niinkin, että koko oli sopiva mutta hinta (muistaakseni 27 e) oli korkeanpuoleinen.”
“Ihana jokimaisema, hyvä sijainti teatteriin mennessä.”
“Ruoka ensimmäisenä iltana oli hyvä.”
“Nuorten tarjoilijoiden ammattitaito ei ollut riittävä, annoksia sai odottaa kauan ja pääruokaa yritettiin tuoda pöytään vaikka alkuruoka oli pahasti kesken. Palvelu ja tarjoilu tökki todella pahasti ja jätimme jälkiruoan väliin sen takia. Nuori tarjoilijatyttö oli sinänsä kyllä kohtelias. Lauantaina syöty hampurilaisannos oli vetinen ja kylmä. Lisäksi istuimme 15 minuuttia pöytään ohjaamisen jälkeen pöydässä ilman, että kukaan tuli kysymään edes haluaisimmeko juotavaa. Ravintolasta jäi sellainen kuva, että pakka oli aivan sekaisin.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä näköala ikkunapöydistä.”
“Lapsille pitäisi olla enemmän vaihtoehtoja. Nakit ovat edelleen pienten suosiossa eikä niitä saanut. Myös aikuisten annosvaihtoehtoja saisi olla enemmän.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Ei välttämättä vaikuta suositteluun, mutta kokousporukastamme (13 henkeä) osan ateriat olivat haaleat pöytään saapuessaan. Tuo oli ainoa negatiivinen asia illassa.”
“Hyvä palvelu ja tunnelma”
“Ruoka oli laadukasta.”
“Ensimmäinen kohtaamamme tarjoilija oli hymytön, hieman epäsiistin näköinen. Taisi olla sillä hetkellä ylityöllistetty, koska kului aika paljon aikaa ennen kuin saimme mitään palvelua. Kun henkilökuntaa tuli enemmän paikalle, alkoivat asiat sujua selvästi paremmin.”
“Henkilökunnalla oli hyvä asenne ja myös pelisilmää: ravintolaan tunki jokirannasta pari hörhöä, jotka yrittivät tulla meidän pöytäämme selittämään jotain, mutta tarjoilija blokkasi nämä henkilöt todella nopeasti ja napakasti mutta samalla niin ystävällisesti, että hörhöt eivät pahastuneet tai aiheuttaneet kohtausta.”
“Taustamusiikki on liian kovalla, ja se oli tyyliltään varsin rauhatonta. Taustamusiikki ei olisi edes tarpeen, jotta kuulisi paremmin kanssaruokailijoiden puheet, mutta jos sitä halutaan jostain syystä väkisin soittaa, niin jotain instrumentaalista ja/tai klassista eikä rytmiltään hermostuttavaa nykypoppia.”
“Salaattipöytä, Fazerin sininen, lämpimät kasvikset pääruoan kanssa, potkat posket ym. erilaiset lihat, lounaspysäköintilupa,”
“Riisit ja vastaavat lisukkeet toisinaan epäonnistuneita.”
“Lounaalla lämminruokavaihtoehtoja buffetpöydässä vähän.”
“Hyvä sijainti, kaunis näkymä ulos, hyvä palvelu, ja hyvä ruoka tietenkin??”
“Maisemat, hyvä palvelu ja maukkaat ruuat”
“Hyvää ruokaa, homma toimii!”
“Kiva terassi ja hyvällä paikalla”
“Aivan loistava ruoka ja miljöö. Tarjoilu oli järjettömän hidasta ja lisämyyntiä ei saanut millään, kyse ei ollut työvoimapulasta. Tarjoilijat haahuilivat ympäriinsä ja lähipöydätkin noituivat että tarjoilu ei pelaa. Ei näin. MUUTOIN siis täydet pisteet ruoasta ja miljööstä, henkilökunnan osaamiseen kannattaa panostaa”
“Tarjoilu”
“Ilmapiiri,maisema, henkilökunta”
“Saamani broileri oli ERITTÄIN kuivaa. ylikypsä.”
“Ruoka, tunnelma ja porukka”
“Kokonaiskokemus oli erittäin hyvä; hyvää ruokaa ja palvelua sai vaivatta :).”
“Ruokalista oli kenties melko suppea (ja Turussa jopa joenrannassakin paljon erittäin laadukkaita ruokapaikkoja).”
“Loistava ruoka!”
“Turun parhaalla paikalla oleva ravintola. Lounas kohtuuhintainen´, tosin vegaani tarjonta on surkea ja vegaani lounasvaijtoehto on sama koko viikon ja tylsä, josta näkee ettei siihen panosteta yhtään.”
“Vegaabi vaihtoehtoja on todella huonosti ja niissä ei ole mielikuvistusta yhtään käytetty. Lounaalla koko viikon sama vaihtoehto ja keitto ei koskaan ole ollut vegaaninen. Ettekö voisi hieman panostaa vegaaniseen maistuvaan ruokaan ja tarjota aina edes pyydettäessä vegaanista keittoakin.”
“Fint ställe”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Maittava lounas lähellä kotiani. Ravintolassa Turun parhaat Aurajokimaisemat ja ravintola muutenkin viihtyisä.”