Elämäniloinen ranskalainen Turussa!

Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Emilie -bistron Turun sydämestä, Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä, Kauppatorin laidalta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Emilie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Käy tykkäämässä ja kuulet uusimmat uutisemme:
Facebookissa  https://www.facebook.com/fransetemilieturku
Instagramissa https://www.instagram.com/fransetemilie  #fransetemilie #elämäniloinenranskalainen

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu oli tosi hyvää ja huomiovaa, ehkä tilat voisivat olla hieman väljemmät”
“Kts ed. vastaus”
“Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen, huomioiva ja keskusteli asiakkaan huomion mukaan myös muista asioista kuten rakennuksen tulevaisuudesta ja torialueen kehityssuunta omasta.”
“Mieluisa pikkuannoksia oli vain yksi.”
“Kohtalainen perusruoka, keskeinen sijainti.”
“Ruuhka”
“Kaikki sujui hienosti!”
“Liian vähäisestä henkilökunnan määrästä huolimatta palvelu yli sujuvaa ja ystävällistä eikä ruuan odotusaikakaan ollut kohtuuttoman pitkä.”
“Ajankohtaan nähden ( joulun aatonaatto) aukioloaika liian lyhyt, moni asiakas kääntyi pettyneenä pois, myös aulabaarista. Ravintola oli kuitenkin ilmeisesti ainoa kok Turussa, joka oli auki. Ja yksi käsipari lisää!”
“Tarjouslu (veden saanti pöytään) kestää melko kauan. Kassajärjestelmä on hidas.”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Suosittelu oli luontevaa.”
“Siisti paikka, erikokoisia pöytiä”
“kaikki toimi, hyvä fiilis.”
“Yksi seurueen jäsen tilasi oluen pullossa....pullo ei ollut mielestämme tarpeeksi kylmä. Oli kuitenkin tapeeksi kylmä, ettei jaksettu pyytää uutta.”
“ruoka oli hyvää”
“Kiva katsoa kun ammattitaitoiset kokit tekivät ruoka annoksia ripeään tahtiin hymyssäsuin vaikka oli paljon asiakkaita.”
“Kylmää, todella jäätävän kylmää”
“Viihtyisyys, tyylikäs palvelu”
“Ruoka oli ok, mutta ei 'tajunnan räjäyttävää'. Miljöön perusteella odotin enemmän.”
“Välitön tunnelma! Asuimme jouluaaton aattona hotellissa, emmekä oleet varanneet illallispöytää, se järjestyi nopeasti, kun jaoimme pöydän toisen pariskunnan kanssa, joka myös jonotti pöytää meidän edellämme. Meille ei ennen ole ehdotettu pöydän jakamista, mutta minusta se oli hieno idea ja meillä oli tämän meille tuntemattoman pariskunnan kanssa ihan rattoisa ilallinen!”
“Tarjoilijat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Vuosien kokemus! Pöytä järjestyy hienosti.”
“Asiantuntevien, iloisten tarjoilijoiden joukkoon mahtuu aina mukaan yksi joka ei oikein hallitse hymyilemistä ;)”
“Ihanat tarjoilijat!”
“Ruoka oli hyvää ja nätisti aseteltu lautaselle, se toimitettiin kohtuullisessa ajassa ja oli lämmintä toimitettaessa. Erityisen kiitoksen ansaitsee naistarjoilija, toiminta oli ammattitaitoista ja moitteetonta, käytös luontaisen ystävällistä, on vaikea kuvitella miten se voisi olla vielä parempaa.”
“Ravintola on vanha ja hieman kulunut erityisesti lattia, ikä näkyy. Ei kuitenkaan antanut kovin epäsiistiä vaikutelmaa, eikä merkittävää vaikutusta suositella ravintolaa.”
“Kiitos”
“Viihtyisä ja siisti ympäristö”
“Tarjoilija Susanna, joka oli erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä! Iso kiitos hänelle!”
“Sijainti talossa, joka puretaan.”
“Henkilökunnassa on (ainakin) kaksi erittäin mukavaa nuorta tarjoilijatarta!”
“Hyvä tarjoilija, kattava salaattibuffet”
“Hieman aikansa elänyt yleisilme”
“Aivan ihana, romanttinen ja lämmin sisustus sekä tunnelma. Viihdyin mieheni kanssa todella hyvin. Avokeittiö oli myös mielenkiintoinen ja hieno ratkaisu, ruoka taivaallisen hyvää!!”
“Pöytäseurueestamme huolehtinut tarjoilija oli loistava! Erittäin ystävällinen ja palvelualtis, 10 pistettä hänelle??”
“Jouduimme odottamaan varatun pöydän vapautumista mutta ilmainen kuohuviini lohdutti☺ Ei vähennä halukkuutta suositella??”
“Kiitos ?? että huomioitte myös allergia asiat hyvin. Itselläni niitä on 4 mutta ne vakavia jos syön. Ravintola on tuttu ja turvallinen. Ja ihana ammattitaitoinen aurinkoinen henkilökunta.”
“Mielestäni ei tule mieleen mitään negatiivista.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen, joustava palvelu”
“Henkilökunta ystävällinen”
“Tarjoilija oli erittäin miellyttävä ja huumorintajuinen. Pöytäaikaa oli varattu tarpeeksi eli meillä ei ollut kiirettä. Black Fridayn kunniaksi saimme kuoharin sijaan shamppanjaa.”
“Tarjoilija ehti jutella ja kokki kävi myös kertomassa ruoasta.”
“Maksamiseen nopeutta ( voi toki johtua järjestelmästä eikä niinkään henkilökunnasta ) Lounas ruokaa / täydenbnystä antii joutuu odottamaan ??”
“Hyvä ruoka viinit”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta. Tulen toistekin ja suosittelen kavereillenikin.Kiitos!”
“Rento tunnelma, hyvä musiikkivalinta, erittäin hyvä lounasvalikoima, varsinkin salaattipöydällä. Vinkkinä on lämminruokavaihtoehtona myös veganille voisi olla.”
“Ruuan hintalaatu suhde oli kohdallaan.”
“Tarjoilijalta kesti todella kauan tulla ottamaan tilausta pöydästämme.”
“Tilasin etukäteen ruoan, sillä paljon yliherkkyyksiä. Toiveet huomioitiin ja toteutettiin kiitettävästi. Ruoka oli todella hyvää.”
“Osaava henkilökunta niin salissa kuin keittiössäkin.”
“Salaatit ja vihannekset tuoreita,eri vaihtoehtoja tarjolla”
“Henkilökunnan ystävällisyys ja asiakaan huomioiminen. Maistuva, hyvä ruoka.”
“Henkilökunta, etenkin lyhyttukkainen konkari. Ammattilainen suurella AAlla!”
“Kassajärjestelmä. Vastaan nyt ainakin kolmatta vuotta tähän samaan kyselyyn, samalla palautteella, eikä asialle tehdä mitään? Mikko, huhuu!”
“Sisustus, valaistus ja palvelu !”
“Valitettavasti ruokani (hampurilainen) oli kylmä ja muutenkaan ei vastannut odotuksiani .”
“Tarjoilijaa ei meinannut löytyä.”
“Hyvä sijainti ja melko edullinen ja monipuolinen lounas.”
“hyvä ruoka ja miellyttävä miljöö”
“Asiakasta kohdellaan hyvin kun tulee ja ruokailun ajan mutta maksamista on vaikea toteuttaa. Tarjoilijat unohtavat asiakaan siinä kohtaa ja keskittävät kaiken huomionsa uusiin tuleviin asiakkaisiin. Kesken ruokailunkin käydään kysymässä maistuuko, joka on aivan turhaa, keskeyttää vaan keskustelun ja ruokailun. Mutta laskun maksamista ja tarjoilijaa saa odottaa, vaikka kuinka yrittäisi viittelöidä niin ei huomioida vältetään katsomasta siihen suuntaan. Lounas aikaan jos on kiire niin en tuonne ravintolaan voi mennä. Siinä kohtaa tarjoilijat eivät myöskään ole kovin ystävällisiä enää. En tiedä onko näin opastettu toimimaan ja jos on niin pieleen menee valitettavasti. Tämä ei ole vain yksi kerta vaan voin jopa sanoa että pääsääntöisesti käy juuri näin kun kuvailen. Ja näin on ollut aina eli tämä ei johdu tästä 'lopun tunnelmasta' heidän osaltaan.”
“Ruoka on todella hyvää ja työntekijät ystävällisiä”
“Ruoka on hyvää ja palvelu myös”
“Monipuoliset ja maukkaat salaatit ja kasvikset.”
“Tunnelma.??”
“Salaattipöytä”
“Tilaratkaisu oli mielestäni epäselvä.”
“Tarjoilija oli reipas, hän oli asikaspalvelija hyvällä otteella vaikka taisikin olla vasta harjoittelija tms.... Pippuripihvi oli hyvä ja vaimon grillipihvi myöskin”
“vähän erilainen ei ihan ketju”
“Ystävällinen palvelu ja todella hyvä lounas puffet.”
“Hieman vetoinen istumapaikka oven vieressä.”
“Hyvä sijainti, kanta-asiakkuus, nopea palvelu, henkilökuntaa oli riittävästi ainakin perjantai-iltana, edulliset asiakasomistaja hinnat.”
“Hyvä ruoka, siisteys ja henkilökunta puhuu suomea.”
“Lounaan herkullisen salaattipöydän tarjoilu toistuu samanlaisena päivästä ja viikosta toiseen. Pieni vaihtelu olisi tervetullutta.”
“Loistava salaattitori”
“Lounaspöydän lohi on yleensää kuivaa, muuten hyviä ruokia”
“Yleisilme, esim. Kynttilät pöydillä, ystävällinen henkilökunta, ruoka erinomaista, arvostan myös näitä leipiä, jotka tulee heti alkuun”
“Enpä osaa sanoa, tietysti nyt nämä torin remontit, toivottavasti eivät vähennä asiakkaita.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Pöydät hieman tiukassa ja lähellä toisiaan.”
“Jos on S-asiakas ja asuu hotellissa, niin sitten juu ehkä helpon kulun vuoksi. Tosin onhan siinä Oskarin Olohuonekin, joka kuitenkin oli kiinni kun sinne olimme ensin tulossa.”
“Kolkohko ja kallis valikoimaan nähden”
“Hyvä palvelu , miellyttävä paikka ja ilmapiiri”
“Romanttinen tunnelma ja erinomainen palvelu.”
“Hyvä ruoka, tosi hyvät salaatit. Sijainti keskustassa hyvä. Vähän aristaa siellä kulkeminen kun on hämärää ja on askelmia ja korokkeita.”
“Sillai kävi viimeksi että lämminruoka karitsanlihapullat olivat loppumassa j a seuralaisen piti hetken odotella. Vinkkasin asiasta kokille, asia oli kuitenkin tiedossa. Ehkä pullien menekki oli isompi kuin oli ajateltu. Kahvimaito oli myös loppu, tästä piti myös sanoa. Nämä ovat pieniä asioita mutta vaikuttavat kuitenkin siihen lounashetkeen.”
“Vanha Fransmanni oli 'viihtyisämpi'!”
“Puitteet ja pääosin henkilökunta”
“Salaattibuffee on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Ruoka yllättänyt usein positiivisesti”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä sitten kun sitä sai.”
“Tarkoitukseni oli hakea ruokaa hotellihuoneeseen mukaan. Odottelin tilaustiskillä melko pitkään ennenkuin pääsin asioimaan. Jonoa ei varsinaisesti ollut mutta ilmeisesti muuta kiirettä. Sen ymmärrän kyllä, mutta joku olisi voinut todeta edes sen 'anteeksi, pieni hetki menee vielä'. Tilauksen tehtyäni jouduin odottamaan vielä melkein tunnin, koska joku unohdus oli ilmeisesti tapahtunut.”
“Hyvä tarjoilu ja ruoka.”
“Mukava ja ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Sijainti. Pöydän saaminen kun muualla täyttä(positiivisessa mielessä)”
“Ulko-ovi suoraan saliin aiheutti kylmää vetoa. Useat asiakkaat poistuvat siitä ovesta.”
“Simpukkaviikot!”